Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19006 niezalogowanych)
10 Postów

(eks)
Wiking
kryss napisał:
eks-ojjjj zly poczatek

To może wyjaśnij gdzie był błąd? Co byś pomyślał o kobiecie, ktora w ten sposób zaprezentowałaby się w sądzie na rozprawie dotyczącej własnego dziecka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
eks napisał:
Już poczułem poziom toczącej się tu dyskusji. Minus za jedno zdanie /a przecież trafne/.

Ty się minusami przejmujesz? A już myślałem że chcesz poważnie rozmawiać...

Co do ubioru i poziomu zdjęć, nie komentuję (bo internet nie jest dobrym miejscem na publikowanie jakichkolwiek osobistych zdjęć).
Ale nic mnie nie zdziwi. Wielu ma różne kompleksy i przez to czasem pozwalają sobie na dziwne zachowania. Czasem człowiek gdy przez całe życie był czuł się niedowartościowany, w jego umyśle mogą rodzić się dziwne pomysły.
I niestety dotyczy to wielu osób (tych poważnych i tych mniej poważnych - ich charakter nie ma znaczenia). Co niestety w dobie internetu jest powszechnym zjawiskiem.

Co nie zmienia faktu, że takie zachowania nie mają nic wspólnego z tym jakim jest się rodzicem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
eks napisał:
kryss napisał:
eks-ojjjj zly poczatek

To może wyjaśnij gdzie był błąd? Co byś pomyślał o kobiecie, ktora w ten sposób zaprezentowałaby się w sądzie na rozprawie dotyczącej własnego dziecka?

ja pierdzielę !!!! juz wiem chyba skąd to ''eks''

następny minus masz za 6h (to tak do twojej wiadomości ,żebyś darmo nie czekał )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ankadoro napisał:[/quote]

Marianek, mam wrazenie, ze za twoja "gburowata" postacia na forum kryje sie w sumie calkiem inteligenty czlowiek. Nie przypuszczam, ze zaczynajac nowy watek na tak powazny temat, dotyczacy twojego dziecka, dalbys takiego avatara i wypowiadalbys sie takim jezykiem jak ta pani.[/quote]

Twoje przypuszczenia są bardzo uzasadnione,a twoje wrazenie jest całkowicie celne : )
I owszem,za tym "gburem" stoi całkiem fajny kolo, przemiły,zabawny,czarujący,uroczy i zajebiscie przystojny 38 letni boy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
eks-jestes tu od kilku minut a juz krytykujesz kogos kogo kompletnie nie znasz,tutaj juz sa tacy psychologowie z powolania......

maryjanek-wlasnie wylamalo mi nadgarstki- przestan stary bo az mdli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(eks)
Wiking
mac_cc napisał:
eks napisał:
Już poczułem poziom toczącej się tu dyskusji. Minus za jedno zdanie /a przecież trafne/.

Ty się minusami przejmujesz? A już myślałem że chcesz poważnie rozmawiać...

Co do ubioru i poziomu zdjęć, nie komentuję (bo internet nie jest dobrym miejscem na publikowanie jakichkolwiek osobistych zdjęć).
Ale nic mnie nie zdziwi. Wielu ma różne kompleksy i przez to czasem pozwalają sobie na dziwne zachowania. Czasem człowiek gdy przez całe życie był czuł się niedowartościowany, w jego umyśle mogą rodzić się dziwne pomysły.
I niestety dotyczy to wielu osób (tych poważnych i tych mniej poważnych - ich charakter nie ma znaczenia). Co niestety w dobie internetu jest powszechnym zjawiskiem.

Co nie zmienia faktu, że takie zachowania nie mają nic wspólnego z tym jakim jest się rodzicem.

Gdybym się przejmował to bym tego nie wyśmiał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(eks)
Wiking
kryss napisał:
eks-jestes tu od kilku minut a juz krytykujesz kogos kogo kompletnie nie znasz,tutaj juz sa tacy psychologowie z powolania......

Nie odpowiedziałeś na pytanie tylko odbiłeś piłeczkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
marianek73 napisał:
ankadoro napisał:

Marianek, mam wrazenie, ze za twoja "gburowata" postacia na forum kryje sie w sumie calkiem inteligenty czlowiek. Nie przypuszczam, ze zaczynajac nowy watek na tak powazny temat, dotyczacy twojego dziecka, dalbys takiego avatara i wypowiadalbys sie takim jezykiem jak ta pani.[/quote]

Twoje przypuszczenia są bardzo uzasadnione,a twoje wrazenie jest całkowicie celne : )
I owszem,za tym "gburem" stoi całkiem fajny kolo, przemiły,zabawny,czarujący,uroczy i zajebiscie przystojny 38 letni boy[/quote]

i jakże skromny zarazem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
eks-a widziales ta pania w sadzie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
eks napisał:
mac_cc napisał:
ankadoro napisał:
marianek73 napisał:
ankadoro napisał:
vivienka napisał:

a ty kim jestes ,ze masz prawo tak osądzac kogos kogo nie znasz wcale ???????

Osadzam miedzy innymi po tresci postow oraz po zdjeciu - w kontekscie sytuacji.

heheeh

to ja poprosze,zebys równiez oceniła i mnie.....

Marianek, mam wrazenie, ze za twoja "gburowata" postacia na forum kryje sie w sumie calkiem inteligenty czlowiek. Nie przypuszczam, ze zaczynajac nowy watek na tak powazny temat, dotyczacy twojego dziecka, dalbys takiego avatara i wypowiadalbys sie takim jezykiem jak ta pani.

Ponawiam pytanie. Co inteligencja i zachowanie na forum mają wspólnego z tym jakim jest się rodzicem?

Jakim się jest rodzicem to w zasadzie niewiele. A zatem proponuję tej pani ubrać się podobnie przy okazji najbliższej rozprawy sądowej w Polsce.

Mam pytanko....
1. Gdzie jest ta Twoja miejscowosc w Norwegii

eks - Strona profilu

Imię i nazwisko: De Mi
Miejscowość w Polsce: Cieszyn
Miejscowość w Norwegii: Trądheim

Prosze,tu mozesz paluszkiem pojezdzic,nikt cie nie bedzie widzial ....

maps.google.pl/maps?q=norwegia+trondheim&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x466d319747037e53:0xbf7c8288f3cf3d4,Trondheim,+Norwegia&gl=pl&ei=UaGxTvmVNZGVswbd2NzsBQ&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=2&ved=0CCwQ8gEwAQ

Nowy,widze jestes ,od paru godzin.
Ciesze sie ,ze juz na tej str.mile z twej str.,ze dbasz o to- jak mam sie ubrac-dziekuje.
Dlatego grzecznosciowo,by nikt nie widzial Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok