Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19017 niezalogowanych)
10 Postów

(eks)
Wiking
mac_cc napisał:
eks napisał:

Intensywne, powtarzam intensywne, siedzenie przez 2 lata na portalu, który w dużej mierze jest portalem towarzysko-randkowym, w obcisłej sukience i nylonach zamiast poświęcenie tego czasu na naukę norweskiego też o niczym nie świadczy...
Zdaje się ta pani miała językowe problemy w kontaktach z BV.

1. Ty widziałeś kiedykolwiek portal randkowy?
2. Czy uważasz że jest to wystarczający powód by stwierdzić, ze dziecku dzieje się krzywda i należy z pogwałceniem obowiązującego prawa odebrać je rodzicom?

2.Obowiązujące prawo w Norwegii jest prawo norweskie / a może się mylę?/

1.Przed aferą z Rutkowskim ta pani występowała w profilu całkowicie solo /z tym samym zdjęciem/. Kto by wtedy pomyślał, że posiada tak szczęśliwą rodzinkę
Jeśli chcesz wiedzeć, na ile jest to portal randkowy zrób sobie fikcyjny, damski profil z podobnym zdjątkiem. Zobaczysz co się będzie działo. A jak to, co insynuuję przekłada na sprawy rodzinne, albo inaczej, w jaki sposób świadczy to o atmosferze w rodzinie /ograniczę się do atmosfery, bo prawnik przydzielony rodzicom w tej sprawie powiedział wręcz, że w tej rodzinie nie działo się dobrze/, to dopowiedzcie sobie sami.
I pamiętajcie o tym gdzie jesteście i jakie prawodawstwo w Norwegii funkcjonuje.

To tyle.
Powiedziałem, że się już nie będę o tym wypowiadał, ale aż nosiło, jak czytałem wypowiedzi co poniektórych.

Ps. przy okazji chciałbym pozdrowić paru tu "oddanych" przyjaciół na forum. Dobrze wiedzieć co tak naprawdę ludzie myślą o tym, co masz do powiedzenia.
Adieu.

Eks - koalski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ten stary cap nie ma sumienia!
daj sobie spokój kolego, bo szkoda twojego zdrowia!
czesc z nich jest niereformowalna i nie zmieni ich nic, chyba ze dotknie ich taka sama tragedia!
czego serdecznie mamełom zycze!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
mac_cc napisał:
gabriel napisał:

A...cha ...
I pewnie każda z Was chciałaby uprawiać takie "sporty" jakie uprawiała ta Pani w Norgę .między dniem a nocą ...pomiędzy pracą w szkole ...a "pracą " na własny rachunek ...
Zapominając całkowicie o własnym dziecku... Jego przyziemnych potrzebach ...
---
Bo co taki ...smarkacz... może chcieć ... ważne , że ...BV... daje forsę ...
---
.spoleczenstwo.newsweek.pl/rodzice-malej-...iecko,79321,1,1.html
---
To tak dla przypomnienia .. bo widzę , że niektórzy ...SZYBKO ZAPOMINAJĄ ...
---
W CZYM TKWIŁ PROBLEM

---
I nie czytać po łebkach tyko całe PIĘĆ STRON ... SPOKOJNIE i DOKŁADNIE...
To wtedy będzie widać Obraz tej szemranej...MATKI POLKI...

Jakie "sporty"?
Poza tym, że rodzice cieszyli się, że dostają pieniądze na córkę, nie znaczy że jej nie kochali, albo nie poświęcali jej wystarczająco dużo uwagi.

Wyjątkowo prostackie (z całym szacunkiem) stwierdzenie z twojej strony...

Znam ten tekst, czytałem go kilka razy. I zdaję sobie sprawę z tego że rodzice popełnili szereg głupstw. A kto nie popełnia żadnych błędów? Czy istnieją ludzie idealni? - niestety my ludzie jesteśmy tak skonstruowani że najlepiej uczymy się na własnych błędach.

Teraz mi odpowiedz - czy ten szereg głupstw jest wystarczającym powodem dla Ciebie aby Nikola i rodzice już więcej siebie nie zobaczyli? - tu pytam się Twojego sumienia...

Szereg glupstw w koncu stanowi SUME glupstw. Poza tym nikt nie mowil o odebraniu Nikoli, byla ona tymczasowo -do rozprawy - umieszczona w beredskapshjem, natomiast rodzice wzieli sprawe we wlasne rece, nie czekajac na orzeczenie bieglych. Nasuwa sie mysl, ze byc moze obawiali sie, ze to orzeczenie moze byc niezbyt korzystne dla nich. Wtedy tez przedstawione bylyby konktretne zarzuty. Woleli uciec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Jasna napisał:
pozazycie napisał:

Jasna - o matko, a Ty caly dzien....
skoro dostrzeglas ,ze marianek73 - pol dnia...

No tak się sklada, że ja siedzę w domu z dzieckiem, wiec mam masę czasu na kompa.

Za to mariano italiano z tesknoty za rodzina usychał... i będąc w Polsce już, zamiast cieszyć się rodziną, wylewa jad na norweskim forum.

Jak napisalas wczesniej dajesz swojej córze czytać forum.. i co tu ludzie wypisują, gratuluję!
Rozumiem, że ze zdjęć mamusi na wpół rozebranej też jest ucieszona??

Jasna,moja corka czyta, co dotyczy jej - nas ,lecz nie wszystko.
Wczoraj,akurat przeczytala Twojego FFFIOLETOWEGO.
Ale ja nie z tlumaczeniem tu,ja tylko chce- bys spelnila prosbe lena003 ok- dziekuje

Tak juz poza tematem, Ty majac male dzieci, meza za granica....i calymi dniami na necie sie udzielasz.
Cholera,ja w twoim wieku, majac male dzieci jak ty, nie mialam czasu sie po glowie po drapac.
W sumie maja wspaniala mame,zastanwiam sie, o ktorej godzinie kladziesz swoje dzieci spac np. dzis choc pewnie sie myle ,bo Ty to robisz z predkoscia swiatla.
Dlatego tez,czasowo z tej str nie widac tego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
eks napisał:

Nie mylisz się - ale zapominasz o ratyfikowanych konwencjach międzynarodowych.
(gdyby jakaś konwencja międzynarodowa była niezgodna z konstytucją, Norwegia nie mogłaby jej ratyfikować).

Ahhh te cytaty... - szkoda że nie jest to twoja opinia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
lena003 napisał:.. bo właśnie tego nie rozumiem ! wygląda cudnie i naprawdę jestem pewna ,że nie jedna z nas chciałaby w jej wieku tak wyglądać ,ludzie!!! wygląd nie ma znaczenia ważne ,że kocha małą Nikolę jak nikogo na świecie
A...cha ...
I pewnie każda z Was chciałaby uprawiać takie "sporty" jakie uprawiała ta Pani w Norgę .między dniem a nocą ...pomiędzy pracą w szkole ...a "pracą " na własny rachunek ...
Zapominając całkowicie o własnym dziecku... Jego przyziemnych potrzebach ...
---
---
.spoleczenstwo.newsweek.pl/rodzice-malej-...iecko,79321,1,1.html
---
To tak dla przypomnienia .. bo widzę , że niektórzy ...SZYBKO ZAPOMINAJĄ ...
---
W CZYM TKWIŁ PROBLEM

---
I nie czytać po łebkach tyko całe PIĘĆ STRON ... SPOKOJNIE i DOKŁADNIE...
To wtedy będzie widać Obraz tej szemranej...MATKI POLKI...

Panie Gabrielu ...przeczytałam tekst ze zrozumieniem jak sądzę całe 5 stron, a jednak dalej będę się upierać przy swoim (jeśli Pan łaskawie pozwoli ) ,że ....NIE NAM OSĄDZAĆ MAMĘ NIKOLI !!!!!!! tyle do Pana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

nie masz głosu, bo nie masz dzieci,wiec jestes nikim!

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewna co do tej pierwszej"

Ps. aaaa.... nie marnuj czasu na google :autor Albert Einstein
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
A to niby czemu Hilton? Całe życie kogoś lub coś oceniamy. Choćby z tak prozaicznej przyczyny jak lepsze życie. Czy ty tego nie robisz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
gdzie ona jest? gdzie jest ruda wrednota ?
where r u rusty lady?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
eks napisał:
mac_cc napisał:
eks napisał:

Intensywne, powtarzam intensywne, siedzenie przez 2 lata na portalu, który w dużej mierze jest portalem towarzysko-randkowym, w obcisłej sukience i nylonach zamiast poświęcenie tego czasu na naukę norweskiego też o niczym nie świadczy...
Zdaje się ta pani miała językowe problemy w kontaktach z BV.

1. Ty widziałeś kiedykolwiek portal randkowy?
2. Czy uważasz że jest to wystarczający powód by stwierdzić, ze dziecku dzieje się krzywda i należy z pogwałceniem obowiązującego prawa odebrać je rodzicom?

1.Przed aferą z Rutkowskim ta pani występowała w profilu całkowicie solo /z tym samym zdjęciem/. Kto by wtedy pomyślał, że posiada tak szczęśliwą rodzinkę
Jeśli chcesz wiedzeć, na ile jest to portal randkowy zrób sobie fikcyjny, damski profil z podobnym zdjątkiem. Zobaczysz co się będzie działo. A jak to, co insynuuję przekłada na sprawy rodzinne, albo inaczej, w jaki sposób świadczy to o atmosferze w rodzinie /ograniczę się do atmosfery, bo prawnik przydzielony rodzicom w tej sprawie powiedział wręcz, że w tej rodzinie nie działo się dobrze/, to dopowiedzcie sobie sami.
I pamiętajcie o tym gdzie jesteście i jakie prawodawstwo w Norwegii funkcjonuje.

To tyle.
Powiedziałem, że się już nie będę o tym wypowiadał, ale aż nosiło, jak czytałem wypowiedzi co poniektórych.

Ps. przy okazji chciałbym pozdrowić paru tu "oddanych" przyjaciół na forum. Dobrze wiedzieć co tak naprawdę ludzie myślą o tym, co masz do powiedzenia.
Adieu.

[b]Eks - koalski.
[/b]

koalski???? a już się zastanawiałam na które drzewo się wyniosłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok