halas, ja juz jej nie wierze, skoro raz sklamala , ze ktos jej dziecko z wozka porwal, a teraz znow ze spadla na podloge nieumyslnie to moze tez klamstwo, moze sama cos tej malutkiej dziewczynce zrobila
i ona jeszcze wymysliła że ktos ja nadadł i uderzył co to za matka!!!!!!!!! wierzyc sie nie chce;( niejedna matka by chciała takie słodkie maleństwo a druga potrafi zabic
kurcze człowiek dba cała ciąze o siebie zeby było oki kazali by stac na uszach to by sie stało potem pilnuje i dba zeby włosek z głowy nie spadł a taka małpa nie docenia tego wszystkiego ze było jej dane zostąć matką bo nie wszystki jest!!!!!
Dzien dobry dziewczynki ja troche zmienie temat... Musze sie wypisac ze srodowego spotkania... Raczej nie dam rady przyjsc bo w nocy odeszly mi wody skurcze mam ale jeszcze slabe i nieregularne- bylam w spitalu sprawdzic ale wrocilam do domku trzymajcie za mnie kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.