Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny my juz w domku
przejrzalam szybko forum

Gratulacje dla Julci z okazji pierwsze zabka i gratulacje dla Emila z okazji pol roczku

Zdjecia dzieciaczkow piekne!

Ja jestem padnieta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Mialem tez przygode pod lodem z misiem polarnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Julcia silna dziewczynka da rade
kochany Gabis
Milcia tez sie slini ulewa wklada raczki wszystko na raz przebieramy sie po 3 razy dziennie jak nie wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witaj owie3ka18 po powrocie z Polski Heh kiedy ten maj abym i ja odwiedzila kraj i rodzinke
Dziekuje dziewczyny w imieniu Gabisia i Dredzika za jak zwykle milusie komenciki
Halas to raczej Dredzik taki dlugi ze Gabik wyglada przy Nim jak kruszynka Wpierw myslalam,ze to jamnik bo taki dluugi ale sie okazalo,ze to kot-tylko ze wyglada jakby mu walec po grzbiecie przejechal i go wydluzyl
Nasze dzieci slinia sie na potege wiec moze zalozymy Klub Maluszkow Sliniuszkow?

jejdziecko.pl/nadmierne-slinienie-u-niemowlat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEŃ DOBRY MY JUZ OD 5 GODZ NA NOGACH A PO CO BEDZIEMY SPAĆ HEHE LEPIEJ SIE POBAWIĆ WCZORAJSZY WIECZÓR JAKI SPOKOJNY NIE MA NIC DO NADRABIANIA PRAWIE WCZORAJ OGĄDAŁM NOWY SERIAL PRAWO AGAT NAWET FAJNY MIŁEGO DNIA MAMUŚKI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Dzien dobry, Emil po wczorajszym pelnym wrazen dniu spal cale 12 godzin takze sie wyspalismy, teraz oglada bajki , u nas slonecznie sie zapowiada,

Mogla by juz wiosna przyjsc

Milego dnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,Nana76,dzieki

Kasia,padnieta ale na pewno szczesliwa Uwielbiam byc tak padnieta po jakims fajnym wyjezdzie. Mile wspomnienia w glowie...

NANA76,fajowski ten Dredzik Gabrys przystojniaczek maly A to drugie zdjecie super. Jak tak sobie leza w tej samej pozycji,hi,hi

owie3ka18, troche sprzatania pewnie bedzie,he,he Ale za to jak przyjemnie Ze zwolnieniem nie powinno byc problemu. W koncu to juz blisko

Monia,o 5? No ladnie,he,he Bo po co spac,hi,hi

My znowu mialysmy ciazka nocke. Biedna ta moja Juleczka. Musi ja bolec bo nawet jesc nie chciala. Dalej goraczkuje. W nocy dalam jej czopek i troche pospala. Ale i tak budzila sie czesto z placzem

Daria,Julka tak przytulala balonik od Czarka,ze znowu ucieklo powietrze,hi,hi

Marzena,no tak,wiecej babeczka gadala. Ja tylko potakiwalam,he,he Dasz rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA TO FAKTYCZNIE JULCIA CIĘZKO ZNOSI ZĄBKOWANIE BIEDULKA TRZYMAM KCIUKI ZEBY BYŁO LEPIEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga a Julka nie ma innych objawow? Moze jakies chorobsko ja lapie i to zbieg okolicznosci z zabkami? No oby to od zabkow chorobsko jest beeeeeeeeeeee.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Monia Usnela wlasnie. Moze pospi pare minut

Marta,nie ma kataru ani nie kaszle. Mam nadzieje,ze to jednak zabki Obserwuje caly czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok