Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam żony - Norwegia

6 Postów
Wiking
Jestem majętnym gościem o dobrym sercu. Mam już swoje lata więc szukam żony. Wyglądam dużo lepiej niż na rysunku. Trenuję szermierkę, jestem też poliglotą. Chciałbym poznać jakąś interesującą niewiastę. Broń Boże nie nimfomankę! Wierzę w miłość platoniczną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gienek35 napisał:
Jestem majętnym gościem o dobrym sercu. Mam już swoje lata więc szukam żony. Wyglądam dużo lepiej niż na rysunku. Trenuję szermierkę, jestem też poliglotą. Chciałbym poznać jakąś interesującą niewiastę. Broń Boże nie nimfomankę! Wierzę w miłość platoniczną.

Eunuch?!?

nie ma się czym chwalić kolego...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Myślisz, że nie ma czym? Szable nie są już na topie? Platoniczna miłość też? Kurcze to już nie wiem czym zainteresować Kobiety... Nie lubię takich wulgarnych. Chyba jestem trochę zacofany ale mam szlachetne zamiary!
P.S.: a Pan jak zapoznaje Niewiasty?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gienek35 napisał:
Myślisz, że nie ma czym? Szable nie są już na topie? Platoniczna miłość też? Kurcze to już nie wiem czym zainteresować Kobiety... Nie lubię takich wulgarnych. Chyba jestem trochę zacofany ale mam szlachetne zamiary!
P.S.: a Pan jak zapoznaje Niewiasty?

Pan a to dobre..

Nie zapoznaję, bo już jedną zapoznałem ...... tak jakoś nadziała się sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Chciałem być kulturalny z tym Panem. Kobitki podobno lubią takich mężczyzn. Tak chciałem się pokazać trochę przed Nimi wiesz. To masz szczęście, że znalazłeś bo ja szukałem Żony w okolicy Siggerud i żadnej nie znalazłem. Tak idę i idę i same drzewa tylko więc no cóż będę szukał Jej w całej Norwegii. Masz jakieś rady cenne? Bo kurcze naczytałem się tych poradników, a Ty już masz to pewnie wiesz jak zdobywać Kobiety. Gratuluję kolego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Joseph napisał:
tak jakoś nadziała się sama

na szable ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Lindemans napisał:
Joseph napisał:

na szable ?

na miecz!

@ Gienek nie szukałem.... samo się stało....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
grzegorz terepet
(walek50)
Nowicjusz
gienek35 napisał:
[quote]Chciałem być kulturalny z tym Panem. Kobitki podobno lubią takich mężczyzn. Tak chciałem się pokazać trochę przed Nimi wiesz. To masz szczęście, że znalazłeś bo ja szukałem Żony w okolicy Siggerud i żadnej nie znalazłem. Tak idę i idę i same drzewa tylko więc no cóż będę szukał Jej w całej Norwegii. Masz jakieś rady cenne? Bo kurcze naczytałem się tych poradników, a Ty już masz to pewnie wiesz jak zdobywać Kobiety. Gratuluję kolego.[/quote

tu masz ciekawy poradnik dla ciebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
Joseph napisał:

na szable ?

na scyzoryk ...z kieleckiego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
Sergiusz Hetmanski
(sergiusz)
Początkujący
to nieprawda ze kobiety lubia kulturalnych.one lubia drani.chamow ale nie prostakow.trzeba umiec byc kulturalnym draniem z klasa a wtedy kolejka sie ustawi. niewlasciwe poradniki czytasz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok