Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Magda zabki to raczej nieee... Moj ma 3 i pol misiaca i tez juz od dawna wklada raczki do buzi prawie non stop i slini sie jak mops,dzieci w tym wieku tak maja bo za duzo sliny maja.
Ale przypadki z zabkami tez sie zdarzaly..
Moze to prostu jakies gorsze dni ze ona taka marudna..Natan tez teraz aniolkiem nie jest... a byl hihi
Co do nosidelka to u nas sie sprawdza ale ja mam innej firmy,uzywamy od urodzenia i jest oki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
karolina.voll, z tego co ja sie orientuje, to na vikariacie sa zupelnie inne warunki niz na fast, zalezy jeszcze jaki ten vikariat masz tzn na jak dlugo, zeby dostac maciezynski np, musisz pracowac 6 z ostatnich 10 miesiecy i nie wazne czy vikariat czy fast, jesli chodzi o zwolnienie , to jak najbardziej mozesz dostac dwa, ale jesli np jedna praca nie meczy Cie na tyle bys musiala isc na zwolnienie to spokojnie mozesz pracowac a z drugiej miec zwolnienie. Wtedy wypelnisz taki wniosek w Nav ile godzin zajmuje Ci ta druga praca i w zaleznosci od dochodow z niej dadza Ci svangeskappenger bo to Ci przysluguje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
dzieki Daris, moze poszukam cos uzywanego na finn.no moze akurat cos taniej znajde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,Ola,dzieki
madzia_02 ,ja uzywam wszystkiego z Baby Bjørn. I jestem zadowolona. Julka tez Wlasnie kupilam wieksze nosidlo i jak chcesz to Ci oddam to mniejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Karolina .....
(karolina09)
Początkujący
na tym vikariacie pracuje od listopada a umowe mam do lipca, do porodu, więc te 6 mies bede miała przepracowane, w tej kwesti jest wszystko jasne.
A druga praca jest na fast na pół etatu, ta z vikaru tez na pół etatu(nawet nie cały )
Zastanawiałąm się właśnie jak to jest z tym zwolnieniem.
Z tej pierwszej pracy z fasta, szef sam mnie wywala , nie dosłownie ale mói że jak nie chce to nie muszę pracować, pewnie chodzi o to ze ktoś czeka na moje miejsce, natomiast na vikariacie juz nie mam siły.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
madzia_02 ja mam nosidełko baby bjorn - nosiłam ide na razie po domu - przyzwyczajalismy ją do niego, na początku płakała w nim, ale potem było coraz lepiej
teraz chwilo nie uzywamy, bo mała nosi poduszke frejki i dośc ciasno jest we wszystkim, ale jak już nie trzeba będzie nosić tej poduchy to wracamy do nosidełka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Witam

W takim razie zamówię coś z tej stronki, i mam nadzieję, że nie pożałuję

U mnie pogoda paskudna, pada, szaro, wieje i zimno. A wczoraj było cieplutko w miarę i mogłam wczoraj wywietrzyć mieszkanko a dziś nawet okna nie otworzę ani nigdzie nie wychodzę

Dziewczyny a co polecacie kupić najpierw??? leżaczek bujaczek najpierw czy od razu huśtawkę? Czy najpierw jedno potem drugie bo mam dylemat a też już bym zamówiła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
aga31, a to nosidelko to uzywalas takie od urodzenie czy to od 3 miesiecy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamusie
U mnie nie ma coprawda sloneczka ale jest jasno i w miare fajnie dlatego juz powoli zaczne szykowac Nas na spacerek bo na rteci +6 stopni
Aga31 Julcia jakby poleciec w gore chciala hehe A tyle przy tym radosci ze hoho
Tuptusiowata u mnie dzrzwi otwarte i wietrze mieszkanko bo super powietrze
Te wczorajsze stronki i mnie sie bardzo spodobaly i buszowalam sobie po nich z zaciekawieniem hehe
Rhplus kolejna focia chwytajaca za serducho-dzieciaczki na Pana fotkach sa poprostu przecudne-cud,miod i orzeszki
Ide nakarmic Gabrysia,ubrac go i hejaaaa w trase Do kolejnego wpisu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Natalia1625 ,takie od urodzenia od 3,5 do 11 kilo.
NANA76 ,fakt,radoche to ma jak tam siedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok