Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Thug Life Mateusz Chyła Albert92 ........... Justyna Kaha LukaszC Ce Eugenia Noicka maaciek ... Milena.Honorata Radek2001 (8759 niezalogowanych)
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
No to gratulacje,napewno masz pełno mysli w głowie!GRATULUJE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
wow - gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
toja napisał:
No to gratulacje,napewno masz pełno mysli w głowie!GRATULUJE!!!

...i

kilka

chujow

w dupie.gratulacje!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...tylko

tak,dla podtrzymania

kultury wypowiedzi...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
a nie ,no to sorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
94 Posty
pelagia ktosiek
(ona86bgo)
Początkujący
qrde no to spotkala cie fajna NIESPODZIANKA tylko pogratulowac.

a u mnie usg wykazalo synusia - lecimy juz 21tydzien i 2 dzien - jak na razie czuje sie wspaniale tylko ze akurat jakies paskudne chorobsko sie do mnie przyplatalo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Ana Anna
(ana0704)
Wiking
Hej ja obecnie jestem 7 tygodniu ciazy i mieszkam 15 km od bergen chciałabym sie zapytac jak u ciebie wyglada opieka w ciazy bo ja miałam niedawno pierwsza wizyte i mialam tylko robione usg i nic wiecej nawet nie dostalam kolejnego terminu na wizyte , powiedziano mi tylko ze jak chce pozniej wiedziec czy dziecko jest zdrowe to zebym przyszla po 12 tygodniu ciazy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Ana Anna
(ana0704)
Wiking
ona86bgo napisał:
hej, witaj grtuluje dzidziusia . ja tez obecnie jestem w ciazy 7-8 tydzien, no u lekarza wyszedl 11 no ale oni licza od ost #. no do Drammen troche mam z Bergen
ale spokojnego przebiegu ciazy

Hej ja obecnie jestem 7 tygodniu ciazy i mieszkam 15 km od bergen chciałabym sie zapytac jak u ciebie wyglada opieka w ciazy bo ja miałam niedawno pierwsza wizyte i mialam tylko robione usg i nic wiecej nawet nie dostalam kolejnego terminu na wizyte , powiedziano mi tylko ze jak chce pozniej wiedziec czy dziecko jest zdrowe to zebym przyszla po 12 tygodniu ciazy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Hej. Nie wiem jak jest u innych, ale na moim przykladzie to bylo ( jest ) tak:
w 12 tyg udalam sie do lekarza rodzinnego. On powiedzial mi, zebym zarezerwowala sobie godzine u poloznej. Po 2 tyg spotkalam sie z polozna. Ona mi udzielila tyle info, byla taka otwarta i mila, ze postanowilam zrezygnowac( nie do konca oczywiscie) z wizyt u lekarza. Okolo 20 tyg mialam robione USG. Okazalo sie, ze to blizniaki tydz pozniej mialam wizyte u poloznej. Od momentu kiedy dowiedziala sie, ze mam blizniaki ustalamy wizyty co 3 tyg. Ale to tez zalezy ode mnie. 13 grudnia ide do lekarza, ale nie rodzinnego tylko ginekologa. Tak zdecydowali na usg. Moze to wydac sie dosc pogmatwane, ale ... Mam wrazenie, ze non stop jestem na jakis "wizytach")
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok