Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
638 Postów

()
Wyjadacz
Jeszcze do niedawna, cale pisiorstwo śmiało się że UE nie wprowadzi artykułu 7,a tutaj już to zrobili, kawałek tortu przydzielone Polsce z budżetu unijnego, jest lakomym kąskiem i nie jeden kraj się na niego załapie, kundle kaczora będą znowu lamentowac. Od stycznia 2018r.ceny wody, gazu ostro w górę plus nowy podatek dla przedsiębiorców.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(wilkołak)
Wiking
WilhelmTell82 napisał:
wilkołak napisał:
WilhelmTell82 napisał:
Większość tutejszych kont należy do opłacanych przez reżim polski powiatowych ynteligentow z poziomem IQ tyle co Kukiz 15.widza Norwegie jedynie w National Geographic. TVP Korea jak i zarówno ich media w stylu zależna. pl grały na zasadzie małego blokowego nieroba, co to rzuca kamieniami po oknach i ucieka, śmieje się że biega i demoluje bezkarnie. UE już nas skreśla, takie są fakty jako przykład dla pozostałych teraz 22 kraje przeglosuja dyrektywę, w tym nasi sąsiedzi Czesi, Słowacy i Litwini, i cały ten bubel grupy Wyszehradzkiej trafi gdzieś do lamusa razem z polskimi wymyslami. Wzrost gospodarczy w Polsce, komu ty rysiu ta ciemnote wciskasz? Dług publiczny już dawno przyspieszył, zadluzyliscie dzieci na 30 000 zł na osobę, ceny żywności widziałeś może teraz? Czy mama karmi i jedynie za co płacisz to bilet na studia
Ale ty jesteś głupi!!!
. Głupi to ty jesteś, że wierzysz propagandzie systemu, artykuł 7 niesie dalsze konsekwencje, w styczniu pod przywództwem bułgarskiego rządu, zostanie pewnie poddana pod głosowanie obecną dyrektywa. Prace stracą agencje pośrednictwa pracy, lotniska stracą klientów, turyści wybiorą Litwę, Czechy, Łotwe, kraje UE obetna socjalne na dzieci z poza Unii. Także powodzenia na nowej drodze życiowej. W państwie PiS żyje się tylko im dobrze, nie wam

Nadal uważam że jesteś głupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Jesliuwazasz ze wszyscy dookola ciebie sa glupi ........to powinienes chyba zastanowic sie nad swoim stanem. Ale...... co ja tamwiem? Glupi jestem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów

(wilkołak)
Wiking
2sort napisał:
Jesliuwazasz ze wszyscy dookola ciebie sa glupi ........to powinienes chyba zastanowic sie nad swoim stanem. Ale...... co ja tamwiem? Glupi jestem

Nie uważam że wszyscy do okoła są głupi tylko że ty jesteś głupi...
czytaj ze zrozumieniem głupku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok