Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Dziewczyny zwolnić tempo z tym pisaniem, bo nie nadążam

Mój też ma 2 tygodnie z firmy ale nie płatne. W niektórych firmach jest płatny ten urlop. Ale to zależy jakie gdzie reguły panują

Moja mama ze mną nawet nie wiedziała co to znaczy że dziecko ma kolkę. Z dziewczynkami to różnie bywa, a natomiast chłopcy mają dość często niestety kolki.

Nana a zdjęcie po prostu rewelacja hehe muszę mężowi pokazać jak wróci z pracy

Dzisij skurczy brak ale za to tak mnie rwie w kręgosłupie, że hoho. A jak się przekręcam z boku na bok to mi kości w biodrach i kręgosłupie strzykają mocno i głośno. Czy to normalne???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,Gabrys wymiata,hi,hi Mina na medal No i naprawde super pamiatka
Tuptusiowata ,no rwanie w kregoslupie to w zasadzie normalne. Pamietam,ze poplakalam sie kilka razy z bolu. Ale to strzykanie to juz nie wiem. Ale moze u Ciebie jest
agusss,kochana,bo my w sumie nie mialysmy wychodzic. Jakby dziewczyny posiedzialy dluzej,to nigdzie bysmy nie lazily. No i decyzja zapadla w ciagu 5 sekund. No i tak jakos wyszlo. Nastepnym razem trzeba sie umowic konkretnie i wszystko bedzie jak nalezy Julka z mila checia pozna Milenke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Gabryś wychodzi genialnie na zdjeciach hihihihihi Agnieszka powiedz Twojemu Robertowi że zrobił świetne ujęcie hihihhi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA GABIŚ JEST REWELACYJNY MINY STRZELA NIE Z TEJ ZIEMI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny a ja mam pytanko bo jak byłam w helse to połozna sie mnie pytała czy chce taką szczepionke dla małego co oni tu mają nie obowiązkowa dla dzieci a w polsce jest ta szczepionka i wiecie może na co to jest??bo jej nie zrozumiałam w szpitalu nie pytali mnie o żadną szczepionke i nie wiem dlaczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Wera1517-super ze znalazlas ja taniej-moze ktoras mama skorzysta U mnie cena nie grala roli bo ja po prostu musialam miec szybko poduszke a jest tysiac razy lepsza od zwyklych fasol
My juz po spacerku jestesmy-dzisiaj wybralismy droge pod gorki wiec i kalorie spalone jupiii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga nie wazne juz wazne ze mialyscie udane spotkanko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana, gabisiowi nalezy sie medal normalnie za te minu bo co chwila jakies fajne zdjecie z minami zamieszczasz wesołek z niego

marzenie - mogło chodzić o hepatitt (czyli żółtaczka) albo BCG (tak to sie chyba nazywa, chodzi o gruźlice). Mnie sie tez siostra pytala i ja my sie szczepiłyśmy na żółtaczke, już pierwsza dawke mamy za soba, za 1,5 tyg mamy 2 dawke. Obie szczepionki sa w Polsce obowiazkowe.

Daris - elegancka ta poducha, normalnie taki Bentley wsród poduch hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wlasnie mi si ewydaje ze to gruzlica bo mnie w szpitalu pytala czy ja chce bo w pol na to szczepia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Milusia pozdrawia wszystkie blogowe kolerzanki i kolegow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok