Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGUSSS KASIAR FAJNE FOTKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja dużo zdjęć robiłam zawsze komuś czy jakieś imprezy rodzinne i fakt zwykłą cyfrówką ale wychodziły super Teraz z mężem mamy zamiar kupić lustrzankę. Mam oko do zdjęć to raz a dwa wcześniej byłam fotomodelką i parę razy modelką u znajomej która ma salon sukien ślubnych.

Max w końcu padł, zastanawiam się na jak długo. Mam ogólnie wrażenie, że babcia tak go nauczyła, że od samego początku w domku było głośno, bo odkurzanie, muzyka, gotowanie, okap itd i dziś jak mieliłam wsio na pierogi ruskie to mały się w tym czasie zdrzemnął a jak wyłączyłam od razu w płacz. Więc teraz mamy polskie piosenki puszczone w radiu i maluszek śpi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski bardzo dziekuje za komplemenciki w imieniu synka
Widze,ze na forum niektore mamuski maja zdolnosci fotograficzne mimo braku kursu
Aguss fotki sa super a siostra bardzo ladna
Kasiar12 anielico Ty jedna!
I nawet byla fotomodelke i modelke w jednym tu mamy-Tuptusia niezle,niezleSama smietanka towarzyska
Ja tez tak synka nauczylam,ze spi mimo odglosow tv lub neta i tak jak Ty odkurzam lub cos miele a on niewzruszony spi jak zabity Tylko poznym wieczorem po kapieli sciszam tv by go wyciszyc i nauczyc,ze to juz noc- pora spokoju,wyciszenia i snu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA ALE SKOCZNA TA PIOSENECZKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Nio skoczna hehe-my z Gabrysiem zdazylismy ja juz przetanczyc kilka razy a maly tak sie przy tym cieszyl ze szok Dlatego i Wam ja tu daje byscie i Wy pohasaly przy Niej z Waszymi pociechami Zawsze to przy okazji pare kalorii mniej a do tego zadowolony brzdac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
JA Z OSKIM JUZ TEZ JA PRZETAŃCZYLIŚMY FRAJDE MIAŁ ZE HEJ LUBI TAKIE WYGIBASY HIHIHI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziewczyny a czy Wy wiecie, że 10 marca jest dzień mężczyzny???

Ja dziś dostałam bukiet róż od mężusia a od synka jedną róże Też złożył życzonka Max
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No to sie naprawde ciesze!Ja sobie ja zapisalam w ulubionych bo chyba nowy hit odkrylismy z synkiem hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok