Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nowa ustawa na otrzeźwienie narodu. Polska chce być drugą Norwegią - Norwegia

Czytali temat:
Jan Kovalsky Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski jan paweł norge 72 norge 72 Jabin Hazo agnieszka piskorska boj fra oszlo Michal Cichorek Viktor 81 Łukasz Ch Ikett Personalpartner Pl patrPl iras79 Krawczyk Jurek771 (1668 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowa ustawa na otrzeźwienie narodu. Polska chce być drugą Norwegią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
To na wzor Norwegii wzrosnie produkcja hjemlaget . U nas mozna pedzic legalnie, przynajmniej na razie. Mi norweska prohibicja nie przeszkadza, ale u nas nikt czegos takiego nie wprowadzi. Troche uporzadkowac trzeba bo jakosc alkoholu bywa okropna - pewnie sprzedaja jakies podroby rozlewane w garazach.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:13  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(keri64)
Wiking
Wraca PRL. Babcie beda przesiadywac w oknach i czekac na klientow. Meliny wroca na 100 %.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Jedyne sluszne posuniecie pisiakow.
W PRL nikt wodki nie ograniczal a wrecz przeciwnie. W gornictwie nawet placili wodka za dodatkowa prace
Czyli bedziemy teraz mieli komunizm bez wodki. Hm, kto to na trzezwo zniesie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Robert Nowak
(rono)
Wiking
artykuł beznadziejny. jeśli to jest tylko informacja to pół biedy. Ale kiedy autor robi z tego problem to mamy do czynienie nazwijmy to (trudne słowo dla większości tutejszych polaczków) eufemistycznie lobbing. tym nie mniej komentarze pokazują kto rządzi w Norwegii. K i meliniarz. to już po naszemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ikomikix
(Ikomikix)
Wiking
I bardzo dobrze zmieni się troszkę kultura picia już tyle lat minęło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
patrycja12xx
(patrycja12xx)
Wiking
szook normalnie nawet ludzią napic sie nie dadzą . tylko praca praca i nic kurcze wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marian Paździoch
(MarianPazdzioch)
Wiking
Polski naród i tak jest już spity. A o młodzieży to już nie wspomnę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Pl patrPl
(Pl patrPl)
Nowicjusz
2sort napisał:
W PRL nikt wodki nie ograniczal a wrecz przeciwnie. W gornictwie nawet placili wodka za dodatkowa prace
Czyli bedziemy teraz mieli komunizm bez wodki. Hm, kto to na trzezwo zniesie.....

widzisz co ci odpisze to usuwaja moje posty
czyzbys nie potrafil odpowiedziec tylko kablujesz do administracji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

(2sort)
Stały Bywalec
Pl patrPl napisał:
2sort napisał:

widzisz co ci odpisze to usuwaja moje posty
czyzbys nie potrafil odpowiedziec tylko kablujesz do administracji

Hm ..... mam problem bo nie bardzo wiem na co mam ci odpowiedziec
Wyzywasz mnie? To bardzo dobrze ze kasuja.
Masz jakies poufne wiadomosci o mnie i nie sprawdzajac ich rozpowrzechniasz je? Np. cos na temat mojej int., pochodzenia, pogladow, pracy, lenistwa itd.itd. Albo np to ze kabluje? Masz jakies wiarygodne zrodlo tej wiedzy? Nie? To tez dobrze ze kasuja
Nie zgadzasz sie ze mna? Zaargumentuj.
Proste.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok