Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Prezydent_elekt napisał:
wrzeszczot napisał:
to sa 2 rozne zdania a nie jedno
1 okresla autora a drugie jego zachowanie na forum i nie dotyczy Dudy

nie trzeba byc a trzeba sie zachowywac
nie moze byc tak zeby zlodziej wymagal od innych uczciwosci

to tak jak by dziwka przyjmowala tylko prawiczkow
albo rafalala prawila o moralnosci
albi Wesolowski nauczal o czystosci przedmalzenskiej

Przyklady nic nie wnosza, bo slabo odnosza sie do tezy.
Ja tam spojnika nie widze, ale ok. Mowisz, ze nie trzeba byc, trza sie ino zachowywac?
To jak by tu nazwac niezgodnosc miedzy zachowaniem a przekonaniami? hmm...
Po co ktos mialby tak robic? Byc nieuczciwy wobec samego siebie? No chyba, ze dla osiagniecia korzyci? Ale to by juz byla hipokryzja czy jak?

No a jak ten twoj bohater zastosuje autowaloryzacje, to mamy wypisz wymaluj Dude...

to nie moj bohater

jestem antysemita bo mnie zydzi nie lubia ,jestem za wolna Palestyna ,nawet mam arafatke od 30 lat i nazywam rzeczy po imieniu
nie wiesz Duda kogo ma za zone ?

tamten post byl do innego uczestnika forum co od innych wymaga odpowiedzi na pytania a sam sie od tego uchyla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
crow napisał:
Jack2 napisał:
Moim skromnym zdaniem nie mamy godnego kandydata na prezydenta dla tego mieliśmy taki a nie inny wynik wyborczy najniższa frekwencja ludzie już poznali jednego z kandydatów po sprawowaniu urzędu, drugiego nie znają i za bardzo już w obietnice nie wierzą i co nie którzy nie liczą że to Duda będzie rządził na pewno te wybory by były inne gdyby byli tacy kandydaci jak Śp.Bartoszewski czy Mazowiecki ,i nie ma co tu obrażać zwolenników jednego czy drugiego kandydata trzeba wybrać mniejsze zło ,ale to tylko moje zdanie każdy ma swoje

Bzdura, ze tak powiem Frekwencja w wyborach na poziomie 47% nie swiadczy o tym ze nie bylo na kogo glosowac ale przede wszystkim swiadczy o glupocie narodu. Fajnie jest obrazic sie na swoje panstwo tylko......... co to zmienia? Politycy sa tacy jakich mamy, brak politykow nie jest rozwiazaniem. Hm...... jak jest tak zle to dlaczego samemu nie zabrac sie na polityke?
Obrazalscy bohaterowie/erzy Za komuny zapieprzali do urn bo im kazali.(90% szlo) Maja teraz wolnosc to nie chca miec wplywu. Usiada potem przy polowce i beda marudzic i marzyc o wystrzelaniu wszystkich politykow. Uffffff.
Prawda jest taka, ze dlugo jeszcze bedziemy sie uczyc demokracji od Norwegow

no trzeba odlozyc troche kasy i wrocic do Polski wlasnym odrzutowcem na czele wlasnej eskadry , tak jak ten oligarcha na Ukraine wrocil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Wiedziałam,że w Norwegii Polacy słuchają rocka.. (PAWEŁ KUKIZ),ale nie wiedziałam,że według skali.. na drugim miejscu słuchają RADIA MARYJA (ANDRZEJ DUDA)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
368 Postów

(Prezydent_elekt)
Stały Bywalec
wrzeszczot napisał:
Prezydent_elekt napisał:
wrzeszczot napisał:
to sa 2 rozne zdania a nie jedno
1 okresla autora a drugie jego zachowanie na forum i nie dotyczy Dudy

nie trzeba byc a trzeba sie zachowywac
nie moze byc tak zeby zlodziej wymagal od innych uczciwosci

to tak jak by dziwka przyjmowala tylko prawiczkow
albo rafalala prawila o moralnosci
albi Wesolowski nauczal o czystosci przedmalzenskiej

Przyklady nic nie wnosza, bo slabo odnosza sie do tezy.
Ja tam spojnika nie widze, ale ok. Mowisz, ze nie trzeba byc, trza sie ino zachowywac?
To jak by tu nazwac niezgodnosc miedzy zachowaniem a przekonaniami? hmm...
Po co ktos mialby tak robic? Byc nieuczciwy wobec samego siebie? No chyba, ze dla osiagniecia korzyci? Ale to by juz byla hipokryzja czy jak?

No a jak ten twoj bohater zastosuje autowaloryzacje, to mamy wypisz wymaluj Dude...

to nie moj bohater

jestem antysemita bo mnie zydzi nie lubia ,jestem za wolna Palestyna ,nawet mam arafatke od 30 lat i nazywam rzeczy po imieniu
nie wiesz Duda kogo ma za zone ?

tamten post byl do innego uczestnika forum co od innych wymaga odpowiedzi na pytania a sam sie od tego uchyla

Tak zem se poczytal i wychodzi na to, ze onego zona niejaka Agata to corka polki i Juliana co to mu zydowskie pochodzenie zarzucasz. Ino, ze jego matka to slazaczka niejaka Glombik, co to z zydem nie miala za wiele wspolnego. Jako, ze u starozakonnych trza miec matke zydowke by cie uznano( bez tego mozesz przechodzic konwersje, a rezultat zaden) Totez i twoja teza gowno warta.

Przykro mi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
a kim byla matka Małgorzaty Glombik?
ko, ze u starozakonnych trza miec matke zydowke by cie uznano
tez slyszalem ta teorie tylko dlaczego w Izraelu przeprowadzaja badania genetyczne na potwierdzenie zydostwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Justyna Szymczak
(Justyna999)
Wiking
Dlaczego tyle osob oddało głos na BK , skoro siędzą w NO ???? Jeśli im tak dobrze w Pl to niech tam wracają , albo jesli maja głosowac na niego a mieszkać w No to niech w ogóle nie głosują ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
John Boro
(JohnB)
Początkujący
CI KTÓRZY ODDALI GŁOS NA BRONKA TO GRUPA OSZOŁOMÓW, O BARDZO NISKIM IQ. GDYBY MIELI CZYM MYŚLEĆ TO DOSZLIBY DO WNIOSKU, ŻE POTRZEBA ZMIAN. TAKĄ ZMIANĄ BYŁBY NOWY PREZYDENT. BYŁBY TO MAŁY KROK DO USUNIĘCIA TEJ EKIPY RZĄDZĄCEJ. AFERZYSTÓW, OSZUSTÓW ITD..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Zwracam sie do wszystkich POstePOwych sil na tym forum.
Ratujmy socjalistyczna ojczyzne,zagrozona brunatnym, faszystowskim
kaczyzmem.
Towarzyszu i towarzyszko,wzywam was do czynu !!!
POprzyjcie towarzysza Bronislawa w drugiej turze.
Wezcie przyklad z naszych rodakow w Rosji,Bialorusi i Korei Polnocnej,
u ktorych tow.Bronislaw w pierwszej turze wygral bezapelacyjnie.
Pamietajcie ,ze Moskwa zawsze byla nam drogowskazem i przewodnikiem.
Z partyjnym pozdrowieniem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Nie pisz bredni o socjalistycznym kraju,bo ta "elita" wywodzi sie od Solidaruchow,przeciez to ludzie prawicy,AWS,Centrum,UPR i inne planktony sa protoplastami dzisiejszych partyjek,co to za socjalista co zaprasza na salony kler,o ustawy pyta sie pierw kler a potem je wprowadza,co wybory lata po kosciolach zeby z ambony go poparli,nawet jak doglebnie sie przyjrzy takim malym partyjkom to jakby dostali dotacje to by dzialacze sami sie zerzarli dla stolka,latwo im innych krytykowac,a sami jakby byli u wladzy to by nie wiedzieli co z czym sie je.
Wracajac do poczatku tekstu to niezle trzeba miec w glowie nasrane zeby nazywac demokracje socjalizmem,bierzesz narkotyki Jabin?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
marcin sz
(kaacpeer)
Wiking
dziekuje za obraze. Moze moje IQ jest nizsze od Twego lecz wiem ze prezydent nie zmienia. To rzad w RP wprowadza zmiany... Poczytaj troche o kompetencjach prezydenta i rzadu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok