Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
POLKA75 napisał:
No nieeee a ta znowu sie chwali Daris to juz sie staje niesmaczne Jak nie solarka w salonie,to urlop na Teneryfie,to znowu wozek za kilka tysiecy koron,ktorego nawet za darmo bym nie wziela taki paskudny i wiele,wiele innych pozal sie boze rzeczy,ktorymi sie chwalisz jak najeta!Nic w tobie pokory dziewucho!Zygac sie chce jak piszesz o kolejnych twoim zdaniem fajnych rzeczach jakie kupujesz Jestes pusta jak dom po eksmisji Opanuj sie kobieto bo totalny niesmak pozostaje po czytaniu twoich durnych chwalen sie wszystkimZenada i nikt tu widze niema odwagi ci tego napisac Ja jestem bezstronna wiec wale ci prosto z mostu ze to niesmaczne tak sie chwalic i obnosic forsa A ze przy okazji robisz z siebie pusta lale ktora jara sie tym ze moze sie chwalic swoimi drogimi zakupami to juz inna sprawa

POLKA75 masz u mnie big oklaska za wygarniecie jej prawdy Brawo!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Ciekawa jestem czym sie pochwali nastepnym razem Moze najnowszym modelem krysztalowej deski klozetowej? To bylby dopiero mercedes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Elin wszystkiego naj

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej
Ania, powodzenia z Engangsstønad Szybkiej wyplaty No i tez trzymamy za Ciebie kciuki

Jas i Gabrys super chlopaki

A Julka od 5 buszuje dzisiaj A co bedzie spala,he,he Kiedys to ja bralam do siebie i lezala sobie. A teraz to wklada mi palce do oczu i nosa I nie ma spania ,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
hehe to Julka sie na sposob zdala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wera,ladnie sobie to wymyslila. Ale jak zrobila to za pierwszym razem,to malo z lozka nie spadlam. Calego palca mi no nosa wsadzila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
haha no sie ubawilam hehe dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
ANDZIAOSLO widzę że grono się powiękasz.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Mrux27 nie ma sie co dziwic,ze grono sie powieksza gdyz ta pusta mamuska od dawna wkurza ludzi swoim godnym pozalowania obnoszeniem sie forsa Chce blyszczec dzieki forsie-to zenujace jak napisala POLKA75Sledze jej poczynania odkad ublizyla tu niektorym laskom bodajze od zasciankow tylko dlatego ze kierujac sie miloscia do dzieci przestraszyly sie ze moga im je tu odebracI tylko NANA76 miala jaja by jej na to nie pozwolicPozostale mamuski siedzialy cicho udajac ze nic sie nie stalo mimo ze ona nie tylko siebie ale i je je bronila i nadal pozostawaly w komitywie z nia-masakryczne toNo ale jak ktos sie nie szanuje to inni nie beda go tym bardziej szanowali NANA76 plus dla ciebie bo niezle jej wtedy dalas popalicMialam niezly ubaw czytajac wtedy to forum Zaluje ze wtedy sie nie odezwalam Ale teraz nie zostane bierna jak znow cos odwali ta laskaRowniez pozdrawiam Mrux27 i tez brawo za odwage
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
No dziewczyna ma już więcej osób na celowniku swojego mercedesika aby je przejechać
Strzeżmy się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok