Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(norman3548)
Wiking
frustracie polski wypierdalaj do komuchowa zwanym RP jak ci nie pasuje zycie w Norge, jutro do kościółka paciorek i do łóżeczka a twoja jak ci rogi przyprawiała tak ci będzie przyprawiać BARANIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(norman3548)
Wiking
dodam jeszcze polskim frustratom, myslicie oszołomy że wasza córcia chodzi grzecznie na imprezki, nic nie podciąga i pewnie wie kto ją grzmoci, idioto zastanów się w jakim świecie żyjesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
"Nie na darmo norweską maturę zdaje tylko ~ 30-40 %. jednak to właśnie oni później, rządzą tym krajem."

A skad masz takie dane?
Pytam, bo Twoje wypowiedzi (jak dotychczas) dowodza ze Twoja wiedza o spoleczenstwie w tym kraju jest tak na poziomie....1-2. Ze wskazaniem na jeden
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Krowa napisał:
\"Nie na darmo norweską maturę zdaje tylko ~ 30-40 %. jednak to właśnie oni później, rządzą tym krajem.\"

A skad masz takie dane?
Pytam, bo Twoje wypowiedzi (jak dotychczas) dowodza ze Twoja wiedza o spoleczenstwie w tym kraju jest tak na poziomie....1-2. Ze wskazaniem na jeden
Dobrzem chciaż, że ni na poziomi -1, -2. Niektóre polaczki nawyt Zerową znajomoścoim ni śmirdzo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Hubsonq
(Hubsonq)
Nowicjusz
norman3548 napisał:
dodam jeszcze polskim frustratom, myslicie oszołomy że wasza córcia chodzi grzecznie na imprezki, nic nie podciąga i pewnie wie kto ją grzmoci, idioto zastanów się w jakim świecie żyjesz

Jakby szanownym norkom nie ciagnela to by ja wyrzucili z grupy. Potem deprecha etc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Gabriel- napisał:
Krowa napisał:
\\\"Nie na darmo norweską maturę zdaje tylko ~ 30-40 %. jednak to właśnie oni później, rządzą tym krajem.\\\"

A skad masz takie dane?
Dobrzem chciaż, że ni na poziomi -1, -2. Niektóre polaczki nawyt Zerową znajomoścoim ni śmirdzo.

No tak, ale zrodla dalej nie podales. Fantazjujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Krowa napisał:

Fakt, źródła nie podaję bo wyschło, dostawca pojechał po towar do Szczecina i przepadł jak kamfora. Już go tydzień nima, a miał wrócić w ten Mandag.
Znasz jakieś nowe źródło w okolicy Oslo ode strony Alna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
Gabriel- napisał:
Krowa napisał:

Fakt, źródła nie podaję bo wyschło, dostawca pojechał po towar do Szczecina i przepadł jak kamfora. Już go tydzień nima, a miał wrócić w ten Mandag.
Znasz jakieś nowe źródło w okolicy Oslo ode strony Alna?

Ok ! Domyslam sie ze probujesz myslec samodzielnie Niestety, nie wychodzi ci to specjalnie. To moze przeslanki Twojego wnioskowanie? Na czym sie opierasz? Na opini kolegow z baraku? Powodzenia wiec zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów

(Krowa)
Stały Bywalec
No i jak widze masz szalenie wyszukany dowcip Godny............hm........ 5-cio latka. Moja rada jest abys wyzbyl sie mentorskiego tonu odpowadajac na naiwne tutaj zadawane pytania przez nieswiadomych forumowiczow. Widzisz........to nie jest zaden wstyd ani ujma , powiedziec " nie wiem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Krowa napisał:
Ok ! Domyslam sie ze probujesz myslec samodzielnie Niestety, nie wychodzi ci to specjalnie. To moze przeslanki Twojego wnioskowanie? Na czym sie opierasz?
Na opini kolegow z baraku?
Powodzenia wiec zycze

Błąd systemowy, to że krowy pasą się w stadzie na pastwisku, nie oznacza iż pendlerzy zawsze mieszkają w barakach, chociaż z drugiej strony, te współczesne baraki kontenerowe, mają taki komfort w wyposażeniu i metraż na osobę, że nie jeden w Oslo na kwaterze w kołchozie, nie ma i połowy z tego.
Co zaś do kolegów to jak pisze tu jeden ze znawcuf mojego prywatnego życia, ja ni mam kuliguf, natomiast mam jako takich słuchaczy, i to raczej Ja jezdem tym źródłem a ni łoni.

To co ze tym "źrodłem" podasz telefun lubo adresa na pryw, gardło wyschninte i muzg ni pracuja jak trza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok