Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
Jalu Bielizaki
(Jalu z Oslo)
Wiking
Wkręcają nas, to Krakowski kabareciarz. PANIE Janie : KIEDY GDZIE I PO ILE BILETY!??? )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Sylwia Rowińska
(sylwinka25)
Wiking
nie mogę pomoc w znalezieniu pracy , jestem w Norwegii 2 miesiące....czasem życie płata nam figle, Mogę pomoc jedynie ciepłym jedzonkiem na święta lub ciepłymi ubraniami lub kilkoma groszami.Trzymama kciuki!
......Mysle ,że dzieci OPana Jerzego chciały by wiedzieć co tak naprwde u Niego....On Ich potrzebuje!!!!!!!!nie tylko rodzice sa dla dzieci ale dzieci dla rodzicow!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
Bardzo współczuje temu panu ludzie dlaczego jestescie tacy okrutni widac po tym czlowieku ze znalazl sie w sytuacji gdzie kazdy z was moze sie znalesc.Tutaj wlasnie pokazuja co niektórzy swoja Polskosc wsyd,a ja jakbym miala wolny kat to bym go przygarnela bo widac ze czlowiek jest bardzo uczciwy a jak nie masz mieszkania to zadnej pomocy nie dostaniesz,no coz pozyczyc wam wszystkim wesolych swiat i zebyscie sie na bruku nie znalezli bo on ma chociaz swoj honor i nie chce byc na utrzymaniu dzieci a wy jak wam sie noga dodwinie to do mamusi wrocicie wstyd
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Filip Kostrzewa
(premierfilip)
Wiking
Ja też wyglądam na normalnego człowieka co nie oznacza że muszę nim być. Fakt jest taki iż czasami życie, szczególnie w naszym popieprzonym kraju, zmusza nas do takich kroków jak mieszkanie pod mostem. Przykro mi z jego powodu ale również z powodu biednych dzieci głodujących w Polsce poprzez kulawe rządy naszego kraju. Pozostaje mi tylko wiara że jakoś wybrnie ze swojej marnej sytuacji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(banan992@wp.pl)
Wiking
PODEJME PRACE W NORWEGI OD ZARAZ NA STALE MAM 19 LAT ROCZNE DOSWIADCZENIE W UKLADANIU KOSTKI BRUKOWEJ OBRZEZY KRAWERZNIKOW MALOWANIE MONTARZ PLYT KARTON GIPS SZPACHLOWANIE OBECNIE PRACUJE DORYWCZO W HOLANDI W NOORDWIJK MOJ TELEFON 0031649770690 ZNAM PODSTAWOWY JEZYK ANGIELSKI PODEJME KAZDA PRACE PROSZE O POMOC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
Jalu z Oslo napisał:
bo Jerzy wcale o nią nie prosi a nawet powiem więcej:
WCALE JEJ NIE POTRZEBUJE- daje sobie świetnie radę
adekwatnie do potrzeb jakie ma.
Zszedł na poziom "-1" i jest tam "Królem"
nie ma pewnie ochoty byc "mrówką" na poziomie "0"

Ten komentarz jest interesujacy.

Jestem ciekawa jak tocza sie losy tego Pana.

Na filmie wyglada lepiej, jak niejeden Rodak w Polsce.
Zastanawialam sie gdzie byc lepiej bezdomna
w Polsce czy w Norwegii?

Film sugeruje, ze nie zna Norweskiego
i jednak ma uciulane jakies pieniadze na koncie,
ale zapobiegawczo nie wydaje wszystkich
na mieszkanie i jedzenie skoro cierpi na brak pracy.

Napiszcie jaka jest skala tego zjawiska.
Ciekawa jestem czy sa jakies noclegownie
dla takich ludzi?

Czy narkoman/alkoholik Norweg
ma wieksze szanse na pomoc, jak
Polak bezdomny z braku pracy/oszczednosci?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bajbra2011)
Wiking
"ten" Jerzy innego wyjscia nie ma, jak tez nie ma sie co do rodziny odzywac, bezdomny jest bo... zlo komus dane wraca ze zdwojona sila, a dzieci pewnikiem nie chca go na oczy widziec. Ktos mi kiedys powiedzial..."caly czas mu zyczylam by wyladowal na smietniku" (zle doswiadczenia z tym panem, przebieglym lisem byl.. no i wyladowal na smietniku. Takze zanim sie bedzie ktos litowal nad kims, niech pomysli, ja trafilem przypadkiem na ten filmik, i "Uw" pan jak sobie poscielil w zyciu tak ma. Zreszta mniemam, ze wogole do Pl ma strach wrocic chociazby po jalmuzne, albo jako bezdomny. Kiedys jego dzieci byly male, ale to nie byl "jego" problem- zabawial mlodsze dziewczyny - wiec niech nie opowiada, ze sie wielce martwi by sie dzieci o niego nie martwily. Podejrzewam, ze lyzki wody by od nich nie dostal konajac.
Tez mial czelnosc tak sie wypowiadac do kamery -ojczulek od siedmiu bolesci. Chron Boze dzieci od takich ojcow. Amen.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bajbra2011)
Wiking
piszecie, ze pracy nie moze znalesc... a co fotograf na budowie ma robic? widocznie jako pomocnik budowlancow sie nie nadaje, chlop jak dab, jakby chcial pracowac to by pracowal.
Za stary juz jest na uganianie sie za majetnymi paniami, wiec zostalo mu to co ma. Rodzina w Pl duuuuuuuza -no coz, jak pisalam kto jak sobie poscieli tak sie wyspi - albo -kto pod kim dolki kopie...jak ktos chce pracowac to prace znajdzie. Ktos napisal "nie wyglada, by ten pan pil" z tego co wiem... chyba lepszy alkoholik od psychopaty, bo lezy i smierdzi a psychopata nigdy nie wiadomo.. Sorrry i juz mnie tu nie ma.. Jak chcecie pomoc to domy dziecka przepelnione, ale doroslemu facetowi ktory ma rece i nogi? Znam dwoch inwalidow (na wozkach sa) oboje pracuuuuuuuja, z pomoca panstwa (przyuczenie do zawodu dla inwalidow)
Mozna? -mozna! Nie dajcie sie zwiesc, bo do publicznej kamerki to ho ho hoooo, no i Jerzy zyje, ze ho ho hooooo ;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok