Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
ewunia200 napisał:
mam w dupie wszelkie komentarze bo jestem Polka przez duże P i robie tutaj tyle ,zeby mnie i moim dzieciom bylo dobrze,,,a opinie wszelkie sa tyle warte ile moje siusiu...hilsenm fra Norgee...

Ciekawa zaleznosc. Czy bedac polka nalezy miec w dupie komentarze czy moze jest to immanentna cecha polek przez P. A moze pochodzenie nic do tego nie ma a jedynie brak kultury ?
Czy uposledzenie ma wplyw na osad? Zapewne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
HanslubMosze napisał:
cysiek33 napisał:
*Nie wiem, czy to odległa przeszłość, kiedy byliśmy pozbawieni przez 123 lata własnego państwa, czy historia późniejsza, gdy głównie znajomości, a nie umiejętności decydowały o pozycji. Choć pewnie wszystko naraz przyczynia się do poczucia niższości, które niestety często odczuwamy wobec „ludzi zachodu“

ja tam nie czuje sie gorszy wlasnie przez te 123 lata bez panstwa i z pozycji kktora osiagnalem dzieki umiejetnoscia a nie znajomoscia

Pewnie chodzi mu o pozycje kuczna podczas defekacji jelit. Cala reszta to projekcja pewnych urojen bedacych skutkiem zaawansowanej schizofrenii.

mośki TO DEBILE(!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
499 Postów
Krystian Kozyra
(Krystian85)
Wyjadacz
HanslubMosze napisał:
ewunia200 napisał:
mam w dupie wszelkie komentarze bo jestem Polka przez duże P i robie tutaj tyle ,zeby mnie i moim dzieciom bylo dobrze,,,a opinie wszelkie sa tyle warte ile moje siusiu...hilsenm fra Norgee...

Ciekawa zaleznosc. Czy bedac polka nalezy miec w dupie komentarze czy moze jest to immanentna cecha polek przez P. A moze pochodzenie nic do tego nie ma a jedynie brak kultury ?

------------
Spokojnie. Bez egzegezy wydalin.To tylko polska kaprofanka z Pcimia Dolnego, posiadaczka 3 synów z 4 ojcami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
Krystian85 napisał:
HanslubMosze napisał:
ewunia200 napisał:

------------
Spokojnie. Bez egzegezy wydalin.To tylko polska kaprofanka z Pcimia Dolnego, posiadaczka 3 synów z 4 ojcami.

Mialkie tematy, to analizuje syf co pozostal - takie obciazenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
cysiek33 napisał:
a Ty jelopie znowu nie na temat ,ale skoro juz jestes to odpowiedz czemu uciekles i nie podzieliles sie wrazeniami jak to dupy dawale s gabrielowi

napisało konto piszace zawsze na temat i wszedzie, chociaż z drugiej strony jaki temat by nie był i o czym to i tak wszędzie ta sama spiewka o tym że "dostałem oklep, zajumali mi dzięgi"
Jedno jest już pewne, przedstawianie swojej osoby jako płci żeńskiej wiele tłumaczy, pobicie czy też seks niespodzianka, aż tak nie boli społeczeństwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Lindemans napisał:
cysiek33 napisał:
...1 napisał:
Mam wrażenie jakby niektóre komentarze nie były adekwatne do tematu artykułu... Smutne ale jakie polskie...

zawsze sie znajda debile co zasmieca temat
takie emigracyjne gowno

Nareszcie cycu zrozumiales co robisz we wszystkich tematach na MN Zachowam ten tekst i bede ci go wklejac, jak tylko zaczniesz wylewac swoja gnojowke w kazdym watku
w przeciwienstwie do ciebie nie mam megalomani i nie jestem egoista a piszac to nie myslalem o sobie ,i nigdy nie opisuje siebie uzywajac 3 osoby liczby mnogiej
to jest postepowanie charakterystyczne dla polonorkow i debili co sie anon izuja na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Krystian85 napisał:
Czy wszystkie tematy na portalu, nawet najwartościowsze, muszą być od razu umazane gownem o ksywie cysiek33 ? I Ty Jasta też moglbys raz ominąć tematy, które nie są z Twego prowincjonalnego świata.
A jek myślol ze tu akurat o prowincyji gatka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Jak ja siem patsze na polonie, to denerwuje mnie rze tak malo pienknych dziewek wsrud niej jest.
Pytam ja siem was polonio: czy tylko bzydule do Krolestwa zajerzdzajom i poruty braciom polakom zadawajom?
Zachencam: niechajto pikne dziewki zacznom przyjerzdzac i auta zacznom myc pierwsiami jak tam w Hameryce hej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
cos mi kotami smierdzisz szatan ,dawno sie wyniosles z Bødø?
z Walbrzycha jestes a mieszkasz w Chorzowie ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
grzegorz frankiewicz
(frannko77)
Nowicjusz
swietny artykul ja takze marze o tym by wszyscy polacy byli szanowani za umiejetnosci bo na dzien dzisiejszy w norwegi mowi sie "dette er en dritt jobb..... send polakken "
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok