Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss to tez wpadnijcie do nas w niedziele na spacerek Oli chetnie pozna Milenkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
!!
gruper.pl/x.php/1,13466/Cala-Polska-Labo...fotograficznych.html

No to cos dla nas dziewczyny!! Pakiet zdjec w partiach po 50 lub 100, do wykorzystania przez rok tyle razy ile chcesz. i wysylka w PL wliczona w cene. placisz raz 30 zl i nie martwisz sie juz o wywolywanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
kasiar12 to super ze juz wiadomo ze wszystko oki ze sluchem-sluch wazna sprawa wkoncu
Zuzia agentka mala hihi,ale czas szybko leci 9 miesiecy hmm..niesamowite
Moj maluszek wlasnie usnal niedawno a wymeczyl sie bo pomagal mamusi przemeblowanie zrobic hihi Lezal ladnie na macie i tak glosno piszczal i sie smial ze myslalam ze sasiedzi przyjda a na ulicy to napewno go slyszeli bo okna byly otwarte hahahaha Ma teraz faze piszczeniowa i tak mu sie podoba ze nawet w nocy jak mu sie przypomni a nie spi to piszczy
Male przemeblowanko zrobilam i odrazu lepiej-jakos tak jasniej,wiosennie tak hihi
Oby do wiosny!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marzenie ty to aparatka jestes-tak wykasowac ehh... Oli ci nie wybaczy kiedys hihi
Aguss przeciez dopiero sie widzialysmy w tygodniu hihi A poza tym jutro idziesz z Natanem i Emilkiem do lasu na spacer juz zapomnialas czy sie wymigujesz jutro ma byc piekneeeeeeeee sloneczko huraaaaa!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski juz wrocilismy ze spacerku Kureczka myslalam,ze jak jest +6 to jest fajnie i wogole a tu juz w polowie drogi mnie tak wypizdzilo,ze myslalam,ze mi peruke zwieje Do tego bylo mokro,slisko a te ich kamyczki co nimi posypuja to niech sobie w ....kieszen wsadza bo guzik daly No ale jakos udalo mi sie wrocic mimo slizgawicy.Co najsmieszniejsze na ulicy przy domkach byl asfalt bez cienia sniegu i slizgawicy a na chodnikach masakraAle spacerek zaliczony
Forumowy ala wujku Gabrielu alez wszystkie Gabrysie to fajne chlopaki i sa spokojne dopoki ich ktos nie wkur....Moj ma to po mnie hehePozdrowionka od malego imiennika
Kasiar12 Zuzia to odwazna mala kobietka- tak dosiadac lamparta wow hehe
Moj synal wlasnie od niedawna zaczal sie slinic ale na szczescie niezbyt czesto mu sie to zdarza Czasem ta slina to z babelkami mu leci brrrr...
Aguss super,ze z Milenka wszystko ok i ze prawie nie plakala przy szczepionce-niech sobie dalej zdrowo rosnie
Marzenie nie denerwuj sie bo zlosc urodzie szkodzi-jeszcze nie raz zrobisz Olikowi focie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenia ja porobilam kiedys Milusi sesje i mi sie cos z karta stalo i nie dalo sie zrzucic myslalam ze mnie szlak trafi heh
jak wszyscy zdjecia to my tez heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a Natan jednak lubi mate
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie kupilam w Polsce na allegro za nim Emme urodzilam, kupilam je z mysla o podrozy do Polski i spowrotem samolotem. I moje mysli diabli wziely bo w ostatecznosci jechalismy autem do Polski a nosidla zapomnielismy Wiec Emma wrocila samolotem ale w foteliku samochodowym buuuu
W rozpaczy nosilam ja w domu ale juz raz wychodne mialysmy i bylo ok Emma szczesliwa ze blisko mamusi

Wera ja to mysle ze tego pakietu sie nie oplaca kupowac, poniewaz placisz im 30zl za to ze mozesz korzystac ichz pakietow zdjec za ktore i tak musisz zaplacic taka sama cene jak za 100 odbitek w innej ofercie. Ja wole kupic pakiet 100 zdjec za 25zl i jesli znow mam ochote na kolejne fotki kupuje kolejny pakiet. A te pakiety zdjec sa caly czas dostepne

Zuzka to "fajna kobietka" jak to mowi moj synio
Natan super kawaler

Agusss znajome skarpetki w KappAhl kupione?
Milenka Sliczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Heh slucha to bardzo wazna sprawa

Natan przystojniaczek a Milusia slodzinka krolewna dobrze ze rosnie

my mamy wizyte w helse 29.02
Zgłoś wpis
Oceń wpis: