Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

558 Post贸w

(Ronn)
Wyjadacz
nie znam tak dokladnie twojej sytuacji wiec nie chcailbym Ci zle doradzic ale klagi (skargi) to tez forma korespondencji, nawet jesli lekarze zawalili a tutaj chyba zawalili to na lekarzy tez pisac do wyzszych instancji , to wszystko chyba adwokat powinien Ci powiedziec
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sebek77)
Wiking
RONN lekarze nie zwinili mam opinie 3 niezale偶nych lekarzy pe艂na dokumentacja pierwszy zabieg teraz w czwartek juz operacja z pe艂na narkoz膮 bo tak narobili ze trzeba jechac od 艂okcia do palc贸w teraz ale to juz inna kwesta NAV odm贸wil co mam tez na papierze 偶e brak znajomosci jezyka co uniemo偶iliwia mi podjecie l偶ejszej pracy gdzie rok chorobowego by艂o 100% niezdolno艣ci do pracy a nie 80 czy 50 % dalej jestem chory i nikt mnie nie przyjmie wiedz膮c ze czekam na operacje lewa reka tez do ciecia a rehabilitacja itd lekarze nie chca s艂yszec o powrocie do pracy dop贸ki nie przejde wszystkich zabieg贸w na 5 kt贸rzy mnie badali 4 powiedzia艂o ze do zawodu nie wr贸c臋 ale nikt mi tego nie chce dac na papierze bo niby za wcze艣nie by os膮dzac , my艣l臋 偶e mam Adwokata w porzadku i dobrze wykonuje swoje obowiazki zreszta pracowal z tego co sie dowiedzia艂em w NAV i pomaga duzo takim jak ja , KLAGI wys艂ane teraz czekam w sumie na odpowiedzi to Adwokat mi pom贸g艂 z artyku艂ami w gazecie za jego po艣rednictwem mam jego pe艂ne wsparcie i on jest przekonany 偶e takie 艣wiadczenie sie nale偶y mimo ze jestem kr贸cej jak 3 lata bo wczesniej tez ktos sugerowa艂 sie moim kr贸tki pobytem w No .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota dorota
(nata55)
Wiking
Nie sadze aby wlasnie brak jezyka byl tutaj glownym problemem.Ja nie znam jezyka z nav tylko i wylacznie porozumiewam sie z tlumaczem z urzedu i jestem juz 4 lata na zasilku rehabilitacyjnym (arbeidsavklaringspenger).W tej chwili zakonczylam praktyki w firmie ktora ma okreslic czy nadaje sie do pracy i ewentualnie na jaki procent.Czekam na raport ktory powinnam odebrac na zakonczenie ale wlasnie z powodu ze nie znam jezyka musze czekac na tlumacza.To jedyny problem.Wydaje mnie sie ze trafiles na nieodpowiednie osoby ktore naprawde nie chcialy pomoc a czesto slyszymy jak dziala nav a glownie osoby pracujace w nim.Ja na swojej drodze spotkalam osoby naprawde chcace mi pomoc nie odczulam ze jestem gorzej traktowana.Mysle ze majac adwokata poradzisz sobie bo wystarczy sie odwolac.Zasilek rehabilitacyjny jak nazwa wskazuje jest po to aby dojsc za pomoca rehabilitacji do sprawnosci i wazne jest jak opisze to lekarz.Trzymam kciuki aby Ci sie udalo
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sebek77)
Wiking
nata55 jak nie wierzysz wysl臋 Ci dokumenty na PRIV przeciez bym sobie tego nie wymysli艂 , odwo艂anie odwo艂aniem a fakt ze z dnia na dzie艅 ludzie zostaja z niczym to rzeczywisto艣膰 jedyne szcz臋艣cie 偶e s膮 znajomi 偶yczliwi dzi臋ki i r贸wniez wracaj do zdrowia i powodzenia .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota dorota
(nata55)
Wiking
Sebek ja wierze tylko pisze ze miales pecha bo ja mam takie doswiadczenia i u mnie nie bylo problemu, nikt mi nic nie powiedzial nie napisal ze nie znam jezyka.Moja opiekunka w nav powiedziala ze nalezy mi sie tlumacz i nie ma zadnego problemu
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sebek77)
Wiking
a jaki region nata55 ??
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
dorota dorota
(nata55)
Wiking
komuna nannestad
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Beata Wasilik
(BeataWasilik)
Wiking
Szkoda , ze w artykule sa bledy w nazwisku
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
pisz do nav o socjal niech ci dadza na mieszkanie i zarcie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Sebek77)
Wiking
za kr贸tki pobyt na socjal zreszta odpisali ze nale偶y sie AAP wi臋c k贸艂ko sie zamyka
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok