Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
z wygladu strasznie na zajechana wygladasz takze trudno mi stwierdzic ile masz lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cały dzień nie miałam czasu aby napisać, bo ciągle coś. Dopiero teraz mam czas. I się w końcu wypowiem, bo mnie normalnie wkurza takie coś.

Polka75 może się w końcu uspokoisz? Bo przez Ciebie mamy znowu jedną wielką zadymę tutaj a nie od tego jest to forum. Chcesz poubliżać to załóż własny wątek. Uczepiłaś się Daris wczoraj bez powodu. Przeszkadza Ci to, że się chwali? Ma czym to się chwalić. I skończ z tekstami, że powinna się nauczyć pokory, bo nie jesteś jej matką ani ojcem aby ją pouczać. Skoro tak się uczepiłaś jej chwalenia to powinnaś się czepiać każdej mamy tutaj. Bo Daris ma spotkanka przy kawie i cieście, to uczep się teraz Marty, Kalby i Kasi, bo one też się spotykały na kawie. Ja z mężem planuje jecha na Kretę w tym roku to co też mnie skrytykujesz, bo się chwalę? Zastanów się trochę nad tym co piszesz. Wszystkie tutaj sie chwalimy czym możemy i co mamy. Bo dla Naszych dzieci wszystko co najlepsze kupujemy. I każda z Nas jest inna i ma swój gust o którym sie nie dyskutuje, ale widać Ciebie tego nie nauczono. Jak sama napisałaś, masz prawo aby wyrazić własne zdanie. Ok. Wyraziłaś je raz i starczy. Nikt nie jest ślepy. Ale juz skończ sie powtarzać, bo nie o to tutaj chodzi. Uważam, że my mamuśki mamy ważniejsze tematy tutaj do rozmów, niż czytanie Twoich wypocin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dziekuje Ewelinko Jak mnie ktos oczernia to chce dowodow i dlatego czekam az Kalba mi to wyjasni Czekam na dowody tego ze klame i ze jestem niby falszywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
ale lektura Polka jesteś niezła

Pewka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Polka75 może się w końcu uspokoisz?

Jak bede chciala i chumor miala Skoncze jak mi sie spac zachce a jak narazie mi sie nie chce a tobie guzik do tegoZajmij sie dzieckiem lepiej bo widze ze ci sie nudziJa tu moge siedziec ile chce bo nie mam dzieci w odroznieniu od was wiec sio do dzieci a nie na forum klocic sie tu ze mna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Jaka stara taka glupia :-/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
z wygladu strasznie na zajechana wygladasz takze trudno mi stwierdzic ile masz lat

To ty jestes zjechana ale mozgowo i to niezle zjechana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Jaka stara taka glupia :-/

Kolejna madrala Im was wiecej tym mi razniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Najpierw to Ty się naucz ortografii, to wtedy możemy pogadać. A co do mojego dziecka to Ty się nie martw. Dobrze, że Ty dzieci nie masz, bo trzeba było by im tylko współczuć takiej mamy. Nic sobą niestety dziewczyno nie reprezentujesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
POLKA75 napisał:

Zajmij sie dzieckiem lepiej bo widze ze ci sie nudziJa tu moge siedziec ile chce bo nie mam dzieci w odroznieniu od was wiec sio do dzieci a nie na forum klocic sie tu ze mna

No naszczescie nie masz dzieci, bo jak tu do ludzi doroslych nie masz szacunku to co dopiero do dzieci chyba bys jak szmaty jakies je traktowala....ufff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok