Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tez sie wlasnie zastanawiam,skad wiedziala,ze mala nie zyje? Moze stracila przytomnosc...Czemu nie zadzwonila po karetke? Ah,brak slow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
halas, ja juz jej nie wierze, skoro raz sklamala , ze ktos jej dziecko z wozka porwal, a teraz znow ze spadla na podloge nieumyslnie to moze tez klamstwo, moze sama cos tej malutkiej dziewczynce zrobila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ola,tez mi to przyszlo do glowy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
az ciarki przechodza, same mamy dzieci w podobnym wieku do Madzi, nie umiem sobie nawet wyobrazic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
w sumie to ja jej też juz nie wierze zadużo nie jasnosći a ten ojciec to ją chyba udusi włąsnymi rękoma a dziadkowie Madzi ani nie myłśe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
i ona jeszcze wymysliła że ktos ja nadadł i uderzył co to za matka!!!!!!!!! wierzyc sie nie chce;( niejedna matka by chciała takie słodkie maleństwo a druga potrafi zabic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
kurcze człowiek dba cała ciąze o siebie zeby było oki kazali by stac na uszach to by sie stało potem pilnuje i dba zeby włosek z głowy nie spadł a taka małpa nie docenia tego wszystkiego ze było jej dane zostąć matką bo nie wszystki jest!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzien dobry dziewczynki ja troche zmienie temat... Musze sie wypisac ze srodowego spotkania... Raczej nie dam rady przyjsc bo w nocy odeszly mi wody skurcze mam ale jeszcze slabe i nieregularne- bylam w spitalu sprawdzic ale wrocilam do domku trzymajcie za mnie kciuki zeby poszlo szybko i bezbolesnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
AK83 ja juz trzymam kciuki;*:* a na kiedy miałas termin????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Na 23 lutego ale lekarze mnie ostrzegali ze synek jest duzy i moze byc wczesniej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok