Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Ja tez sie dolacze-Elin gratuluje!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
ja Elince nie zakladam juz rekawiczek, dzis jak bylysmy na spacerku to przykrylam ja kolderka ale chyba bylo jej troche za cieplo, pod spodem miala jeszcze barana ale zakladam juz jej ciensza czapke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Noo Magda na tym baranku to cieplutko,jak Natan lezal u Elin w wozku to jak go wzielam to caly goracy hihi Czapke ciensza tez nosimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
A my mielismy od rana przemilych gosci i Nasze dzieciaczki supcio sie integrowaly A oto ich pierwszy kontakt wzrokowy hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Elin gratulacje

Nam spacerek dziś nie wyszedł ale za to Max spał w wózku 1,5 godzinki na dworku. A spacer nie wyszedł po Panowie od remontu domu w którym mieszkamy dopiero późnym popołudniem zdjęli rusztowanie a mieli zrobić to wczoraj i wózkiem bym się nie przecisnęła, bo wąska scieżka wokół domu spore rusztowanie i zaraz obok murek. Ale jutro ruszamy na bank chyba, że pogoda popsuje mi plany

Anita to już blisko Jeszcze nie dawno ja miałam podobnie a juz mój synek ma prawie 3 tygodnie. Jak ten czas teraz szybko leci. A jak czekalo się na synka to się dłużył i dłużył.

Muszę ogólnie stwierdzić, że Max to bardzo spokojne dziecko. Ciekawe po kim się taki trafił Jak jest głodny albo mocno zmęczony a nie chce zasnąć tylko popłakuje sobie i wcale nie mocno ani długo. Króciutko i cichutko. Jestem aż w szoku. No i brak jak na razie kolek ale to chyba może jeszcze nadejść. Lecz już mu czasem masuje brzuszek mimo, że ma zawsze miękki ale wtedy po jedzonku jak mu się odbije szybciej zasypia

Polka75 brawo za odwagę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
A my mielismy od rana przemilych gosci i Nasze dzieciaczki supcio sie integrowaly A oto ich pierwszy kontakt wzrokowy hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
jasne, zapraszam Was wszystkie!!! My z Elinka takie samotne jestesmy, same na spacerki chodzic musimy nie mam na razie mozliwosci jezdzic samochodem teraz bo stacyjka sie zepsula, ale jesli ktoras z was bedzie miala ochote mnie odwiedzic albo bedzie na strømmen to prosze pisac na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Emma nosi juz wiosenna czapeczke, czasem jeszcze w spiworku jest na dworze ale u nas nie ma takich upalow jak w Oslo Te misiowe kombinezony to juz zadko uzywam

Sliczna Elin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Madzia Daris w wolnym slowa znaczeniu miala na mysli,ze przegrzewasz dziecko a ze pisze to nie wprost tylko na okretke niby zartem to tylko oznacza jedno-dwulicowosc!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Aga powiem ci że jak się smaruję to tak jak na dzidziusiu zostaje mi taka warstwa śliska ale po godzinie się ładnie wchłania i mam taka miękką skórę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok