Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2811 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Zawsze mozna probowac wytlumaczyc sie ze swojej glupoty, nieudolnie i nagle, probujac zmienic sens swojej wypowiedzi. Niepismienni na pewno to lykna. AndersieB
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Czytajac ten smietnik odnosze wrazenie, ze napisalas go nie koniecznie trzezwa...

Jedyna rzecz, ktora wprowadza mnie "w brak zrozumienia"w Twoim wypadku, to bezmiar glupoty Co wiecej, Ty wciaz zaskakujesz w tej kwestii [/quote]

raczej... niekoniecznie Ty czytałaś na trzeźwo po weekendzie i sądzisz, że inni też są w takim stanie jak Ty tzw. dochodzenia do trzeźwości.

W kwestii śmietnika ,to twierdze że sama robisz największy swoimi komentarzami nie w temacie co najbardziej i najlepiej Tobie wychodzi oprócz włosów z głowy, mimo że nie doczytujesz tematu wątku, że jest nim "Barnevernet nie zgłasza aktów przemocy na policję" to jednak wolisz się czepnać każdego personalnie ..
Chcesz poprawiać błędy? to zacznij od siebie, pisz na temat w/w i nie rób ŚMIETNIKA .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Fioletowy filozofie, jesli Twoja (pusta) kula podpowiada Ci, ze to z nudow, to niezwolcznie ja napelnij, bo sie myli To nie z nudow, to z przekonania. Jestem gleboko przekonana, ze wszelkie dzialania tepiace niepismiennych maja sens. Zawsze jest nadzieja, ze za ktoryms razem zaswita cos takiemu w glowie, ze to wstyd i hanba przez lat np. 40 nie opanowac jezyka ojczystego.
Jesli na podstawie ilosci "natluczonych" przez Ciebie postow - chociazby tylko wczoraj - mialabym oceniac, czys madry, czy nie, to marnie bys wypadl Przyjmij wiec moze inne kryterium oceny, bo te obraca sie przeciwko Tobie

Hm , jest zasadnicza różnica , między Tobą a Moją Osobą ...
---
Ja ... Jestem w Delegacji Zagranicznej ... , co prawda przydługiej trochę , Jednak w Delegacji ... !
I po pracy albo ... Piję nie tylko mleko , kawę i herbatę ...albo "siedzę" na kompie i układam sobie Pasjanse ... NON STOP ... !!!
Forum wbrew pozorom , to tylko Przerwa i ułamek tego , co pochłania MI PASJANS ...
---
Ty natomiast , jesteś Tu " Autochtonem " Masz Dom Rodzinę i takie inne całkiem Życie prywatne .
---
Dlatego Nijak można Nas Porównywać , w ten sposób który uczyniłaś ...
---
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
pozazycie napisał:
Lindemans napisał:

Czytajac ten smietnik odnosze wrazenie, ze napisalas go nie koniecznie trzezwa...

Jedyna rzecz, ktora wprowadza mnie "w brak zrozumienia"w Twoim wypadku, to bezmiar glupoty Co wiecej, Ty wciaz zaskakujesz w tej kwestii

raczej... niekoniecznie Ty czytałaś na trzeźwo po weekendzie i sądzisz, że inni też są w takim stanie jak Ty tzw. dochodzenia do trzeźwości.

W kwestii śmietnika ,to twierdze że sama robisz największy swoimi komentarzami nie w temacie co najbardziej i najlepiej Tobie wychodzi oprócz włosów z głowy, mimo że nie doczytujesz tematu wątku, że jest nim "Barnevernet nie zgłasza aktów przemocy na policję" to jednak wolisz się czepnać każdego personalnie ..
Chcesz poprawiać błędy? to zacznij od siebie, pisz na temat w/w i nie rób ŚMIETNIKA .[/quote]

Nie, nie kazdego - fantazja Cie ponosi Skomentowalam wypowiedz uzytkownika "zlodzieje..." pod katem lamania wszelkich zasad pisowni i braku szacunku dla jezyka ojczystego.
Okazalo sie to bardzo "bolesne", dla rownie niepismiennych, jak "zlodzieje..."
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Nie, nie kazdego - fantazja Cie ponosi Skomentowalam wypowiedz uzytkownika "zlodzieje..." pod katem lamania wszelkich zasad pisowni i braku szacunku dla jezyka ojczystego.
Okazalo sie to bardzo "bolesne", dla rownie niepismiennych, jak "zlodzieje..." [/quote]

...fantazja?
1.zlodzieje w imie prawa
2.AndersB
3.Gabriel/fioletowy/
...no i oczywiście mnie też nie zabrakło ...wszystkich z ostatnich postów...
oprócz nie wiedzieć czemu Lindemans /się/

Czymże jest łamanie pisowni do ŁAMANIA PRAWA i tym pozbawiania rodzin dzieci?, a dzieci rodziny???
Uważasz ,że niepoprawna pisownia dla innych i samego piszącego "złodzieje...", to jest bolesna bardziej niż utrata dzieci w świetle niestosowania prawa jakie jednak istnieje i doń szacunku skoro jest ustanowione i zapisane...??? prosze Cię...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie sadzisz, ze lepiej spozytkujesz czas walczac z BV, niz ze mna ?

W sumie i w pierwszym i w drugim przypadku Twoje szanse sa znikome, ale zobacz ile juz stracilas energii niepotrzebnie . Ja, od czasu jak jestem na tym forum, to czesto tepie przypadki bezdennej tepoty i braku szacunku dla jezyka ojczystego. Tracisz wiec czas i energie, bo moje stanowisko w tej kwestii sie nie zmieni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
Zawsze mozna probowac wytlumaczyc sie ze swojej glupoty, nieudolnie i nagle, probujac zmienic sens swojej wypowiedzi. Niepismienni na pewno to lykna. AndersieB ale żeś sie przyjebała linde... coś tam , potrafie pisać nie robiąc błędów w naszym(nie twoim ) ojczystym języku i nie rozumie skąd ta uwaga do mnie, rozumie gdybym w każdym poście robił rażące byki...
długo musiałaś śledzić moje posty żeby znaleźć błąd ort?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie potrafie i nie rozumie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
jasta102 napisał:
nie potrafie i nie rozumienażarł sie polskiej paszy? wysmażył na słońcu? pewnie czas wracać niedługo
po co ty tam jezdzisz i tobie podobni skoro wszystko tam złe?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
doceniam jakie mnie szczescie w zyciu spotkalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok