Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Co mnie boli, gdy patrzę na norweską polonię - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Co mnie boli, gdy patrzę na norweską polonię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms14
(toms14)
Wiking
Lepiej jak Pani mgr spzrata w Noirwegii za 150 NOK niz miala by tyrac w glupiej i zlodziejskiej Polsce za 15 PLN na godz-proste.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mnie najbardziej boli, że Norweska Telewizja Publiczna zdjęła ze swojej strony tak cudowny serial jak Kampen for tilværelsen
może ma ktoś dać abym to sobie ukradł i jeszcze raz pooglądał jak Polaki prąciami wnęki na szafkę mierzą, jak kolegę trupa chowają, jak sobie koła załatwiają, jak seks za jedzenie odbywają
łza się kręci w oku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Thor ....
(thor)
Wiking
Moja droga pani. Jest bardzo dużo polaków, którzy pracują zgodnie z wykształceniem. Warto może napisać o nich aby dać ludziom motywację?Jak się chce to można. Wymaga to cierpliwości i pracy, oczywiście trochę szczęścia, ale wiadomo komu ono sprzyja. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
*Nie wiem, czy to odległa przeszłość, kiedy byliśmy pozbawieni przez 123 lata własnego państwa, czy historia późniejsza, gdy głównie znajomości, a nie umiejętności decydowały o pozycji. Choć pewnie wszystko naraz przyczynia się do poczucia niższości, które niestety często odczuwamy wobec „ludzi zachodu“

ja tam nie czuje sie gorszy wlasnie przez te 123 lata bez panstwa i z pozycji kktora osiagnalem dzieki umiejetnoscia a nie znajomoscia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
cysiek33 napisał:
*Nie wiem, czy to odległa przeszłość, kiedy byliśmy pozbawieni przez 123 lata własnego państwa, czy historia późniejsza, gdy głównie znajomości, a nie umiejętności decydowały o pozycji. Choć pewnie wszystko naraz przyczynia się do poczucia niższości, które niestety często odczuwamy wobec „ludzi zachodu“

ja tam nie czuje sie gorszy wlasnie przez te 123 lata bez panstwa i z pozycji kktora osiagnalem dzieki umiejetnoscia a nie znajomoscia

Pewnie chodzi mu o pozycje kuczna podczas defekacji jelit. Cala reszta to projekcja pewnych urojen bedacych skutkiem zaawansowanej schizofrenii.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a Ty jelopie znowu nie na temat ,ale skoro juz jestes to odpowiedz czemu uciekles i nie podzieliles sie wrazeniami jak to dupy dawale s gabrielowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
Czy wszystkie tematy na portalu, nawet najwartościowsze, muszą być od razu umazane gownem o ksywie cysiek33 ? I Ty Jasta też moglbys raz ominąć tematy, które nie są z Twego prowincjonalnego świata.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
co krystek scierpiec nie mozesz ze cie zdemaskowalem komunistyczny wspolpracowniku co odejmuje kredyty od podatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
co krystek scierpiec nie mozesz ze cie zdemaskowalem komunistyczny wspolpracowniku co odejmuje kredyty od podatku
--------
Psychopatyczny zakompleksiony imbecylu analfabeto : już tyłu cię przytacza , jako wzór emigracyjnego szamba,że już każda twoja wymiocinami nie robi na nikim poza odruchem do psycho- vakt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok