Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Kovalsky Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski jan paweł norge 72 norge 72 Jabin Hazo agnieszka piskorska boj fra oszlo Michal Cichorek Viktor 81 Łukasz Ch Ikett Personalpartner Pl patrPl iras79 Krawczyk Jurek771 (1669 niezalogowanych)
46 Postów
Pl patrPl
(Pl patrPl)
Nowicjusz
2sort napisał:
Pl patrPl napisał:
2sort napisał:
Jedyne sluszne posuniecie pisiakow.
W PRL nikt wodki nie ograniczal a wrecz przeciwnie. W gornictwie nawet placili wodka za dodatkowa prace
Czyli bedziemy teraz mieli komunizm bez wodki. Hm, kto to na trzezwo zniesie.....

widzisz co ci odpisze to usuwaja moje posty
czyzbys nie potrafil odpowiedziec tylko kablujesz do administracji

Hm ..... mam problem bo nie bardzo wiem na co mam ci odpowiedziec
Wyzywasz mnie? To bardzo dobrze ze kasuja.
Masz jakies poufne wiadomosci o mnie i nie sprawdzajac ich rozpowrzechniasz je? Np. cos na temat mojej int., pochodzenia, pogladow, pracy, lenistwa itd.itd. Albo np to ze kabluje? Masz jakies wiarygodne zrodlo tej wiedzy? Nie? To tez dobrze ze kasuja
Nie zgadzasz sie ze mna? Zaargumentuj.
Proste.

no widzisz w przeciwienstwie do ciebie nie wyzywam tej tzw totyalnej opozycji ,ktora nawet nie potrafi zrozumiec calosci wypowiedzi a tylko wylapala 2 slowa ,,gorszy sort ,,
moje wypowiedzi byly wolne od wulgaryzmow i osobistych wycieczek za to pelne argumentow merytorycznych poparte takimi autoryterami jak Walesa i przytaczajace fakty historyczne oraz polityke NIEMIC wobec Polakow

ciekawe czy to tez usuna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
296 Postów

()
Stały Bywalec
Mam nadzieje ze nie, bo popierasz moja opinie Komunizm opiera sie (jak zapewne wiesz) na dialektyce. Jak wroga nie ma to trzeba og sobie znalezc. Stad bzdury og totalnej opozycji, i wrogiej nam Europie.
Ale dosc ! Nie czuje sie byc godnym dostapienia zaszczytu dyskusji z toba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
Pl patrPl
(Pl patrPl)
Nowicjusz
napisał:
Mam nadzieje ze nie, bo popierasz moja opinie Komunizm opiera sie (jak zapewne wiesz) na dialektyce. Jak wroga nie ma to trzeba og sobie znalezc. Stad bzdury og totalnej opozycji, i wrogiej nam Europie.
Ale dosc ! Nie czuje sie byc godnym dostapienia zaszczytu dyskusji z toba.

tez m i sie zdarza wkleic jakies norweskie slowo w polskie zdanie
ale tu nie ma to znaczenia i tak sie z toba zgadzam no moze nie calej Euroipy ale Niemiecv napewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
rono napisał:
artykuł beznadziejny. jeśli to jest tylko informacja to pół biedy. Ale kiedy autor robi z tego problem to mamy do czynienie nazwijmy to (trudne słowo dla większości tutejszych polaczków) eufemistycznie lobbing. tym nie mniej komentarze pokazują kto rządzi w Norwegii. K i meliniarz. to już po naszemu

Madrego to i poczytac warto : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok