Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
Ja juz na luziku jestem w sieci
Wracam do tematu pieluszek hihi bylam w Rimi wlasnie i widzialam Aga31 te pieluszki Libero slim fit ale zaczynaly sie od 4 rozmiaru dopiero ( pewnie trojki wykupili hihi ) wiec nie moglam kupic na sprawdzenie-ale sprawdze je Kupilam Pampers Baby Dry 240 sztuk za 240 koron-prosty rachunek hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Rajuuu dzieciaczki przesliczne!!!Marzenie my tez mozemy wystroic naszym syneczkom glowki Ja juz mam trzy bandamki i gdyby sie nie wiercil tak Gabis przy nakladaniu to bym mu w nich focie strzelila Moze wkrotce sie uda A pozatym jest tyle slicznych czapeczek z daszkiem,kaszkiecikow i nie tylko,ze i nasze synusie beda zajefajnie wygladali choc przyznam z autopsji,ze dziewczynki duzo latwiej wystroic na czuprynce Wiem bo w koncu wychowalam dwie pannice Przeszlam przez etapy opasek,spineczek,gumeczek,robienia warkoczykow,kupowania kapelusikow a nawet doczepiania kolorowych pasemek spineczkami itp A co do synka to bede preferowala bandamki,bojoweczki,koszulki z kolnierzykami,trampeczki lub adidaski no i na czuprynce albo amerykaniec albo malutki irokezik Bardzo lubie takie style u malych chlopcow i rozczulaja mnie tak wygladajace male smyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no slicznie Julce w tej opasce i Natanowi z nalesnikiem jak sie patrzy heh.
ja jeszcze nie bylam w sklepach po rzeczy dla malej. dopiero w sobote 1 raz idziemy na male zakupy. gdzie aga kupowalas opaski? w NO?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,swieta racja Julka cudna i bylo warto
wera1517,kupowalam w H&M tutaj w Norwegii
NANA76,zgadzam sie z Toba Chlopcow tez mozna super wystylizowac
daris,moze zaczynaja sie od 4. No i dobry zakup. 240 za 240 pieluszek, Super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
slodziaki z tych dzieciaczkow
a szukalam takuiej opaski w h&m ale nie znalazlam sliczna jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to Gabik ala KaszpirowskiRece ktore leczaOj chyba cos z medycyna bedzie mial jednak wspolnego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Oj zebralo mi sie zdjec do przeslania z aparatu do kompika...Moze znajde w koncu na to czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hihihi boski ten nasz lekarz rosnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
O rany ale Gabiś słodko spi;P rzeczywiście rece które lecza i widze ze tez ma takie pysie jak mój Olivier hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Mój mały cos teraz nie chce zasnąc lezy w łóżeczku spokojnie ale do spania mu nie spieszno a leży juz tak ponad godzine zasłuchany w karuzeli,uwielbia melodyjki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok