Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
A gdzie tam zaraz "tylu" Cyc uparcie mysli, ze to jedna i ta sama osoba ukrywa sie pod roznymi nickami. "Na zlodzieju czapka gore".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Krystian Kozyra to ilu was jest towarzysze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
Krystian Kozyra to ilu was jest towarzysze?
---------
Z Gabrielem jest nas dwóch, z tym że on pożarł legitymacje PZPR a ją xakopalem ino w ogródku.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(...1)
Wiking
Mam wrażenie jakby niektóre komentarze nie były adekwatne do tematu artykułu... Smutne ale jakie polskie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Wszystkie inne tematy sa zdominowane przez "kapitaliste-marzyciela" oraz cyca scigajacego gabrysia. Zajrzyj, moze tam bedzie Ci weselej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
...1 napisał:
Mam wrażenie jakby niektóre komentarze nie były adekwatne do tematu artykułu... Smutne ale jakie polskie...

zawsze sie znajda debile co zasmieca temat
takie emigracyjne gowno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
cysiek33 napisał:
...1 napisał:

zawsze sie znajda debile co zasmieca temat
takie emigracyjne gowno

Nareszcie cycu zrozumiales co robisz we wszystkich tematach na MN Zachowam ten tekst i bede ci go wklejac, jak tylko zaczniesz wylewac swoja gnojowke w kazdym watku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
EWA J
(ewunia200)
Początkujący
mam w dupie wszelkie komentarze bo jestem Polka przez duże P i robie tutaj tyle ,zeby mnie i moim dzieciom bylo dobrze,,,a opinie wszelkie sa tyle warte ile moje siusiu...hilsenm fra Norgee...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
cysiek33 napisał:
co krystek scierpiec nie mozesz ze cie zdemaskowalem komunistyczny wspolpracowniku co odejmuje kredyty od podatku

A to nie ten demaskator co to obiecywal postepowanie adhezyjne, a teraz tylko klapie dziobem a sprawy sadowej jak nie bylo tak nie ma. Pewnikiem ma problem z ogarnieciem zaleznosci.

To jak tak patryjoto co to go Gabrys zdeflorowal i okradl - kiedy sprawa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
HanslubMosze napisał:
[quote]cysiek33 napisał:
co krystek scierpiec nie mozesz ze cie zdemaskowalem komunistyczny wspolpracowniku co odejmuje kredyty od podatku

A to nie ten demaskator co to obiecywal postepowanie adhezyjne, a teraz tylko klapie dziobem a sprawy sadowej jak nie bylo tak nie ma. Pewnikiem ma problem z ogarnieciem zaleznosci.

To jak tak patryjoto co to go Gabrys zdeflorowal i okradl - kiedy sprawa?[/quote
--------
Nachci Panie to Lon ! Ten sam! To Lon!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok