Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pozwał Norwegię za zaniedbania. Państwo zapłaci mu milion koron - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pozwał Norwegię za zaniedbania. Państwo zapłaci mu milion koron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
Przecież Norki to są koniowały.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
To dobrze, ze mu sie udalo przezyc raka i odzyskac chociaz czesciowo koszty leczenia. Kiedys podslyszalem jak koledzy rozmawiali, ze norweska sluzba zdrowia poddaje sie kiedy koszty leczenia przekraczaja 80.000kr - jesli to prawda to nie cenia za wysoko zycia szarego czlowieka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:24  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Etam.......... ja to slyszalem, ze ta cena to jest nawet tak nisko jak 40.000. To jest dopiero pogarda dla obywateli. Norweska bezdusznosc !
Slyszal ktos o mniejszej sumie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
2sort napisał:
Etam.......... ja to slyszalem, ze ta cena to jest nawet tak nisko jak 40.000. To jest dopiero pogarda dla obywateli. Norweska bezdusznosc !
Slyszal ktos o mniejszej sumie?

przy ciepłej wódeczce od przemyta słyszałem kiedys takie cuś...
,że pomoc norweskiej służby zdrowia zależy zależy od koloru skóry i pochodzenia
najgorzej mają Polacy
po pierwsze bo pochodzenie od małpy
po drugie kolor skóry niby biały a mówią polski murzyn
takim jak my mogą zaaplikować conajwyżej paracetamol ,bo tu innych leków brak przecież..
albo gdyby nie zadziałał to lewatywe
Ps. a tak na poważnie
wysokość pomocy medycznej
zależy od ceny baryłki ropy w danym dniu tzn.dniu operacji
i kursu korony w polskich kantorach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
e tam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Hm ........ tym razem odparcie niewinnego ataku chybione, moj drogi Artykul Eli, nie jest niczym innym niz glosem w debacie na temat wartosci w spoleczenstwie. Makspris nie jest tylko i wylacznie norweskim fenomenem. Jest fenomenem politycznych debat na calym swiecie.
Twoje 80.000 jest po prostu smieszne i dlatego fajnie jest sobie na ten temat poironizowac
No i.....nie ma spoleczenstwa w ktorym kasa na zdrowie jest nieograniczona. No chyba ze tylko w krajach ktora tej kasy nie ma.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
e tam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
No dobra Widze ze wczytales sie w artykul bardzo wnikliwie wiec nie mam szans na kontrargumentacje.
A tak nawiasem................w ktorym momencie dawalem przyklad z kraju w ktorym jest gorzej?
Przyznaje Ci racje ! We wszystkim!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
szkoda gadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok