Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
4 Posty
edyta truczyńska
(edzia222_2008)
Wiking
dzieki młodaart
wiem że w oslo jest....no trudno jak sie nikt nie odezwie to i tam pojade..ale myslalam ze wlasnie ktoś ma namiary na tego z elverum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Witajcie mamusie
Mam pytanko: czy macie może namiar na polską fryzjerkę lub fryzjera w Bergen? W salonach ceny są kosmiczne a muszę coś zrobić z włosami bo zwariuje. Zresztą mojemu mężowi też by się przydało przyciąć co nieco. Będę wdzięczna za info.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
uuuu cos pusto i glucho sie zrobilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
oj , widze Klaudia, ze masz racje...pusto i glucho sie tutaj zrobilo....

my juz jestemy po w czwartek 4.11 o 14:15 urodzila sie Joasia i od niedzieli jestesmy juz w domku, dzisiaj zaliczylysmy nasz pierwszy wspolny spacer mala sypia mi roznie, np dzisiaj przespala cala noc, teraz w ciagu dnia tez spi, chyba swieze powietrze tak na nia wplynelo, bo od godz 10 wstala tylko raz do jedzonka.... czujemy sie dobrze i to najwazniejsze....
co do opieki szpitalnej to jestem pelna podziwu, bede miala mile wspomnienia, nie to co w pl...

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja z kolei od wczoraj jestem obolała i spuchnięta. Chyba wybiorę się jutro do lekarza, bo nawet po nocy miałam ręce i nogi spuchnięte, a to nie jest normalne. Po całym dniu można mieć, ale nie całą dobę. Mam nadzieję, że to nie zatrucie ciążowe. Do terminu porodu 2 tygodnie, ale myślę, że będzie szybciej. Mam nadzieję, że teściowa zdąży dojechać, żeby się dziećmi zająć, bo nie uśmiecha mi się samej do porodu jechać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Justke E
(Justke)
Początkujący
Ach,
dzieje sie dzieje.
Dopiero informacje ze dziecko pod sercem, a teraz juz chwile krotkie i urodzic sie ma
My mamy termin zaraz po swietach Bozonarodzeniowych albo na poczatek stycznia, a to juz tuz tuz.

Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny z maluszkami!!
I tatusiow angazujcie w pomoc ;]

Klaudio, chetnie sie wybiore na spacer, co prawda jeszcze z dzieckiem w brzuszku, ale od stycznia w dzieckiem w wozeczku tez jak najbardziej.
Jak mieszkasz na Gruneloce do do Toyenparken masz niedaleko - otwarty teraz czasem ziomowym juz tylko do 17,
jakbys sie wybierala jeszcze jesiennie daj znac.

Gama, mam nadzieje ze dotrwasz dzielnie ostatnie dni Powodzenia!!

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
gama28 napisał:
Ja z kolei od wczoraj jestem obolała i spuchnięta. Chyba wybiorę się jutro do lekarza, bo nawet po nocy miałam ręce i nogi spuchnięte, a to nie jest normalne. Po całym dniu można mieć, ale nie całą dobę. Mam nadzieję, że to nie zatrucie ciążowe. Do terminu porodu 2 tygodnie, ale myślę, że będzie szybciej. Mam nadzieję, że teściowa zdąży dojechać, żeby się dziećmi zająć, bo nie uśmiecha mi się samej do porodu jechać.

ja tak mialam na kilka dni przed porodem... wiec moze sie szykuj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Klaudia O.-K.
(Klaudia***)
Nowicjusz
Justke, a no mieszkam
jak tylko kupie rekawiczki to sie wybiore, bo dlonie marzna od pchania wozka hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
magdalena_d84 napisał:
oj , widze Klaudia, ze masz racje...pusto i glucho sie tutaj zrobilo....

my juz jestemy po w czwartek 4.11 o 14:15 urodzila sie Joasia i od niedzieli jestesmy juz w domku, dzisiaj zaliczylysmy nasz pierwszy wspolny spacer mala sypia mi roznie, np dzisiaj przespala cala noc, teraz w ciagu dnia tez spi, chyba swieze powietrze tak na nia wplynelo, bo od godz 10 wstala tylko raz do jedzonka.... czujemy sie dobrze i to najwazniejsze....
co do opieki szpitalnej to jestem pelna podziwu, bede miala mile wspomnienia, nie to co w pl...

pozdrawiam

Jeszcze raz gratuluje

Dopiero co w sklepie pytałas gdzie mozna malutkie buciki kupic bo tatusiowi chciałas powiedziec, a tu juz po wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty
Anita Paśnik
(magda2)
Początkujący
Hej mamusie
Gratuluje mamusiom które już urodziły

Mam pytanko znacie może jakąś polską położną w Bergen? Byłam wczoraj u lekarza, pierwsza wizyta. Jestem prawie w 6 miesiącu. Lekarz nawet fajny, ale faktycznie wywalczyć cokolwiek jest trudne. Dobrze, że poszłam z mężem bo wywalczył USG. Pytałam o położną, ale powiedział mi, że nie jest mi potrzebna i on będzie mi prowadził ciąże. Ale jak się go zapytałam o warunki w szpitalu to nic nie wiedział. Dlatego pomyślałam, że może spotkam się z jakąś położną to mi wszystko wyjaśni co i jak. Będę rodziła w szpitalu na Laksevag. Może któraś z Was tam rodziła? Mam czekać na tel w ciągu 2 tyg na USG a do lekarza za 4-5 tyg. Jeśli macie namiar na jakąś do dajcie znać. Dzięki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok