Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ta maść chyba też jest na odparzenia i podrażnienia na pupcię maluszka, tak?

Tak, też na pewno będę miała problem z sutkami na bank więc dlatego tak myślę o tym ściągaczu. Bo te takie nakładki plastikowe raczej się tak dobrze nie sprawdzą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tak to jest wlasnie ta masc U mnie nakladki sie nie sprawdzily a ten sposob co napisalam jak najbardziej u mnie sie sprawdzil Kosztowalo mnie to ciut cierpliwosci ale warto bylo bo dzis juz nie mam tego problemu
Sa oczywiscie mamuski,ktore chwala sobie stosowanie nakladek ale u mnie akurat to nie pomoglo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzieki dziewczyny '
tuptusiowata co do laktatora ja nie mam i nie zaluje sama sobie mleczko odciagalam pod prysznicem
a co do masci mi ta bepanthen odradzili w szpitalu za to dali mi probki medela purelan i jest naprawde super a oprocz tej masci uzywalam oczywiscie swoje mleczko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata ,masc nazywa sie Purelan. Nie trzeba zmywac. Bepathen jest bardzo dobry jak juz masz ranki. Laktator to tylko reczny Avent. Elektryczny to porazka. Jak dla mnie oczywiscie. Recznym sciagalam 5 minut a elektrycznym zajeloby to pol godziny. A na to nie mialam czasu. Fak,ze tak jak pisze NANA76,trzeba sie namachac nadgarstkiem. Ale mozna dojsc do wprawy Wiem co pisze,bo 2 miesiace karmilam Julke odciaganym mlekiem z powodu poranionych sutkow Na szczescie po wygojeniu wrocilam do karmienia piersia i jestem mega zadowolona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A mnie znowu to wlasnie lekarz poradzil bym stosowala Bepanthen ale na szczescie moje wlasne mleczko i czeste wietrzenie sutkow dalo sobie swietnie rade z tym problemem Sciagalam sobie tez mleko pod prysznicem ale to tylko troszke odciagalo sie pokarmu a laktator odciaga wieksza ilosc mleka i przy zastoju samoistne odciaganie palcami nie sprawdzilo sie akurat u mnie Zalezy jak duzy jest zastoj mleczka
Aga31 przypomnialas mi nazwe tej niezmywalnej masci bo zapomnialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,mi tez doradzila polozna Bepathen Ale pewnie chodzi o to,ze jak nie ma ranek to nie ma potrzeby go stosowac. W szpitalu doradzaja Purelan,bo nie trzeba tego zmywac. Po za tym on uelastycznia skore
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Zapisałam już sobie nazwy tych maści Ten Bepanthen mam ale tą drugą dokupię I jednak zdecydowanie kupię ten ściągacz do mleka ale ręczny, nie elektryczny i oczywiście poducha fasolka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A tak sie moj synus zajadal pierwsza w zyciu marcheweczka hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
dziewczyny jak sie placi na finn.no?:/

jaki radosny jak je te marchewke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Purelan maść tez polecam ale najlepsze mleko mamy i oczywiście jak pisze Nana wietrzenie,szybko sie zagoi przynajmniej u mnie Aga ja tez byłam zadowolona z Aventa ręcznęgo,odciagałam w pare minut i nie bolało teraz juz nie potrzebuje bo sie unormowała laktacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok