RONN lekarze nie zwinili mam opinie 3 niezale偶nych lekarzy pe艂na dokumentacja pierwszy zabieg teraz w czwartek juz operacja z pe艂na narkoz膮 bo tak narobili ze trzeba jechac od 艂okcia do palc贸w teraz ale to juz inna kwesta NAV odm贸wil co mam tez na papierze 偶e brak znajomosci jezyka co uniemo偶iliwia mi podjecie l偶ejszej pracy gdzie rok chorobowego by艂o 100% niezdolno艣ci do pracy a nie 80 czy 50 % dalej jestem chory i nikt mnie nie przyjmie wiedz膮c ze czekam na operacje lewa reka tez do ciecia a rehabilitacja itd lekarze nie chca s艂yszec o powrocie do pracy dop贸ki nie przejde wszystkich zabieg贸w na 5 kt贸rzy mnie badali 4 powiedzia艂o ze do zawodu nie wr贸c臋 ale nikt mi tego nie chce dac na papierze bo niby za wcze艣nie by os膮dzac , my艣l臋 偶e mam Adwokata w porzadku i dobrze wykonuje swoje obowiazki zreszta pracowal z tego co sie dowiedzia艂em w NAV i pomaga duzo takim jak ja , KLAGI wys艂ane teraz czekam w sumie na odpowiedzi to Adwokat mi pom贸g艂 z artyku艂ami w gazecie za jego po艣rednictwem mam jego pe艂ne wsparcie i on jest przekonany 偶e takie 艣wiadczenie sie nale偶y mimo ze jestem kr贸cej jak 3 lata bo wczesniej tez ktos sugerowa艂 sie moim kr贸tki pobytem w No .