Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
FAKTYCZNIE AGA MASZ RACJE CYCUS CZASAMI POMAGAŁA NA CZKAWKE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A moja Julka wlasnie wcina nektarynke. Tzn. tak szoruje dziaslami po niej,ze szok,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzieki dziewczyny w takim razie pozostaje mi czekac az czkawka minie Daris masz racje to byla jedyna rzecz jaka mialam w tak maly rozmiarze niestety byly to tylko skarpetki hihihih ale juz troche nadrobilam garderobe i jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga zrob jej zdjecie i pokazuj
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Milusia to sliczna dziewusia-no poprostu zahipnotyzowaly mnie jej piekne,duze oczka A jaka bajerna ma czapusie
AK83 Emilek ma tyle wloskow,ze moglby obdarowac nimi wszystkie nasze dzieciaczki forumowe wlacznie z moim pollysym synkiem i jeszcze by mu zostalo
Czkawka u dzieciatek jest jak najbardziej fizjologicznym objawem i podobno dziecko podczas czkawki cwiczy sobie przepone i mamuski maja racje,ze wystarczy przystawic cycusia lub dac wode do popicia Ale sama tez przechodzi
Daris Ty to masz zdolnosci do wyszperania fajnych rzeczy z neta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,pewnie ze bym chciala zrobic,ale nie mam trzeciej reki,he,he A nikogo nie ma w domu. Nastepnym razem posadze ja do fotelika i moze sie uda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 kombinuj jak ja na kocyku,w foteliku,w rozku itp i focie sa Ja niestety tez sama musze robic focie a dzisiejsze focie-niespodzianki mojego mena poprostu mnie milusio zaskoczyly ale mu sie nie dziwie,ze chwycil za aparat Zrobil mu ujecia z kazdej strony-jak na policji Tak wiec czekamy na focie kochana-dasz rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76 , bede probowac
A to dzisiejsze zdjecie Gabiska to sie faktycznie Twojemu menowi udalo,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss piekne zdjęcie z Milenką:*:* jak od fotografamój tez ma czkawki kilka razy na dzien;0 wiec albo cycus albo samo przechodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 przypunktowal u mnie ta niespodzianka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok