Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19006 niezalogowanych)
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
Jasna napisał:
marianek73 napisał:
nie Praga, tylko Warszawa Praga! i tak w koło Macieju.............
głupias i tepaś ciemna!

Heh te twoje 40m2 z balkonem....

i znowu zmyslasz...
Wielki, wyczekany powrót na łono rodziny.. do ukochanego kraju.. grona stęsknionych przyjaciół..

tak tak
Szkoda tylko, że pół dnia na norweskim forum

[b]Jasna - o matko, a Ty caly dzien....
skoro dostrzeglas ,ze marianek73 - pol dnia...
[/b]

ojjj Helenko może dziewczyna się nudzi przecież mąż ponoć tu w No ,więc co ma bidulka sama robić ,a tak to przynajmniej z Mariankiem pogada ( na mnie niestety Marian śmiertelnie się obraził ) a w ich przypadku zaczynam podejrzewać ,że sprawdza się przysłowie : kto sie czubi ten ........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak

nie sądze................

Lena >
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
czy ja sie myle co do mamy Nikoli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:

nie sądze................

Lena >

taaa yhhy.... tak tylko piszesz , a mnie zazdrość zżera !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
aktivebat.no napisał:
czy ja sie myle co do mamy Nikoli?

a kto cię tam wie co Ty myślisz........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
czy to jest ta osoba?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
pozazycie napisał:
gabriel napisał:
pozazycie napisał:...a moglbys nie psioczyc,tak ladnie prosze ,bo ogladalnosc mi spadnie
JEŻELI faktycznie jesteś MATKĄ NIKOLI ...
to teraz nie dziwię się ... DLACZEGO ...NORWESKIE ...BV... DOBRAŁO SIĘ TOBIE DO DUPY ... I ZABRAŁO DZIECKO ...!!! .
---
...WSPÓŁCZUJĘ TEJ DZIEWCZYNCE TAK DENNEJ MATKI...!!!
---

Oczywiście .../-DOBITNIE-/ zaznaczam ... o ile to Ty ...akurat jesteś tą matką ...
---

Ty widze,ze zartow nie znasz.
Wiec, nie dziwie sie ,ze jedziesz na owacjach, na wstecznym -170
Za to widze ,ze lubisz brudna robote i do tego smierdzaca, ze z gowna bat krecisz-jak teraz.
Napisze wiecej,za ten opis jestes dla mnie wielka kupa, reszte smrodu.
Z opisu Twojego,jasno wynika ,ze i tak jestes nizej,bo ja denna matka ,a Tobie-spojrz pod nogi, juz dno sie oberwalo.
Zastanow zastanow sie CZLEKU zanim,napiszesz cos,biorac chocby biedne dziecko, pod uwage iz czyta ,co piszesz,myslisz ze pokrzepiles ja.
Zeby glupota,umiala latac,teraz bym nie musia pisac ,to tyle.... a by mi umcknelo,dostajesz plusika bez jednej kreski pionowej.Zeganam

Kobieto! Dobra rada: zwroc sie o pomoc do psychiatry (mowie to bez zlosliwosci), bo sadzac po twoich postach w chwili obecnej masz prawdowopodnie bardzo ograniczona zdolnosc sprawowania opieki nad dzieckiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
cos w tym jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(vivienka)
Wiking
ankadoro napisał:
pozazycie napisał:
gabriel napisał:
pozazycie napisał:...a moglbys nie psioczyc,tak ladnie prosze ,bo ogladalnosc mi spadnie
JEŻELI faktycznie jesteś MATKĄ NIKOLI ...
to teraz nie dziwię się ... DLACZEGO ...NORWESKIE ...BV... DOBRAŁO SIĘ TOBIE DO DUPY ... I ZABRAŁO DZIECKO ...!!! .
---
...WSPÓŁCZUJĘ TEJ DZIEWCZYNCE TAK DENNEJ MATKI...!!!
---

Oczywiście .../-DOBITNIE-/ zaznaczam ... o ile to Ty ...akurat jesteś tą matką ...
---

Ty widze,ze zartow nie znasz.
Wiec, nie dziwie sie ,ze jedziesz na owacjach, na wstecznym -170
Za to widze ,ze lubisz brudna robote i do tego smierdzaca, ze z gowna bat krecisz-jak teraz.
Napisze wiecej,za ten opis jestes dla mnie wielka kupa, reszte smrodu.
Z opisu Twojego,jasno wynika ,ze i tak jestes nizej,bo ja denna matka ,a Tobie-spojrz pod nogi, juz dno sie oberwalo.
Zastanow zastanow sie CZLEKU zanim,napiszesz cos,biorac chocby biedne dziecko, pod uwage iz czyta ,co piszesz,myslisz ze pokrzepiles ja.
Zeby glupota,umiala latac,teraz bym nie musia pisac ,to tyle.... a by mi umcknelo,dostajesz plusika bez jednej kreski pionowej.Zeganam

Kobieto! Dobra rada: zwroc sie o pomoc do psychiatry (mowie to bez zlosliwosci), bo sadzac po twoich postach w chwili obecnej masz prawdowopodnie bardzo ograniczona zdolnosc sprawowania opieki nad dzieckiem.

a ty kim jestes ,ze masz prawo tak osądzac kogos kogo nie znasz wcale ???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
pozazycie napisał:

Jasna - o matko, a Ty caly dzien....
skoro dostrzeglas ,ze marianek73 - pol dnia...

No tak się sklada, że ja siedzę w domu z dzieckiem, wiec mam masę czasu na kompa.

Za to mariano italiano z tesknoty za rodzina usychał... i będąc w Polsce już, zamiast cieszyć się rodziną, wylewa jad na norweskim forum.

Jak napisalas wczesniej dajesz swojej córze czytać forum.. i co tu ludzie wypisują, gratuluję!
Rozumiem, że ze zdjęć mamusi na wpół rozebranej też jest ucieszona??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok