Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Monika Matkowska Bartosz Ciepliński Radi Radi Łucja Krupa (12625 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
iglaczek napisał:
Yatsek napisał:

woda z kranu za darmo!!!

Hehe...a gdzie daja te wode za darmo To ze Ty pijesz ja za free to jestes nawet chyba tego ni swiadomy ze masz to w czynszu. A za wode i scieki sie tu placi tez-raz do roku!

wiem ze sie placi jakies smieszne kwoty za wode...... ale w oplacie za wynajem ta woda jest juz zawarta i nie placisz za nia dodatkowo.... nieprawdaz????

wiec z zalozenia: jest ona za darmo )) bo wodomierz mam popiety ale na caly domek a nie tak jak licznik elektryczny porozbijany na mieszkania a wiec ilosc kubikow mnie interesuje )))))

to tak celem malego wyjasnienia ))) i tak jak wieszkosc wynajmujacych tez sie tym nawet nie intersuje... jak dla mnie wiec: woda jest za free
po wakacjach mam nadzieje... za wode bede juz placil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
iglaczek napisał:
Yatsek napisał:

woda z kranu za darmo!!!

Hehe...a gdzie daja te wode za darmo To ze Ty pijesz ja za free to jestes nawet chyba tego ni swiadomy ze masz to w czynszu. A za wode i scieki sie tu placi tez-raz do roku!

wiem ze sie placi jakies smieszne kwoty za wode...... ale w oplacie za wynajem ta woda jest juz zawarta i nie placisz za nia dodatkowo.... nieprawdaz????

wiec z zalozenia: jest ona za darmo )) bo wodomierz mam popiety ale na caly domek a nie tak jak licznik elektryczny porozbijany na mieszkania a wiec ilosc kubikow mnie interesuje )))))

to tak celem malego wyjasnienia ))) i tak jak wieszkosc wynajmujacych tez sie tym nawet nie intersuje... jak dla mnie wiec: woda jest za free
po wakacjach mam nadzieje... za wode bede juz placil

czyzby velkommen til warszawa neste ar ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
czyzby velkommen til warszawa neste ar ???[/quote]

eeeee tam..zasili grono polonorków,kupi chałupine
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
B.K. napisał:

eeeee tam..zasili grono polonorków,kupi chałupine[/quote]

nie on!

Jack ma wyjebane na marnowanie zycia, płacąc i wyrzekając sie wszytskiego przez najlepsze lata swojego zycia!
W warszawie i owszem, ale tutaj..... (?)

W stolicy kredyt za własne M to ca 1700-1800pln, a tyle dokładnie( i wiecej) mozna wziąc za wynajęcie tego M
Jest tylko jeden problem > nie wszyscy spełniają warunki postawione przez bank....

Bo prawda jest taka > pół polski wciąz i niezmiennie nuci pod nosem > " w moich snach wciąz Warszawa....."
Tam chce sie życ : ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Taki Ktos napisał:
B.K. napisał:

eeeee tam..zasili grono polonorków,kupi chałupine

nie on!

Jack ma wyjebane na marnowanie zycia, płacąc i wyrzekając sie wszytskiego przez najlepsze lata swojego zycia!
W warszawie i owszem, ale tutaj..... (?)

W stolicy kredyt za własne M to ca 1700-1800pln, a tyle dokładnie( i wiecej) mozna wziąc za wynajęcie tego M
Jest tylko jeden problem > nie wszyscy spełniają warunki postawione przez bank....

Bo prawda jest taka > pół polski wciąz i niezmiennie nuci pod nosem > " w moich snach wciąz Warszawa....."
Tam chce sie życ : ))[/quote]

pomysł stary kupe ludzi tak zrobiło..no w kazdym razie tych co nie posiadało własnego lokum...chałupka spłaca sie sama mam tu warszawiaków w najblizszym gronie znajomych wiec wiem troche jak to wyglada...ale tutaj tez nie opłaca sie bulic za wynajm kilka albo kilkanascie tysiaczków..w razie decyzji o powrocie mozna sprzedac,kasiure do kieszeni i ha det bra Norge mnie osobiscie Warszawa nie urzekła,lubiłam pojechac na zakupy lub do rodziny ale wole małe,kameralne miasteczka gdzie zycie toczy sie leniwie ale to chyba kwestia wieku..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
tadek bulkowski
(tadzio)
Nowicjusz
jak zwykle kupa bzdur B.K

piszesz i doradzasz kazdemu a sam pewnie w ciemnocie i biedzie zyjesz

ja dzisiaj zarobilem pieniadze -- a ty co zarobiles ?? dziadu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
tadzio napisał:
jak zwykle kupa bzdur B.K

piszesz i doradzasz kazdemu a sam pewnie w ciemnocie i biedzie zyjesz

ja dzisiaj zarobilem pieniadze -- a ty co zarobiles ?? dziadu

jak to miło,ze mi ,,jojka,, dorobiłes ale wierz mi,nie mam ich i nie chciałabym mieć...dziadu..
ciemnota,bieda...no cóz..ty pracujesz po 10 i wiecej godzin a ja pracowałam 8 i miałam na godzine dwa razy tyle co ty...teraz sie ucze aby isc wyzej i miec jeszcze wiecej a moze i mniej pracowac a i tak wyjsc na swoje..
co robiłam..aj standard...wstałam ok.10.zjadłam sniadanie,potyrałam sie z linemans teraz szykuje obiad i pojde pozniej na spacer...
ps.a mozna wiedziec co ty robisz z ,,taka masą szmalu,,no bo przy takim trybie pracy to i za specjalnie nie masz kiedy wydac..no chyba,ze do skarpety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Taki Ktos napisał:
gabriel napisał:
Taki Ktos napisał:Podziwiaj widoki, ale pamietaj,ze pieknymi widokami sie nie najesz, ani nie napijesz.....
pij pij pij bracie pij, na stare lata torba i kij.....

Tak jest , piję i podziwiam , ponieważ dzisiaj jest Sobota ...
---
A ty pracuj , zasuwaj >tadzio < Świątek Piątek i Niedzielę .... ! Nie pal , nie pij , a zdrowy i młody UMRZESZ ...!!!
--
A JA , chociaż sobie poużywam na Tym Padole , zwanym dalej Ziemia .
---
Na starość i tak dostanę jałmużnę z twoich PODATKÓW ... MIEJ TAKĄ WREDNĄ ŚWIADOMOŚĆ ...!!!
---
ACH ... i ... OCH ...

I ty pouczasz innych, karcisz i weszasz psy na pracującuch na czarno ?
A sam co robisz, w czym jestes lepszy od ciapatych zyjacych z Nav, czy pobierajacych zasiłek i pracujących na czarno?
W czym ciołku i pieprzony leniu jestes lepszy?
Mam nadzieje, ze twoja watrąba nie wytrzyma do emerytury i nie dane ci bedzie wydac nawet jednej nok z moich podatków......
a uzbierało sie tego troche przez tyle lat, bo srednio płace 14-15tys/mies
Ty pewnie ze 2tys, które pózniej skatt ci oddaje z litosci, zebys nie zakłocał porzadku na wsi, grając na akordeonie z przyjezdnymi romami
stwawiam 1000 nok, ze twoje roczne dochody brutto nie przekaraczają 150tys nok (?)

Heh ty mój hero : )

Taki pierdoła jest większym pasożytem od pracujących na czarno bo oni nie okradają podatników tak jak on... zarobi ca 200 tyś brutto. zapłaci z tego niecałe 30% państwu, a potem odbiera sobie taki gamoń 530nok brutto dziennie czyli 10600 brutto miesięcznie daje to 120 tyś na rok. Wychodzi wtedy że taka menda dostała więcen niż zarobiła i jeszcze ma czelność chwalić tym że, emeryture dostanie za to co wypracował...

Całe szczęście zasiłki sie pokończą i taka pierdoła (fachowiec filozof..) pojedzie do porlandii jak nie będzie już za co pić...oby jak najszybciej neta odcięli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
tadek bulkowski
(tadzio)
Nowicjusz
B.K --dziad i tyle

stac mnie na wszystko bo duzo pracuje

a ty sie wlasnie ucz --tak jak napisalas od takich jak ja najlepiej

wieczny uczniu !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
czesio.:* napisał:
tadzio napisał:
B.K --dziad i tyle

stac mnie na wszystko bo duzo pracuje

a ty sie wlasnie ucz --tak jak napisalas od takich jak ja najlepiej

wieczny uczniu !!!

tadzio..... spierdalaj z forum bo robota stygnie ...i ci sek-i uciekają sprzed noska

czesio....jesteś debeściak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok