Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
Zabek57 napisał:
KOD TO ODERWANE ODKORYTA POSTKOMUNIŚCI-ŻYDZI-MAFIJA, ORAZ ICH POTOMKI. Tyle w temacie. W POLSCE BRAKUJE PIŁSUDZKIEGO.
Gdyby w Polsce był Piłsudski to kartoflo-kaczki, nigdy by nie zaistnieli, w takiej postaci jakiej są teraz.
Najśmieszniejsze w tym twoim wpisie jest to, że pomawiasz KOD o żydostwo i postkomunizm, a zapominasz lub nie znasz historii powojennej rodziców Kaczyńskiego.
Chyba, że Bierut i ojcowie chrzestni kaczorów to nie komuniści i żydzi zarazem, lub każdy z osobna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
3ma
(3ma)
Wiking
o zlodziej broni zlodzieja pewnie gabriel tez nie placil alimentow
zlodziej i klamca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marta Małecka
(Marta Małecka)
Wiking
kolejny sprzedajny pajac kodu... własnie przez takich śmieci polacy muszą wyjeżdzać z kraju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Marta Małecka napisał:
kolejny sprzedajny pajac kodu... własnie przez takich śmieci polacy muszą wyjeżdzać z kraju
Chyba na odwrot,to przez TAKICH JAK WY W POLSCE NIGDY NIE BEDZIE DOBRZE!
Tego Antka to powinno sie za kraty zamknac,za szkodzenie wizerunkwi polski,jako jedyny kraj na swiecie nie mielismy agentury wywiadowczej przez rok czasu !!!sic.Agenci przez upublicznienie raportu WSI zostali wystawieni jak na patelni,a Wy ciemna maso dalej im sie w pas klaniacie,oni Was okradaja,niszcza dobytek pokolen a Wy nazywacie to dobra robota.parodia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
WilhelmTell82 napisał:
Marta Małecka napisał:
Chyba na odwrot,to przez TAKICH JAK WY W POLSCE NIGDY NIE BEDZIE DOBRZE!
Tego Antka to powinno sie za kraty zamknac,za szkodzenie wizerunkwi polski,jako jedyny kraj na swiecie nie mielismy agentury wywiadowczej przez rok czasu !!!sic.Agenci przez upublicznienie raportu WSI zostali wystawieni jak na patelni,a Wy ciemna maso dalej im sie w pas klaniacie,oni Was okradaja,niszcza dobytek pokolen a Wy nazywacie to dobra robota.parodia
Dokładnie tak jak piszesz, ciemna masa łyka jak pelikany żaby, gdy kaczyński głosi akurat to samo, co robi na odwrót on i jego teczkowi podwładni.
Ten kto się wyłamuje, zostaje ogłoszony zdrajcą, drugim sortem i tak dalej.
Kaczyński, żyje nadal w filmowym matrixie myśląc, że to dalszy ciąg opowieści Makuszyńskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
WilhelmTell82 napisał:
Zabek57 napisał:
KOD TO ODERWANE ODKORYTA POSTKOMUNIŚCI-ŻYDZI-MAFIJA, ORAZ ICH POTOMKI. Tyle w temacie. W POLSCE BRAKUJE PIŁSUDZKIEGO.
Ale zes sie chlopie zapedzil Pilsudski to akurat byl SOCJALISTA,ale tepaki Twojego pokroju nawet pisac nie umia,a co dopiero dobra ksiazke przeczytac

Jechałem czerwonym tramwajem socjalizmu aż do przystanku „Niepodległość”, ale tam wysiadłem. Wy możecie jechać do stacji końcowej, jeśli potraficie, lecz teraz przejdziemy na „pan”

oznajmił w 1918 r. dawnym towarzyszom z PPS.
Tyle w temacie dlaczego był w PPS Marszałek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
chart napisał:WilhelmTell82 napisał:
Zabek57 napisał:KOD TO ODERWANE ODKORYTA POSTKOMUNIŚCI-ŻYDZI-MAFIJA, ORAZ ICH POTOMKI. Tyle w temacie. W POLSCE BRAKUJE PIŁSUDZKIEGO.Ale zes sie chlopie zapedzil Pilsudski to akurat byl SOCJALISTA,ale tepaki Twojego pokroju nawet pisac nie umia,a co dopiero dobra ksiazke przeczytac Jechałem czerwonym tramwajem socjalizmu aż do przystanku „Niepodległość”, ale tam wysiadłem. Wy możecie jechać do stacji końcowej, jeśli potraficie, lecz teraz przejdziemy na „pan”
oznajmił w 1918 r. dawnym towarzyszom z PPS.
Tyle w temacie dlaczego był w PPS Marszałek

Ciekawe podejście z twojej strony do tego tematu.
Marszałka bronisz, a jednocześnie psy wieszasz na tych wszystkich, którzy po IIWŚw. też jechali podobnym tramwajem tyle, ze z napisem PZPR, Oni nieraz nie mieli innego wyjścia.
Też wysiedli na przystanku.
Jednak takie szumowiny jak kaczko-kartofle, zachowali teczki i teraz nimi machają, tumaniąc parafialny plebs, rodem z pegeerowskich siół.
Za czasów Piłsudskiego, taki czyn oznaczał by jedno, KULA W ŁEB dla machającego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
Gabriel znów pudło , jestem za Janusz Korwin-Mikke i tyle .Pudło nie wypowiadałem się na tematy polityczne ,próbuj dalej powodzenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Gabriel-
(Gabriel-)
Stały Bywalec
chart napisał:
Gabriel znów pudło , jestem za Janusz Korwin-Mikke i tyle .Pudło nie wypowiadałem się na tematy polityczne ,próbuj dalej powodzenia .A ha, czyli ten konkretny cytat, to nie ty wstawiłeś, to jakiś troll forumowy, podszył się pod twoje konto.
Przecież ten cytat to konkretne określenie właśnie polityczne, ktoś kto to wstawia i to w takim kontekście jak ty to zrobiłeś, pośrednio również określa się politycznie.
A nie widać nigdzie byś napisał iż marszałek źle uczynił gardząc swoimi towarzyszami gdy wiatr histori otwierał mu bramę do władzy.
Ot taka sobie chorągiewka na politycznym wietrze co pokazała jeszcze później ówczesna historia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
chart
(chart)
Początkujący
Gabriel- napisał:
chart napisał:
Gabriel znów pudło , jestem za Janusz Korwin-Mikke i tyle .Pudło nie wypowiadałem się na tematy polityczne ,próbuj dalej powodzenia .A ha, czyli ten konkretny cytat, to nie ty wstawiłeś, to jakiś troll forumowy, podszył się pod twoje konto.
Przecież ten cytat to konkretne określenie właśnie polityczne, ktoś kto to wstawia i to w takim kontekście jak ty to zrobiłeś, pośrednio również określa się politycznie.
A nie widać nigdzie byś napisał iż marszałek źle uczynił gardząc swoimi towarzyszami gdy wiatr histori otwierał mu bramę do władzy.
Ot taka sobie chorągiewka na politycznym wietrze co pokazała jeszcze później ówczesna historia.

Tadeusz Różewicz
Unde malum?

Skąd się bierze zło?
jak to skąd
z człowieka
zawsze z człowieka
i tylko z człowieka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok