Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Agus,ja ubieram Julce rajtuzki,spodenki,body,cieplejsza bluze z kapturem, czapke i buty, Dzisiaj zalozylam tez cienki szalik,bo troche wialo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
A Ty czyim lizuskiem Jestes????

Ja jestem lizuskiem pokory i nie obnoszenia sie tak wrecz obrzydliwego ze sie az niedobrze robiNiech sobie daris zalozy watek POCHWALMY SIE TYM CO MAMY NAJLEPSZEGO,NAJWSPANIALSZEGO I NAJDROZSZEGO CZEGO NIE MAJA INNE i niech tam daje czadu to nikt sie nie doczepi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga to nie miejsce na taka nizszosc nie Ty, takim ludziom trzeba wspolczuc ja jej wspolczuje, bardzo dobrze ze dzieci nie ma to dopiero byla by wielka szkoda miec taka mame co za wstyd Te 75 to chyba nie jej wiek wtedy to dopiero byla by masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Te 75 to chyba nie jej wiek wtedy to dopiero byla by masakra

To ilosc orgazmow na miesiac skoro cie to tak interesuje A tak powaznie to juz wiem jaki sklad ma armia przydupasow daris i tylko o to mi chodzilo Dzieki ze mnie uswiadomilyscie Wspolczuje wam darisomanii Kto z kim przestaje ten takim sie stajeProste jak konstrukcja cepa

PS-bawilam sie przednio Dzieki za rozrywke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
tak na marginesie Polka - rany boskie Ty to masz pamięć.. wszystko pamietasz, wszystkie niuanse, zupelnie jakby to ciebie dotyczyło, heheheh
Jesteś lepsza niż UB, słowo daje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
tak na marginesie Polka - rany boskie Ty to masz pamięć.. wszystko pamietasz, wszystkie niuanse,

Bo ja to wielka fanka wasza jestem a ten watek to moj ulubiony serial a ta zla to daris a tej dobrej tu niema
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Polka ale masz fajnie ja tez tak chce gdzies Ty takiego ogiera lub ogierow wyrwalaa
Pleciesz jak potluczona ciagle o tej Daris i Daris no powiedz wreszcie ze ja kochasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Pleciesz jak potluczona ciagle o tej Daris i Daris no powiedz wreszcie ze ja kochasz

Tak przyznaje sie wszem i wobec kocham usmazony przez zbyt dlugie wylegiwanie w solarium malutki mozdzek daris wielkosci rodzynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kto sie czubi ten sie lubi tak mi sie przypomnialo

dzieki dziewczyny bo ja co dziennie mysle co tu mojej malej ubrac zeby nie za zimno nie za cieplo narazie ubieram ja cieniutko bo do spiworka ale wlasnie chcialabym juz kocyk no i wasze rady sa niezastapione heh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Lepiej dziewczyny nie pytajcie o podgrzewacze i inne "bajery" bo was posadza o szastanie kasa i obnoszenie sie majatkiem! Lepiej zapalniczka podgrzac, albo w rozpalonych udach Polki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok