Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2813 niezalogowanych)
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
pozazycie napisał:
retier1 napisał:

Uważasz że ja jako matka zgotowałam dziecku traumę i oddałam do rodziny zastępczej lub czyniłam tak aby dziecko mi zabrano?

To że odbije się na dziecku nie musisz prorokować, nie ja ustanawiałam prawo BV ,gdzie dziecko wedle prawa bym miała lecz wedle interpretacji i działań BV poza prawo straciłam i nie ja jedyna.

Jestem matką ale dla swojego dziecka ,dla nikogo innego nie muszę być.
To Ono mnie kocha i jest szcześliwe ,że nie straciło mnie na zawsze,jak inne dzieci.
To Ono dziś wie ile dla mnie znaczy i ile byłam w stanie zrobić aby je odzyskać prawem.
Czy człowiek jest po to ,aby jedno prawo łamać, by drugim wygrać je?

Zaś proszę to że jestem na forum w tym akurat temacie,inne mnie nie interesują, jestem jak inni i Ty sam.Każdy ma swoje zainteresowania i ja też.
Nie chowam twarzy nie milcze nie siedzę cicho itp...
Bo gdyby i tak było ,to byś pisał że matka nawet sie nie wychyla bo nie ma z czym jak winna to milczy...i nawet twarzy nie chce pokazać.

Zupełnie jak z pogoda ,nigdy nie dogodzi ludziom ,tak samo zachowanie drugiego człowieka będzie zawsze możliwym czepnięcia się jego.

Więc jestem tu ,ale też jestem z dzieckiem i nikt inny, tyle ile mnie potrzebuje..
Czas spędzany na forum nie jest czasem zabranym dziecku, gdyż nic inne nie jest bardziej wartościowe niż moje dziecko dlatego też mój nick..wszystko inne to poza życie, lecz nie jako moje życie.
Pozdrawiam.

Stosujesz typowa logike ludzi z problemem alkocholowym,wszyscy mówią że masz problem .... ty jednak twierdzisz że panujesz nad sytuacją.
Więc nie ma sensu sie rozwodzić.
Co do twojej bytności ....gdziekolwiek,twoja sprawa! Tylko powiedz tu wszystkim....komu w jakikolwiek sposób pomogłaś w tym temacie,demonizując BV? Jakoś nigdzie się nie doczytałem.
Wedle ciebie ,lepiej jak dojdzie do nieszczęścia(no bo zgodnie z prawem,polskim oczywiście) , niż zapobiegać?
Jesteś żałosna....jak wszyscy którzy uwarzają że dzieci to ich własność i można z nim zrobić co się chce , w imie tej własności. Na dodatek państwo nie robi łaski i musi pomagać gdy jest taka potrzeba.Gdy jednak państwo stawia warunki .....to już jest Be!
Jestem w Norwegi już kawał czasu, i jakoś nie spotkałem się z przypadkami zabierania dzieci....komukolwiek.
Pewnie takie szczęście .....mam

I to tyle odemnie w tym temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
retier1 napisał:

ALKOcHOLOWYM samo "h" czy "ch"

Wszyscy mówią? przejmujesz się tym? A jeśli wszyscy się mylą?

Gdzie mam problem ? i gdzie piszę że panuje nad sytuacja? i jaką sytuacją?

To że jesteś KAWAŁ CZASU w Norwegii i nie spotkałeś się z przypadkami zabrania dzieci tzn. że mam rozumieć ,że bylam jedyną w Norwegii, której zabrano dziecko?

Szkoda ,że masz żałośnie mało wiedzy w tym temacie i odbieranych ilościach rocznie dzieci.
Na prawde żałosne to, łącznie z Tobą ,po tak wałkowanym temacie gdzie WSZYSCY wiedzą, a Ty po tylu latach ...ach Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Łukasz Luca
(luca84)
Wiking
I nic dziwnego, że "władza" w naszym Państwie nie umie prowadzić konwersacji na poziomie i do tematu. Wszystko sprowadza się do przekomarzania, a która to partia lepsza, kto, co i jak powiedział, gdzie popełnił błąd. Czytam te komentarze pod tematem i po prostu jakbym widziała odc. "panstwo w panstwie" np. Jak można oceniać drugiego człowieka po kilku wpisach na forum? Oceniacie się, "plujecie" na siebie, obrażacie itd... Czujecie się przez to szczęśliwsi? Taka "bitwa" na słowa jak z podstawówki od razu powinna być kasowana z tego forum które przez ich użytkowników staje się wiekszym smietnikiem niz już jest. A może to kompleksy? Że jedyne co człowiek potrafi to zajrzeć w google na pisownie i upominać innych i wywyższać sie w ten sposób jakoby świat miał zbawić? Gdybać można, a komentarze co raz bardziej żałosne....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok