Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19017 niezalogowanych)
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
Otoz mysle ,ze ta pani ma bardzo ograniczona game wyrazu, i nawet nie zdaje sobie sprawy, ze to, co i jak pisze, oraz jakie wrazenie wizualne wywiera, jest w calkowitym kontrascie do osoby, na ktora sie kreuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
a jakze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ankadoro-

Otoz mysle ,ze ta pani ma bardzo ograniczona game wyrazu, i nawet nie zdaje sobie sprawy, ze to, co i jak pisze, oraz jakie wrazenie wizualne wywiera, jest w calkowitym kontrascie do osoby, na ktora sie kreuje.

myslalem ze nam cos wiecej o sobie napiszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(eks)
Wiking
kryss napisał:
eks-a widziales ta pania w sadzie?

Widzę, że się bronisz bez sensu. To może się nie wcinaj skoro nie możesz odpowiedzieć na tak proste pytanie /pytanie było u góry/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
ankadoro napisał:

Moja matka, ma również nie najlepszą stylistykę. A jeżeli musi coś napisać... - wolałbym tego nie czytać. Błędy składniowe, logiczne...
Ale czy to znaczy ze moja matka jest złą osobą?

Wracając do dyskusji i do pani Heleny. Czy to że jej słowo pisane nie unosi się na wyżyny poetyckiej poprawności, świadczy źle o niej jako rodzicu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
eks napisał:
kryss napisał:
eks-a widziales ta pania w sadzie?

Widzę, że się bronisz bez sensu. To może się nie wcinaj skoro nie możesz odpowiedzieć na tak proste pytanie /pytanie było u góry/.

szukam i szukam tego Trądheim na mapie i...lipa

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
eks-pytalem madralo bo moze ja wsadzie widziales i na tej podstawie tak napisales,a jesli jej nie widziales to na jakiej podstawie twierdzisz ze do sadu tak sie ubiera ?,dlatego najpierw zapytalem ,

,twoja dziewczyna czy zona jesli masz to pewnie w worku pokutnym do samej ziemi pomyka?

ps,ja sie bronie ?przed toba ? schlebiasz sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
kryss napisał:
ankadoro-

myslalem ze nam cos wiecej o sobie napiszesz

Watek nie dotyczy mnie. Dotyczy histerii niektorych, ktorzy nawet nie dopuszczaja do siebie mysli, ze bv byc moze mialo podstawe do dzialania. Pani Rybka poza wylewaniem emocji, tez nie podaje zadnych faktow.

Wypowiedzi niektorych przypominaja histerie obroncow krzyzy na Krakowskim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(eks)
Wiking
mac_cc napisał:
eks napisał:
Już poczułem poziom toczącej się tu dyskusji. Minus za jedno zdanie /a przecież trafne/.

Ty się minusami przejmujesz? A już myślałem że chcesz poważnie rozmawiać...

Co do ubioru i poziomu zdjęć, nie komentuję (bo internet nie jest dobrym miejscem na publikowanie jakichkolwiek osobistych zdjęć).
Ale nic mnie nie zdziwi. Wielu ma różne kompleksy i przez to czasem pozwalają sobie na dziwne zachowania. Czasem człowiek gdy przez całe życie był czuł się niedowartościowany, w jego umyśle mogą rodzić się dziwne pomysły.
I niestety dotyczy to wielu osób (tych poważnych i tych mniej poważnych - ich charakter nie ma znaczenia). Co niestety w dobie internetu jest powszechnym zjawiskiem.

Co nie zmienia faktu, że takie zachowania nie mają nic wspólnego z tym jakim jest się rodzicem.

Intensywne, powtarzam intensywne, siedzenie przez 2 lata na portalu, który w dużej mierze jest portalem towarzysko-randkowym, w obcisłej sukience i nylonach zamiast poświęcenie tego czasu na naukę norweskiego też o niczym nie świadczy...
Zdaje się ta pani miała językowe problemy w kontaktach z BV.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
ankadoro-przeczytaj sobie co kilka stron wczesniej wkleila oola,jesli dalej nie rozumiesz czym jest bv,
bo napewno nie instytucja niosaca milosc i ocalenie dzieciom od ich oprawcow,99% to sprawy naciagane ,falszowane,przeklamane,tylko po to by odebrac dzieci

bv-powinno przychodzic z tłumaczem,ale po co tlumaczyc komus co sie pisze,jeszcze ktos sobie zazyczy tłumaczonych dokumentow,a tak wolna reka,widac pasowalo im to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok