Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
oliwer kowalski Grzegorz C arkadius zabor Greg Greg Iroo Andrzej Tomasz J m m Michał Michał Andrzej la OleOleOle24 Szczypicki (4437 niezalogowanych)
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
przeciez ciebie porzycila nawet ukrainska zona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Uff da, skad MN czerpie te stare rewelacje?

Ja osobiscie zastanawialam sie, czy nie sprowadzic sobie chlopaka z jakiegos kraju azjatyckiego. Lubie kuchnie tajska, chinska i czasami indyjska. Wietnamskie jedzenie tez nie jest najgorsze.

Azjata jak wiadomo niewymagajacy jest, usmiecha sie czesto i przytakuje bez wzgledu na to co sie mowi. Masowac tez dobrze potrafi...miejsca duzo nie zajmuje.
Duzo nie je, ubrania malo zuzywa.

Rozumiem doskonale tych, ktorzy wybieraja sobie zony z Azji. Ja jestem za....tylko czasami przeciwko.

A wy co uwazacie? Mam sie zdecydowac na chlopaka z Azji? Co wy byscie zrobili?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
No faktycznie zabłysła autorka artykułu, co to importowane żony trochę wyobrazni, to nie zabawki lub maszyny do pracy lecz ludzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
Jaka masakra Żeby pisać artykuły do MN, trzeba chyba przynieść zaświadczenie o posiadaniu IQ poniżej 80
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz

Oj no nic Jeżeli masz ochotę to nikt Ci nie broni, przecież to zależy tylko od Ciebie

pytanko z innej beczki co do zdjęcia masz bacik ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
WujekJanek...chyba sie zaczniemy lubiec.
Uwazaj co forum powie na to...przeciez chciales mnie bojkotowac.

A tak powaznie, to ja sie z twoimi wypowiedziami czesto zgadzam w glebi mojej skolatanej duszy.
Masz czesto dobry poeng, ale czesto tez generalizujesz. A to nie zawsze jest dobre.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
DorHan napisał:
Uff da, skad MN czerpie te stare rewelacje?

Ja osobiscie zastanawialam sie, czy nie sprowadzic sobie chlopaka z jakiegos kraju azjatyckiego. Lubie kuchnie tajska, chinska i czasami indyjska. Wietnamskie jedzenie tez nie jest najgorsze.

Azjata jak wiadomo niewymagajacy jest, usmiecha sie czesto i przytakuje bez wzgledu na to co sie mowi. Masowac tez dobrze potrafi...miejsca duzo nie zajmuje.
Duzo nie je, ubrania malo zuzywa.

Rozumiem doskonale tych, ktorzy wybieraja sobie zony z Azji. Ja jestem za....tylko czasami przeciwko.

DorHan to tlumaczenie artykulu z 2010 roku...

....hmmm co do azjatow ... radze sie zastanowic....kuchnia moze i dobra ale jest jeden problem... azjaci maja male fiutki...

serio... kupujac w azjatyckich aptekach prezerwatywy nalezy pytac o rozmiar europejski, ja tego nie zrobilem ...baaardzo latwo mozna zauwazyc omylkowy zakup...wrecz jest niemozliwoscia go uzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
WujekJanek napisał:
Ronn, napisałeś : "artykuly sprzed pieciu lat kurwa na topie w jednym z najbardziej popularnych portali polskich w Norge"

Reasumując: nie możesz nazywać słupa ogłoszeniowego gazetą, czy portalem.
I mieś do niego pretensji o brak profesjonalizmu.

Pozdróweczko Ronn

hmm..no ale my jako czytelnicy bywalcy mamy sie godzic na niski poziom ? nalezy poruszac sie do przodu panie Janie w przyszlosc a nie wstecz

pozdrawiam rowniez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
WujekJanek napisał:
Ronn, napisałeś : "artykuly sprzed pieciu lat kurwa na topie w jednym z najbardziej popularnych portali polskich w Norge"

Reasumując: nie możesz nazywać słupa ogłoszeniowego gazetą, czy portalem.
I mieś do niego pretensji o brak profesjonalizmu.

złą skalę sobie wybrałeś, MN jest we internacie i do tego co w nim się znajduje porównuj. W tej kategorii trzyma poziom tak samo jak łonet, wp, to jest jakieś 99% procent internetu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
DorHan, a Ty wiesz, że właśnie dokładnie w tej chwili, akkurat nå, zastanawiałem się, czy nie napisać do Ciebie na priv? No ale jak Ty publicznie, to ja też.

Otóż bardzo podoba mi się twój nowy image. Przestałaś udawać słodką idiotkę. Doroto, osoba obdarzona inteligencją nie jest w stanie skutecznie udawać kompletnego idioty, zawsze wyjdzie jakaś niespójność. Do tego potrzebny jest SAMORODNY TALENT KRETINER'a - a Ty go niestety (to znaczy na szczęście) nie posiadasz... Ponadto w tej kategorii jest tu kilka takich BRYLANCIKÓW, że sanie do przeskoczenia...

A za ostatnie cyniczne wstawki, to nieomal że Cię kocham...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok