Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wera,lepiej Ale przez to zabkowanie,to nauczyla sie znowu zasypiac na rekach. Masakra jakas. Wazy prawie 9 kilo Czuje,ze mam rece jak malpka,hi,hi
Viki tez wie co dobre Z mamusia jest fajnie. Nie ma co,he,he No ale super,ze tak ladnie spi A co tam w helse dzisiaj? Wazenie i mierzenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no i kontrola pepka i szczepienie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
hej dziewczyny no i znowu mamy zime brrr fajne te stronki jak podałyscie ja to bym wszystko chciała hihihi a co nana pojazd fajowy chyba tez sie skusze tuptusiowata dbaj o siebie agusss zdjecia cudne Aga to Julcia juz ma 2 ząbki tak samo jak Oski brawooo dla dzielnej mamy i JULCI my nocke mielismy srednia Oski ma katarek w nocy ciezko mu sie oddychało marudził pic nie chciał czyli wiecznie coś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wera,no to trzymamy kciuki za Viki Oby nie plakala

Monia,no tak 2 jak Oski Ale nie raczkuje,he,he Oski bardziej ciekawy swiata Ach ten katarek. Bywa meczacy dla doroslego a co dopiero dla maluszka. Zyczymy szybkiego znikniecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ale teraz tak patrze ze z alllegro wyjdzie drozej bo 179 sam pojazd a w tym linku co podałas to komplet z fotelikiem 256
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzięki Aga mam nadzieje ze szybko przejdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
cw-p.pl/pojazd-dla-dzieci-smarttrike-all...iebieski-p-2829.html nawet ten rowerek co podała daris jest 4 w 1 cuda na kiju normalnie hihihi ale fajny podoba mi sie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dziewczyny
Aleeee zimaa!!
Ale jeszcze lepszego zonka niz zima to mialam w nocy
Nawet niewiem czy spalam
Matrix!
Moj dzieciaczek dzisiaj w nocy spac nie mogl bo go tak bardzo uszka swedzialy... masakra,niewiem dlaczego.Napewno go ucho nie boli bo jak dotykam to wszystko jest oki no i wogole sie smieje i piszczy jak zwykle -tylko te swedzenie Macie jakies pomysly? A moze ktores z dzieciaczkow tez tak mialo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
My już w domku. szczepienie za tydzień jednak. a mała tylko już 100g przybrała tylko i pół cm. może już się jej normuje. a Vii dziś kończy miesiąc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok