Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Ewelina najlepiej ona mowi, ze sprawa moze sie obsunac w czasie nawet 2 tyg bo przelew moze nawet po 2 tyg dojsc. Tylko sie pytam dokad ten przelew idzie 2 tyg. Jak z NO konta wysylam na PL to to zajmuje gora 4 dni, a tu jeszcze norweskie maja konto to wogole 1 dzien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny, my już na nogach od godziny mała teraz przycięła komara

słońca ani widu, ani słychu

To faktycznie ambasada ma serwis pierwsza klasa, jakoś ten brak doinformowania i traktowanie ludzi jak petentów ze starymi czasami mi się kojarzy. Szkoda.

Aga - jak Julka? Mam nadzieję, że lepiej troszkę

Życzę wszystkim miłego dnia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Hej dziewczeta

W nocy mialam tylko 6 pobudek,hi,hi Budzi mi sie Julka strasznie czesto. Nie chce jej faszerowac zadnymi lekami ale dalam jej czopka nad ranem. No i teraz ladnie spi. Moglaby ta goraczka juz odpuscic
Dobrusia,dziekuje,jest troszke lepiej,ale budzi sie strasznie czesto

Wera,to chyba trafilyscie z Ewelina na ta mila Pania w okienku,he,he. Ja na szczescie trafilam do fajnej mlodej dziewczyny. Dostalismy kwit,ze mamy przyjsc rowno za 2 tygodnie. Ale moj maz pojechal po 1,5 tygodnia bo akurat blisko pracowal przy wydziale konsularnym i paszport juz byl. Wiec roznie to bywa. Najwazniejsze,ze zalatwiliscie

Daria,jakie ladne fotki tego mleczka U mnie w Meny nie ma takiej ladnej wystawy i tego Hipp w kartoniku tez nie ma. Co sklep to inny asortyment.

Anita,to jest olej z kielkow pszenicy. Pomaga zapobiegać powstawaniu rozstępów podczas ciąży Dosyc czesto polecany przez polozne wiec nie zaszkodzi sie smarowac

Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ewelina my na paszport Emmy czekalismy 3dni, bez zadnych problemow jedynie za wieksza oplata

A co do mleka dla Mlodej to tez rozwazam zmiane, moze pielegniarka jutro cos poradzi bo ide z Emma na szczepienie.

Aga niech Julka juz zdrowieje a budzic sie bedzie czesto do puki bedzie na piersi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzien dobry dziekuje dziewczyny za podpowiedzi co i jak z mlekiem pogada dzis kiepska Oski spi na balkonie nocka tez była kiepska budzi sie co godzine nie chce pic marudny cos te nasze dzieciaczki maja teraz trudny okres co nie mamuśki mam nadzieje ze to szybko mnie bo pobudki o 5 rano mało mi odpowiadaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
marta86 moj Oski jest na mleku i kurcze tez czesto sie budzi jak jest wszytko ok to o 23 o 2 i o 4 rano a jak tak jak dzis to o 21 23 1 3 5 i pobudka koniec spania normalnie oczy na zapałki najlepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marta, Ida jest tylko na mleku z cycka i sie nie budzi w nocy prawie wcale. Zazwyczaj karmie ja przed pojsciem do lozka miedzy 23 a 24 i potem spi mi ladnie do 5-7, zalezy od dnia. Ale budzi sie, zje i zaraz pieknie zasypia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia bo sa dzieci wyjatki Ale z doswiadczenia wiem ze dzieci karmione piersia budza sie bardzo czesto a im starsze tym czesciej No ale wiadomo dzieciaczki sie roznia i raz na milion trafi sie taka mala IDA
Halas jeszcze troszke i sadze ze Oskar bedzie lepiej spal w nocy, nie dawno go odstawilas od cycusia

Emma tez ladnie spi i tak bylo od urodzenia ale ona od Malego byla dokarmiana. Tym bardziej sie ciesze bo przy pierwszej dwojce nie bylo tak dobrze wiec milo doswiadczyc takiej zmiany
Przez pierwszy miesiac zycia byla tylko na piersi i tez przesypiala cale noce smialo moge powiedziec ze kochany z niej wyjatek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
U mnie dzis szaro,buro i ponuro i slonko gdzies spitolilo a na rteci 0 stopni-zobaczymy jak to bedzie ze spacerkiem-oby nie padalo
Cos widze dzieje sie z dzieciaczkami forumowymi bo i moj Gabrys jakis marudny byl przez cala noc,czesto sie wybudzal i do tej pory tak ma Chyba,ze w jego przypadku to reakcja poszczepienna bo po kilku dniach od szczepionki niby mialoby tak byc Dzis tylko Dredzik go interesuje a inne zabawki ma gdzies Moze dlatego,ze moze mu mamlac dredy
Aga31 oby Julcia juz tak nie cierpiala z tym zabkowaniem
Ja po dzisiejszej nocce spiaca jak cholewka ale coz-trza jakos funkcjonowac i kawusia juz druga wypita ale slabusnaDla Was tez mam kawusie-ale tylko wirtualna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok