Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej ,

Wszystkiego naj dla Natana

my juz po spacerku , sloneczka nie ma ale nie pada

Aga- moja Zuzia jak zabkowala to tez miala temp. ale nic wiecej, nie chciala jesc tylko i duzo pila

Hehe- Aga dobre z tym ciastem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Natan hipp hipp hurra wszystkiego najlepszego z okazji miesiąca czwartego
ale słodziak z niego

Aga- czyli u Ciebie ciasto też szybko wyszło tylko, że oknem
przepraszam Cie, ale jakoś nie moge sie nie smiac

Halas - faktycznie, musisz mieć oczy dookoła jak ziemia poszła w ruch hihhihihih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Halas to masz malego agenta my na szczescie nie mamy kwiatkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dobrusia,smiej sie ile wlezie Bo ja sie wczoraj splakalam ze smiechu Stalo sie i juz,nie ma co rozpaczac. Uwazam,ze lepiej sie smiac niz plakac,hi,hi No masz racje,szybko wyszlo,he,he

Kasia,no to podobnie ma Julka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hihi po pierwsze to sie uśmiałam Aga z twojej przygody z ciastem a po drugie to byłam na tym spotkaniu z fizjo no i co sie okazało?? a to ze spotkanie było grupowe i wszystko po norwesku pokazała jakies cwiczenia na jednym dziecku i to jeszcze takie cwiczenia które ja robie z Olivierem w domu wiec szału nie było w tym helse i nic nowego sie nie dowiedziałam ale byłam w szoku i nie mogłam sie napatrzec na jedno dziecko,był najstarszy z grupy bo miał prawie 6 miesiecy ale po prostu tak raczkował jak mały samochodzik do tyłu też i jak go jego mama chwyciła za raczki to po prostu wstał tak sztywno i wnet by sie za chodzenie brał wszystkie byłysmy tam zdumione razem z fizjoterapeutką hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 MASZ RACJE ROŚNIE MI MAŁY AGEN JUZ KWIATY WYNIOSŁAM DO SYPIALNI CO BY GO NIE KUSIŁO ALE JEST JUZ NIEMOŻLIWY ROZŁACZYŁ MI KOMPUTER Z GNIASTKA WYCIĄGNĄŁ WTYCZKE I PO SPRAWIE A ZE MAM TAK KIEPSKĄ BATERIE TO WSZYSTKO MI ZGASŁO JAJCA JAK BERETY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha Monika ale ci psoci Oskar mały łobuziaczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzienks dziewczyny
My juz po spacerku jestesmy..ubralam sie jak na lato a tu zimnooooooooo
U nas lodowato dzis.
Aga w takim razie musisz zrobic je jeszcze raz hihi
Dobrze ze ja je na goraco uwielbiam to nie ryzykuje upadkiem albo wypadkiem hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Używam właśnie mleka NAN. Ale, że tydzień już mu minął mogę podawać herbatkę koperkową i spróbuje jutro, bo dziś za późno, bo nie można jej podawać na wieczór i w celu usypiania maluszka.

Ale za tydzień mamy wizytę u mojego lekarza, bo niestety położna nie jest w stanie nam pomóc na nierobienie kupki. I ja przy okazji na wizytę kontrolną po porodzie I też panikuję, że moje szwy nie są wszystkie rozpuszczalne, bo mi nitka odstaje i mnie drażni jak się kąpię. No i oczywiście antykoncepcja zeby tatuś nie chciał od razu drugiego synka teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marzenka,bo ja mialam indywidualne i dlatego pewnie bardziej sie przylozyla,hi,hi No ale chociaz spotkanko mialas w wiekszej grupie

Monia,no to Oski szaleje,he,he Taki zainteresowany wszystkim,ze ho,ho To sie mamusia nabiega teraz Dieta niepotrzebna,hi,hi

Daria,zrobie i nie bede studzic na szybkiego,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok