Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
I jeszcze jedno z domowej zabawy... Gumisutek w zębach i hełm

Apropo tych fotek to nie wiem czy wiecie, ze obsługuje tez imprezki takie jak urodziny i inne imprezki okolicznościowe z dzieciakami w roli głównej... Cena taka sama jak ze zwykła sesje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
Dominika Dacka
(dominika_ddd)
Nowicjusz
Polka zniknęła w tajemniczy sposób! chyba zapanuje spokój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Nieno dzialo sie tu wczoraj oj dzialo! Ale kogo wy sie boicie kobietki?Przeciez ta polka juz nie istnieje z tego co widze Dala czadu,zniszczyla wam forum i sie zmyla!A wy pozwolicie na to by wam takie fajne miejsce zlikwidowala?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
ANDZIAOSLO, nikt nam forum nie zlikwidowal , to bylo raczej smieszne co ta dziewczyna wypisywala, my jestesmy dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny...zaraz będę nadrabiać bo uciekło mi półtorej dnia na forum...
byłam wczoraj u lekarza rodzinnego i okazało się że mam za wysokie ciśnienie i śladowe ilości białka w moczu. Zostałam skierowana do szpitala i zostawili mnie na obserwacji na noc dziś mnie wypisali na weekend. Okazało się że mam zatrucie ciążowe objawia się nadciśnieniem, białkiem w moczu i straszną opuchlizną w krwi nic mi nie wykryli i nie kwalifikuję się jeszcze do leczenia lekami ale już mi powiedzieli że jeżeli będzie gorzej mogę do końca przeleżeć w szpitalu a nawet mieć cesarkę albo wywoływany poród bo zagraża to ciąży i mi...

Mały jest już ułożony do dołu i gotowy do porodu w razie takiej potrzeby...to tak w skrócie. Jak by mi się coś działo cokolwiek mam jechać do szpitala no i w poniedziałek znów badania ale cieszę się że mnie puścili na te dwa dni do domu. A lekarze szybko i profesjonalnie się mną zajeli nie mam na co narzekać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
No i przeczytałam od początku do końca...
nie ładnie tak oj nie ładnie.
To ja wróciłam na weekend do domu żeby nadrobić a was tu nie ma...i kto mi podpowie co mam robić...boję się strasznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ojjjjjjj
Ja wrocilam wlasnie ze spacerku,zagladam na forum i mysle-kureczka skoro spoznieni3 weszla to znaczy ze znow forum ruszylo a tu dupcia blada Z ciekawochy sprawdzilam newsa czy to prawda ze POLKA75 zniknela i widze,ze to prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
POLKA75 wracaj
rozbaw nas trochę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
spóżnieni3 nie ma się czego bać, trzeba być dobrej myśli
a na kiedy masz termin porodu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej dziewczyny wracam po urlopie hehe a tak powaznie to nie miałam neta ponad tydz masakra jakas
ale tu było gorąco
Nana zazdroszcze Ci tego irokeza u Gabrysia bo mój to łysolek jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok