Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
chyba ci sie teksty skonczyly bo uzywasz moich hahah musisz chyba sobie kogos znalesc bo ci na mozg juz pada ale tak sobie mysle i patrze kto by cie zechcial??jak ty taka pusta lala jestes i lubisz sie powtarzac nara!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
widze, ze tu nieciekawie sie robi, dalismy sie wykazac dziewczynie, ale jak na razie to nie ma co tu zagladac poki co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
?jak ty taka pusta lala jestes i lubisz sie powtarzac nara!!!!

Slowo pusta bylo uzyte wczesniej przezemnie i dotyczylo daris wiec kto tu czyich okreslen uzywa co?A jak sie jeszcze nie kapnelas to cie ochrzcilam mocherowym beretem bo napisalam ze ty nim jestes a nie ja pusta beczko po kiszonce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
wiesz co dziewczyno ty masz poziom normalnie 12 latki brak slow na ciebie jak dorosniesz to mozemy porozmawiac bo narazie nie ma sensu sie denerwowac nara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
I znowu sie porobilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
wiesz co dziewczyno ty masz poziom normalnie 12 latki

A ty starego mochera I wycofujesz sie raczkiem podajac marny powod odwrotu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kalba napisz mi o jakie ci chodzi tematy z POLKA75 bo szukam w profilu i nie moge znalesc i zupelnie nie rozumiem co mialas na mysli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
stara ale jara a nie to co ty poldupek zza krzakow haha juz mi sie nie chce z toba dziecko dyskutowac polz sie lepiej bo do szkoly zaspisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
stara ale jara

Mozesz sobie nadal marzyc Nie wiesz ile mam lat to sie zamknij starucho
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
ale lektura Polka jesteś niezła Nana nie dawaj się, jeśli ktos Ci zarzuca coś to niech to udowodni!!! Napisałam Ci wiadomość odnośnie dowodu osobistego. Coś nie wszystkiego mamy się udzielają mam swoje zdanie na temat Pani.... ale po co to mowić i się denerwować pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok