Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Thug Life Mateusz Chyła Albert92 ........... Justyna Kaha LukaszC Ce Eugenia Noicka maaciek ... Milena.Honorata Radek2001 (8765 niezalogowanych)
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
niestety ja w tej kwestii nic nie wiem, w czwartek mam wizyte u rodzinnego moge spytac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
będe bardzo wdzięczna,jesli wytrzymam do czwartku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
nie ma problemu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja tez nie pomoge, bo z dentysty korzystalam w zeszlymm roku w sierpniu dzien przed slubem wyrywano mi zeba w dodatku w Polsce w ciazy jak bylam. Przynajmniej nie opuchlam tylko mnie szczeka bolala bo wyrywany chirurgicznie i szyte dziaslo.

Co do wagi to jesli jest taki wzrost i waga to jest niedowaga niestety. Bo ja ją mam bardzo czesto, bo nie umiem przytyc a nic nie cwicze i jem sporo roznych kalorycznych rzeczy. Ale ja sie z ta waga zle czuje i chcialabym miec chociaz te 60kg.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
słuchaj, ja w ciazy nei wiem czy jestem ale moge ci wyslac zdjęcie mojego brzucha to zobaczymy czy te 60 bedzie ci sie podobac hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
oj tam oj tam - ja mam 86 i jestem PIEKNA haha, to chyab zalzey czy czlowiek czuje sie dobrze takimi jaki jest

ogolnie dzis masakra, w pracy wszyscy szczesliwi bo glos starcilam - i nie moglam nic mowic, a jak jzu mowilam to z wielkim trudem mi slowa przez gardlo przechodzily, gula jak nic 37.5 temp a plecy tak rwia. chyba trzeba sie wybrac do lekarza, ale zapobiegawczo syrop z cebuli na rano jzu sie robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Kamila Głowacka
(kamisia_p)
Wiking
Ja też miałam problem z ząbkiem będąc w ciąży ale na szczęście leciałam zaraz do Polski i zrobiłam z nim porządek już tam ale tutaj skontaktowałam się z dentystką przez maila co mogę zrobic. Pani doktor to Katarzyna Anzel a to mail, na który można napisac może coś poradzi co zrobic tann.estetikk@gmail.com Mam nadzięję, że chociaż to pomoże i uda się znaleźc sposób na ból.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
A powiedz czy moge tam pisac po polsku na ten adres?Bardzo dziękuje za informacje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
ja sie w swoim ciele nie czuje dobrze, a brzuszek faldke ma ale tyci tyci a niektore kobiety potrafia wyolbrzymiac co do swojego wygladu i moge sie zalozyc, ze twoj brzuch jest plaski bardziej od mojego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Kamila Głowacka
(kamisia_p)
Wiking
Ja pisałam maila w języku polskim tak więc śmiało Ty też możesz go tak pisac. Dziewczyny a co do fałdek ja po ciąży mam teraz mniejszy brzuszek niż przed hihihi sama się zdziwiłam, ale cieszy mnie to. Teraz tylko utrzymac się w tym i nie rozepchac sobie znowu żołądka bo w ciąży bardzo mi się skurczył. A tu człowiek nie dośc ze lubi gotowac to i jeśc a jak tu nie jeśc jak tak pachnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok