Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(3646 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez ja sie niemartwie zuplenie niczym co norski moga zrobic lub niezrobic bo w akurat tutaj ten kraj tak wyglada ze samodzielnie to ma nawet premier problemy cokolwiek zrobic oczywiscie niedotyczy to firm prywatnych....

pogrzebie twoje marzenia

A tak juz abstrahujac od tego co jeden norsk moze czy niemoze w sektorze publicznym.... To chyba nie myslisz ze te nudne rzeczy ktore czynie aby zebrac troche wiecej kapitalu na wypadek gdyby marzenia sie niezrealizowaly to sa moje marzenia? Zabawne.... moje prawdziwe marzenia sa zupelnie na innym "geopolitycznym poziomie" i juz powoli krok po kroczku sie zaczely na swiecie realizowac moze dozyje dosc dlugo zeby zobaczyc jak sie beda spelnialy

A co do proletariuszy to zawsze podkreslam ze CHODZI O PROLETARIUSZY ktorzy sa w kazdym kraju na swiecie.... Ty zas podkreslasz zawsze ze chodzi o POLSKIE sprzataczki na kolanach z wdziecznoscia szorujace podlogi.... kazdy wyczuwa wrogie nastawienie do Polski podobne jak u jasty..... I TYLKO JASTA MA TAKIE ROWNANIE: PROLETARIUSZ = POLAK.... wiec jesli pisze z drobna pogarda o nieudacznikach to pisze to samo o nieudacznikach calego swiata.... A wy koncentrujecie sie na Polsce i Polakach.... Ot taka DUZA ROZNICA....

Co do tego:
W kwestii polskich kobiet, pomyslow na zycie, zwiazkow mesko damskich - procz sprzatania na kolanach i "organizowania" sobie zycia na bazie "Norweg mnie utrzyma" nie ma innej opcji?

Po pierwsze "polskie kobiety" to sa kobiety zadajace sie z Polakami lub innymi Slowianami.... reszta to z dopiskiem folke, volks, peoples etc. oraz dalej nazwa odnoszaca sie do obywateli kraju z ktorego maja "swojego".... (To samo tyczy sie mezczyzn wybierajacych nie-slowianke).

Po drugie to ty pisalas o POLSKICH kobietach na kleczaco szorujacych podlogi z wdziecznoscia wiec odnioslem sie do tej wlasnie grupy zawodowej ktora nie ma innych kwalifikacji.... a wychodzac z zalozenia ze wybralas opcje "Norweg mnie utrzyma" to uznalem ze widocznie kwalifikacje zawodowe mialas podobne...

A jesli to co piszesz jest niby prawda ze to nie norsk ci wszystko zalatwil.... to tym dziwniejsze ale cos przeczuwam ze jeszcze ktos to kiedys zdementuje faktami chociazby Patim ktorego naziwsko podobno poprawne jakims cudem znasz.... ale niech ci tam bedzie ze dobrowolnie z czystej nieprzymuszonej nienawisci do swojej wlasnej rasy a nie dla korzysci....

A to co piszesz do tej Polki ktora slusznie wyraza sie o zjawisku "folkenorsk & folkenorska" o tyle w temacie meskich slipek zapewne zadziwisz wiedza i doswiadczeniem to moze sama lepiej zamiast niej pozadziwiaj ludzi... bo prawdopodobnie zadna inna kobieta na tym forum niezna tak dobrze SPOSOBOW PRANIA UZYWANYCH NORWESKICH SLIPEK....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Elise napisał:
BiZi napisał:
2000? dziwne, plyn do usuwania wesz kostuje cos ok 200 kr z grzebieniem. Raz wystarczy jezeli wczesniej sie wykryje. Tylko,ze wyczesywanie jest meczace...... w zaleznosci od dlugosci oraz gestosci wlosow dziecka.

U corki w przedszkolu byly wszy 2 razy, corka przyniosla do domu a pozniej druga przyniosla ze szkoly, w sumie wydalismy na "kuracje" jakies 600 kr.

200 Nok mowisz. Musze powiedziec, ze nie wiem ile kosztuja takie srodki (i w sumie mam nadzieje, ze tak zawsze pozostanie ).
W kazdym razie jedyne co mi w takim wypadku przychodzi na mysl, to mozliwosc, ze kobieta moze odwszala nie tylko jedna osobe ale cala rodzine.

Dla zainteresowanych, tu wybor

www.vitusapotek.no/Sok1/?query=lus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Blad!
Przeca ujawnil sie ostatnio,kolejny wybryk natury (pol skalniak - pol menda) nijaka @niunia!

p/s:
ta,co ja tu w dybach przywiezli!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Lindemans napisał:
Dla zainteresowanych, tu wybor

www.vitusapotek.no/Sok1/?query=lus

Ciekawe, czy to dziala na psie wszy. Odwsznie psa, to dopiero koszt.
Niestety w Norwegii jest nie tylko plaga wszy u ludzi, lecz niestety tez u zwierzat i bylam z tej okazji u weterynarza juz kilka razy. Jedyna pociecha w tym wszystkim, ze wszy z psa nie przechodza na ludzi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Tyle ze w PL w zeszlym roku tez byla plaga wesz.......pewnie Putin wrzucil....jak kiedys stonke

30 lat nie bylo wszy w Polsce

to nie Putin talko pewnie pendlerzy przywlekli z norwegi zaraze
taki jasta co prysznic bierze dopiero po sekskie
lata do Polski i zaraza studentki pedagogiki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
472 Posty
lu j
(luj)
Wyjadacz
Czyli jak jest wyprzedaz w Jysk'u!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Nie prawda Nory tez maja syf w domach w Kurestwie a jak wiadomo wszy lubia syf.
a gdzie ja napisalem nieprawde?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Gabriel napisał:

Zaś przedrzycie to polska dziwka która w wolnym czasie gdy mąż był w delegacji jako kierowca zostawiała Córkę pod opieką STARSZEGO NORGA a sama szła pod LATARNIE , ponieważ jej się strasznie nudziło ...
---
To nie jest Mój wymysł , tylko beletrystyczne przedstawienie faktów , które można było wyczytać z Miejscowego Norweskiego Brukowca ...
To nie Polski Brukowiec nagłośnił sprawę Nicoli i jej rodziców ...
A właśnie Norweski po "udanej" akcji niejakiego Rudkowskiego ...

Być może wreszcie będziesz miał okazje poznać osobiście pozazycie, może sie uda... ..

Staruszku (bezrobotny z tego co wiem ,bo Cie nie znam)... prosiłam już nie raz o wstawienie tych przez Ciebie czytanych i zwanych Brukowców Norweskich byś potwierdził swoje chore posty, lecz do dziś tylko klikasz, wciąż nie znając sprawy i ubliżając, nie wiedząc że wyjdziesz na głupka/ nie mogę Tobie ubliżać ,sokoro mam si o to do Ciebie /
Moja sprawa ,a właściwie jej ciąg dalszy będziesz mógł obejrzeć w swoim TV ,gdzie zapraszam .

Wracając do Norweskich medi...Miałeś tyle materiału i z niego nic nie wyniosłeś oprócz swej namietnosci i upierdliwości latania po forum do każdego wątku ,w którym się tylko pojawię wraz ze swoją Norweżką Linde... "s", i tak jest do dziś.

Przypomnę Tobie...
Mój mąż nie znał na tyle jez. norweskiego!, więc i nie mógł pracować w Norwegii jako kierowca i nigdy w Norwegii nie pracował za kólkiem o czym czytałeś ( rodzice mieli problem z dogadaniem się z dziecka nauczycielami jak wypowiadało się BV itp), właśnie z braku tego języka głupcze.

Jak byś czytał to byś wiedział ,że pracował przy produkcji zbiorników z poliestru /wszystko w tym temacie.
Ja natomiast jeśli też na tyle nie znałam języka ,to dziwnym jest że z BV musiałam rozmawiać wraz tłumaczem ,a z Norwegami bez tłumacza ?/ wszystko w tym temacie.

A tu proszę linki do zwanych przez Ciebie Brukowców Norweskich

www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10040786

www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10096149

www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10096507

pozostałe opisane w mediach no :

Slik jobber den polske privatdetektiven «Rambo»
Polens ambassadør svarte på kidnappingsanklager i UD-møte
Polsk avis: Ambassade-ansatt kalte norsk barnevern for Hitlerjugend
Polsk konsul: - Vi hjalp dem å omgå regelverket
Norge maktesløse overfor bortført niåring
Polsk kjendisetterforsker kidnappet jente fra norsk barnevernshjem
Samarbeidende nettsteder om dette
Polsk avis: «Endelig tilbake fra norsk fangenskap» aftenposten.no
Polens ambassade: - Ikke involvert i bortføring aftenbladet.no
Bortført jente kommer neppe tilbake aftenposten.no
Polsk jente forsvant fra barnevernshjem fvn.no

Nie pracujesz więc czas masz na to, aby odnaleść i przytoczyć swoje racje- rewelacje ,gdzie czytałeś głupcze... i czekam aż wskażesz !...
"To nie jest Mój wymysł , tylko beletrystyczne przedstawienie faktów , które można było wyczytać z Miejscowego Norweskiego Brukowca ..."

Przy okazji na pamiątkę PROSZĘ zdjęcie moje z Rutkowskim ,temu właśnie CZŁOWIEKOWI jestem wdzięczna, że mam swoje dziecko, i znam całą prawdę o działaniach BV ... i nie TYLKO.
Chyba tego najbardziej znieść nie możesz ... FANIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
TYLKO niezapominaj wklejac POPRAWNEGO tytulu tego co piszesz... bo to o Gabrielu piszesz wiec zamien "IMPERKU" na "GABRIELU"....

A ja juz mowilem zeby Gabriel wkelil link do rewelacji ktore opisywal jednoczesnie zmieniajac temat z "wszy & sprzatania".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Imperator1988 napisał:
TYLKO niezapominaj wklejac POPRAWNEGO tytulu tego co piszesz... bo to o Gabrielu piszesz wiec zamien "IMPERKU" na "GABRIELU"....

A ja juz mowilem zeby Gabriel wkelil link do rewelacji ktore opisywal jednoczesnie zmieniajac temat z "wszy & sprzatania".

Nie zwróciłam uwagi , więc przepraszam ... i dziekuję
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok