Cały dzień nie miałam czasu aby napisać, bo ciągle coś. Dopiero teraz mam czas. I się w końcu wypowiem, bo mnie normalnie wkurza takie coś.
Polka75 może się w końcu uspokoisz? Bo przez Ciebie mamy znowu jedną wielką zadymę tutaj a nie od tego jest to forum. Chcesz poubliżać to załóż własny wątek. Uczepiłaś się Daris wczoraj bez powodu. Przeszkadza Ci to, że się chwali? Ma czym to się chwalić. I skończ z tekstami, że powinna się nauczyć pokory, bo nie jesteś jej matką ani ojcem aby ją pouczać. Skoro tak się uczepiłaś jej chwalenia to powinnaś się czepiać każdej mamy tutaj. Bo Daris ma spotkanka przy kawie i cieście, to uczep się teraz Marty, Kalby i Kasi, bo one też się spotykały na kawie. Ja z mężem planuje jecha na Kretę w tym roku to co też mnie skrytykujesz, bo się chwalę? Zastanów się trochę nad tym co piszesz. Wszystkie tutaj sie chwalimy czym możemy i co mamy. Bo dla Naszych dzieci wszystko co najlepsze kupujemy. I każda z Nas jest inna i ma swój gust o którym sie nie dyskutuje, ale widać Ciebie tego nie nauczono. Jak sama napisałaś, masz prawo aby wyrazić własne zdanie. Ok. Wyraziłaś je raz i starczy. Nikt nie jest ślepy. Ale juz skończ sie powtarzać, bo nie o to tutaj chodzi. Uważam, że my mamuśki mamy ważniejsze tematy tutaj do rozmów, niż czytanie Twoich wypocin.