Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19026 niezalogowanych)
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
vivienka napisał:

a ty kim jestes ,ze masz prawo tak osądzac kogos kogo nie znasz wcale ???????

Osadzam miedzy innymi po tresci postow oraz po zdjeciu - w kontekscie sytuacji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
heh usychał......

to,ze tesknie wcale nie znaczy ze schne na wiór : )
jasna/ciemna > ja/my juz przywyklismy do rozłąki i jakos dajemy rade,wiec nie dramtyzuj matka

zamiast sie napinac na MN wzieła bys ksiązke i poczytała małej, zamiast sie tu lansowac i wrogów sobie robic zanim jeszcze zamieszkasz w norge.....
ty pamietaj tylko,ze to "mały" kraj i mozesz zostac za rudzielce złapana gdzies na miescie : )

ps: powiem krótko > odpierdolcie sie od mamy Nikoli, bo zaden z was jej nie zna, wiec nie ma prawa wypowiadac sie na podstawie jej wyglądu i tresci postów!
Widzieliscie ja w TV przez kilka minut,poczytaliscie kilka postów a teksty i recenzje jak po 20 latach znajomosci!
Miała wygladac jak miss polonia i pieknie mówic, podczas kiedy losy jej córki były baaaaaardzo niepewne?(!)
Ciekaw jestem jak byscie spiewali/ły kiedy sparwa dotyczyła by któregos z was.......??????
Jasna, a gdzie ty tam widzisz na wpół rozebrana kobiete???(!)
hehe gdybys miała takie ciało i piekny kruczy kolor włosów, to bixowała bys na kazdym forum,a zes rudzielec brzydki, to zazwisc cie zżera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
ankadoro napisał:
vivienka napisał:

To jest temat przede wszystkim o Nikoli. Więc rozumiem, że dla Ciebie zdjęcia i posty dają jakąkolwiek podstawę by osądzać kogoś jakim jest rodzicem??? (jeżeli tak, to wytłumacz mi związek pomiędzy treściami zamieszczanymi w internecie, a relacjami panującymi w tamtej rodzinie).

Ludzie mogą robić wiele różnych, dziwnych, lub szokujących rzeczy w internecie, które nam się nie będą podobały. Ale czy to daje nam jakąkolwiek podstawę by oceniać ich życie rodzinne?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
marianek73 napisał:
[quote]heh usychał......

ps: powiem krótko > odpierdolcie sie od mamy Nikoli, bo zaden z was jej nie zna, wiec nie ma prawa wypowiadac sie na podstawie jej wyglądu i tresci postów!
Widzieliscie ja w TV przez kilka minut,poczytaliscie kilka postów a teksty i recenzje jak po 20 latach znajomosci!

.........więc na jakiej podstawie ty przyczepiasz łatki innym w tym co piszesz,na dodatek w niewybredny sposób?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ankadoro napisał:
vivienka napisał:

heheeh

to ja poprosze,zebys równiez oceniła i mnie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
Jasna napisał:
[quote]pozazycie napisał:

Jasna - o matko, a Ty caly dzien....
skoro dostrzeglas ,ze marianek73 - pol dnia...

No tak się sklada, że ja siedzę w domu z dzieckiem, wiec mam masę czasu na kompa.

Za to mariano italiano z tesknoty za rodzina usychał... i będąc w Polsce już, zamiast cieszyć się rodziną, wylewa jad na norweskim forum.

Jak napisalas wczesniej dajesz swojej córze czytać forum.. i co tu ludzie wypisują, gratuluję!
[b]Rozumiem, że ze zdjęć mamusi na wpół rozebranej też jest ucieszona??[/quote[/b]]

nie no Jasna !!! proszę Cię ....pokaż mi choć jedno zdjęcie Helen na wpół rozebranej !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
marianek73 napisał:
ankadoro napisał:
vivienka napisał:

heheeh

Marianek, mam wrazenie, ze za twoja "gburowata" postacia na forum kryje sie w sumie calkiem inteligenty czlowiek. Nie przypuszczam, ze zaczynajac nowy watek na tak powazny temat, dotyczacy twojego dziecka, dalbys takiego avatara i wypowiadalbys sie takim jezykiem jak ta pani.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
79 Postów
M C
(mac_cc)
Początkujący
ankadoro napisał:
marianek73 napisał:
ankadoro napisał:
vivienka napisał:

heheeh

Marianek, mam wrazenie, ze za twoja "gburowata" postacia na forum kryje sie w sumie calkiem inteligenty czlowiek. Nie przypuszczam, ze zaczynajac nowy watek na tak powazny temat, dotyczacy twojego dziecka, dalbys takiego avatara i wypowiadalbys sie takim jezykiem jak ta pani.

Ponawiam pytanie. Co inteligencja i zachowanie na forum mają wspólnego z tym jakim jest się rodzicem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
185 Postów

(lena003)
Stały Bywalec
mac_cc napisał:
ankadoro napisał:
marianek73 napisał:
ankadoro napisał:
vivienka napisał:

heheeh

Ponawiam pytanie. Co inteligencja i zachowanie na forum mają wspólnego z tym jakim jest się rodzicem?

ja jestem chyba nienormalna bo właśnie tego nie rozumiem ! zdjęcie Helen w niczym nie uwłacza wg mnie jej godności , wygląda cudnie i naprawdę jestem pewna ,że nie jedna z nas chciałaby w jej wieku tak wyglądać ,ludzie!!! wygląd nie ma znaczenia ważne ,że kocha małą Nikolę jak nikogo na świecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów

(ankadoro)
Początkujący
mac_cc napisał:
ankadoro napisał:
marianek73 napisał:
ankadoro napisał:
vivienka napisał:

heheeh

Profil osobowosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok