iglaczek napisał:
A pewnie ze będę płacić Hehe. Nawet jak to napisałeś za 12-cio (prawnie 12-sto) piętrowy blok. A takim jak ty ściska bo tylko na czyjejś łasce...albo martwić się bo tacy jak ty wynajmują i opinię psuja i dla innych nie ma szans wynająć mieszkania - bo Polak Chociażby za to ze zapłaciłem to moje. Długo się nie da tak.-D.
chcesz numer do własciciela domu, od którego wynajmuje dom juz ponad 6 lat ?
sama zapytasz jak jest i przestaniesz w koncu pierdolic.....
Nie wszyscy sa tłumokami zpolski moja pani, nie wszyscy....
a ty fiolet psa se kurwa pijaku kup, skoro kolegów szukasz...

od pczatku mojego istnienia tutaj, nie popierałem zakupu domu na zbójnickich warunkach w tak bardzo niepewnych czasach!
I w dalszym ciągu tak uwazam, a zycie pokaze kto miał racje.....
W polsce juz mieszkania spadły na pysk, w innych krajach tez i to samo bedzie tutaj > załozysz sie burku?
Moim skromnym zdaniem dobrze zrobił ten, który kupił duzy dom, który ma min 2 extra sypialnie do wynajecia!
Ten kto kupił sobie lokum dokłada do interesu> chocby koszt wody ca 15tys/rok+remonty,etc....
Tyle,ze ty nie powinienes sie w tej kwestii wypowiadac "gosciu hotelowy" !
aaaaa ty @linde nie porównuj polskich realiów do tutejszych, bo nie ma sensu....
Ja doskonale zdaje sobie sprawe z kosztów (olbrzymich) utrzymania własnego domu w pl, poniewaz mieszkam i tam rózniez....
Z jednym sie zgodze > smutno jedzie sie teraz przez polske, bo na 8-10 okien w domu swieci sie w max dwóch....
PS: ostanio gosciłem moją zone i podczas przejazdzki w okolicy drammen, powiedziała tak: boze, jak ja bym chciała, zeby u nas tak były oswietlone domy,ulice,parkingi,etc....
W kazdym oknie jakas dekoracje, lampeczka,swiecznik.....
Nawet dekoracje swiateczne w poslce zeszły na psy, bo prąd jest koszmarnie drogi....