Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Natanek tez slodziak Maly przystojniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki marzenie Masz racje ze,urosla Ale Olivier tez szybko urosnie Jak tak patrze na tych Waszych chlopakow,to tez mi sie taki sliczny synek marzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 TERAZ TO MI APETYTU NA CÓRECZKE NAROBIŁAS ZE KONIEC NORMALNIE JULKA W TEJ OPASCE WYGLĄDA PRZECUDNIE NO NIE DA SIE UKRYĆ TEN RÓŻ KOKARDKI SUKIENUSIE JEST ROZKOSZNY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
rety, natan jak fajowo wyglada z tym nalesnikiem i jak go trzyma mocniutko

A Jula jaka słodka panna! jakie ma włoski bujne, sliczna!
Ida to taki mały łysek jeszcze, i jeszcze jej się od leżenia włoski z tyłu główki wytarły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja może i bym chciała rodzeństwo dla Oliviera ale teraz twardo mówie NIE jednak nie moge zapomniec jak to wszytko było ;( moze kiedys ale teraz jeden maluszek mi wystarczy Aga tobie szybko poszło z tym porodem więc z drugim dzidziem bedzie jeszcze łatwiej;P choć pamietam ze pisałąs że bóle miałas masakryczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Dziękuje dziewczynki za odpowiedz to pewnie założę sobie też kartę w coopie...mój mi dopiero przypomniał że mamy i coopa niedaleko

A ja się śmieje jak narazie bo mój mąż ciągle mi powtarza będzie Filip teraz a potem Maja...a ostatnio już mówił Filip Maja i jeszcze ktoś...jeszcze z jednym sobie nie poradziłam a on już mi kolejną dwójkę planuje ale ja krzyczę że się nie dam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki dziewczeta
Monia,no to do roboty,hi,hi
lady_dosia,Julka tez do niedawna byla lysek. Ale w ciagu 2 tygodni pojawilo sie jej wiecej wloskow
marzenie,no tak,bol byl masakryczny wiec na razie tylko sobie marze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny wy ciągle o tym bólu no wiadomo poród to nie wesele hihih ja to juz w sumie nie pamiętam bolało to wiem ale nie przypominam sobie tego i juz wydaje mi sie ze 2 poród gorszy bo juz sie wie co czeka człowieka i zreszta kazdy inny wiec nie ma co porównywać a i tak sie skusze na dziewuszke mino tego cholernego bólu hhihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie Monia,tym bardziej sie boje,bo wiem co mnie czeka,hi,hi Ja nie zapomnialam,bo jak juz pisalam, mialam bole krzyzowe przez caly czas. Kilka godzin czulam sie tak,jakby mi ktos kregoslup lamal. Pocieszeniem jest to,ze teraz juz wiem i nastepnym razem przygotuje sobie chocby termofor. Poszukam tez innych metod walki z takimi bolami. A wtedy bylam zostawiona sama sobie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
no własnie Aga to jest najgorsze jak musiłas liczyc tylko na siebie pozostawiona sama sobie to faktycznie pierwszy poród bóle krzyżowe pochlastać sie idzie ale warto było co nie Julica jest cudna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok