Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(3647 niezalogowanych)
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Koty zawsze moga chodzic po twoich rzeczach gdy cie niema w domu

Pozatym to chyba "twoja ulubienica" jak za toba lazi po Forum.... A jak sie dala "kiedys i gdzies tam" we znaki to mnie zupelnie nieobchodzi bo to nie jest zwiazane z tym tematem...

Obchodzi mnie to ze wyraza odpowiednia opinie o folkenorskach i w tym temacie tylko to ma znaczenie dla dyskusji... Liczy sie poprawne zdanie "mas" na temat volksdeutschy, folkenorskow oraz inakszych tego typu.

A w tym przypadku chodzilo oto ze folkenorska wypowiadala sie lekcewazaco o Polkach pracujacych na kolanach szorujac podloge.... tak jakby to bylo cos lepszego gdy folkenorski na kolanach cos innego robia zamiast szorowac podlogi... A przeciez trudno chyba znalezc wielu ludzi ktorzy beda uwazac ze te ktore sprzataja to cos gorszego robia od tych ktore zamiast sprzatac to kleczac "ten tego" giermancowi.

@luj: Ich giermanski bohater pewien niejaki Adolf juz znalazl lekarstwo.... tyle ze on uzywal go na Niemcach ktorzy byli przeciwko giermanskiej rasie.... ale jego lekarstwo by mogli Slowianie na volksdeutschach zastosowac z powodzeniem mysle.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Koty zawsze moga chodzic po twoich rzeczach gdy cie niema w domu
...A w tym przypadku chodzilo oto ze folkenorska wypowiadala sie lekcewazaco o Polkach pracujacych na kolanach szorujac podloge.....

Co
Do
Kotów ...
Czy Ja naprawdę napisałem niezrozumiałym dla ciebie językiem ? .
---
To powtórzę ...!!!

Nie ma takiej Opcji ...
by jakikolwiek KOT , wszedł do Mojego Pokoju ... gdy Mnie tam niema .i
---
Ba nawet na Piętro nie wejdą , ponieważ jest zrobiona zastawka na schodach .
I TYLE W TYM TEMACIE ...
---
Co zaś Do LindyMalindy
Kobieta napisała to co napisała i pewnie miała rację , ponieważ może widziała taką sytuację w realu .
Z tego co wiem To LindaMalinda od samego początku pracuje w Norge w Swoim wyuczonym zawodzie , a to niema nic wspólnego z technikiem konserwacji powierzchni płaskich .
---
Zaś przedrzycie to polska dziwka która w wolnym czasie gdy mąż był w delegacji jako kierowca zostawiała Córkę pod opieką STARSZEGO NORGA a sama szła pod LATARNIE , ponieważ jej się strasznie nudziło ...
---
To nie jest Mój wymysł , tylko beletrystyczne przedstawienie faktów , które można było wyczytać z Miejscowego Norweskiego Brukowca ...
To nie Polski Brukowiec nagłośnił sprawę Nicoli i jej rodziców ...
A właśnie Norweski po "udanej" akcji niejakiego Rudkowskiego ...
---
Skończmy już ten durny temat
---
Osobiście nie Cierpię LindyMalindy ...
Jednak nie mogę milczeć gdy się po Polaczce ... jeździ bezpodstawnie !!!
---

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Koty czasem chodza po drzewach i oknem moga wejsc i przelezc po zastawce i w ogole.... Ale skoro ich niema to sie ciesz

A co do tego co piszesz o pozazycie to moze i to jest prawda co piszesz jesli o tym kiedys pisala lub sam to widziales albo ktos zrobil zdjecia nakrecil film.... Ale jesli norski sobie w gazecie cos napisali innego niz napisano w Polskej gazecie to niby czemu to ma byc prawda co pisze w Norweskiej gazecie? I czemuz to sie tak martwisz barnevernet w temacie ktory dotyczy tego co folkenorska napisala....

Moze i sobie widziala Polki na kleczkach szorujace podlogi z wdziecznoscia.... ale skoro odrazu pracowala w wyuczonym zawodzie i odrazu tez meza norska "znalazla".... to mozna miec sannsynlighets overvekt aka uzasadnione przypuszczenia ze podobnie jak inne folkenorski ktore sa z norskiem zamiast na kleczkach szorowac podloge to na kleczkach "ten tego" norskowi zeby podlogi nieszorowac....

A wiekszosc ludzi chyba jednak uwaza ze lepiej jak na kleczkach szoruja podlogi niz na kleczkach....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:A wiekszosc ludzi chyba jednak uwaza ze lepiej jak na kleczkach szoruja podlogi niz na kleczkach....
Ech
widać
iże
jesteś "SPRAGNIONY"
i
zazdrościsz Skalniakowi ...
---
Tego tamtego i owego .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Gabriel: Znaczy sie uwazasz ze to lepiej jesli klekaja przed norskiem.... niz te ktore klekaja przed podloga by ja wyszorowac? Czyli ze popierasz to ze volksgiermanki z norskami i szkopami "ten tego" byle podlogi nieszorowac?

Nierozumiesz ze chodzi o czyste poglady na temat sytuacji a nie o jakies zazdroszczenie czegos czego chyba zaden porzadny Polak ani Slowianin by niechcial kijem tknac jak juz jest po giermancu.... to juz chyba lepsze po arabie czy po murzynie.....

A moze poprostu probujesz przeniesc swoje odczucia wobec sprawy kotow na inne sprawy oraz innych ludzi? Jestes spragniony towarzystwa zwierzat (bo moze jak byles maly to niebylo?) i dlatego przeprowadziles sie w miejsce pelne kotow.... I nawet sie tym pochwaliles na forum... lecz gdy wszystkim od tych informacji zrobilo sie wesolo to zaczales twierdzic ze koty juz niewchodza do ciebie

Ot to jest teoria taka sama jak ta ktora napisales o byciu "spragnionym"...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Ot to jest teoria taka sama jak ta ktora napisales o byciu "spragnionym"...
Dlaczego , tak się Dziecinnie tłumaczysz ...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tlumacze ci w taki sam sposob w jaki piszesz twoje teorie, tak abys mogl zrozumiec jak to co napisales wyglada....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:
Tlumacze ci w taki sam sposob w jaki piszesz twoje teorie, tak abys mogl zrozumiec jak to co napisales wyglada....
A cha ...
Załapałem
---
Może ...
załapałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Niezaleznie od tego czy zalapales czy niezalapales to zaczynajac od kontynuowania dyskusji z innych watkow na temat przeszlosci pozazycie (niepotwierdzonej bo nawet linka do tej gazety niewkleiles) a potem poprzez kolejne "przeinaczanie" w koncu zapomniano o norweskich wszach i o tym jaki sposob postepowania uznaje sie za bardziej moralny:

1. Polka na kolanach z wdziecznoscia szoruje podloge.

2. Polka na kolanach "ten tego" giermancowi.... zeby podlogi niemusiec szorowac.

Mnie wydaje sie ze opcja nr.1 jest ogolnie uznawana za duzo bardziej moralnie poprawna....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:Mnie wydaje sie ze opcja nr.1 jest ogolnie uznawana za duzo bardziej moralnie poprawna....
Mnie się nie wydaje ...
Ja jestem pewny ...
Że będziesz Dobrym
Adwokatem ...
JESTEŚ UPARTY
i potrafisz z Wideł , zrobić igłę ...
---
A to naprawdę rzadka umiejętność nawet wśród Doświadczonej Palestry ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok