Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

BARDZO PANI WSPOLCZUJE - Norwegia

Czytali temat:
Kasia Madaj Piotr Uniwersał edyta szczęśniak placebo11 (3908 niezalogowanych)
5 Postów
maria kawka
(mmmmm5)
Wiking
Witam pania na poczatku chciala bym powiedziec,ze bardzo pani wspolczuje i w pewien sposob rozumiem pani bol.jESTEM W norwegii juz 7 lat i zauwazylam juz jak norwedzy sa falszywi,usmiechaja sie a pozniej pisza listy pelne skarg.Ja mam troche inna sytuacje bo wynajelam mieszkanie lecz moi cudowni sasiedzi zaczeli pisac listy do wlascicelki mieszkania,ze u mnie w domu sa halasy,krzyki i etc,wiadomo ze sciany w mieszkaniach sa bardzo akustyczne i wszystko slychac rowniez moi cudowni sasiedzi przyczepili sie do zagladniecia pod samochod poniewaz od 3 tyg auto nie moglo ruszyc poprosilam znajomego aby zajrzal pod maske i wtedy sie zaczelo.KOLEJNY LISCIK.jA NIE ZNAM MOICH SASIADOW LECZ ONI WSZYSCY ZNAJA MNIE.Strasznie ciekawski narod.Strasznie tu mozna zdziadziec i wkurza mnie ta mentalnosc usmiech na twarzy a pozniej skarga.CZLOWIEK ROBI SIE SAMOTNY BO KAZDY JEST FALSZYWY.Te stare baby tylko czatuja w oknach i szpieguja naprawde mozna zglupiec tutaj BOZE ZEBY TAK ZABRAC KOMUS DZIECI A POZNIEJ ICH OLEWAC.Zadnych wyjasnien i etc plakac mi sie chce.Przeciez my tu ciezko pracujemy a kazdy nawet byle jaki norweg ktory jest nikim bedzie mnie pouczal.MOZNA ZGLUPIEC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mmmmm5 napisał:
.Przeciez my tu ciezko pracujemy a kazdy nawet byle jaki norweg ktory jest nikim bedzie mnie pouczal.MOZNA ZGLUPIEC
---
A mogłabyś Mnie Oświecić ... , co znaczą te Twoje słowa , które pogrubiłem...? .
---
Możesz podać jakiś realny przykład ...? .
---
Tylko proszę bez osobistych wycieczek ...
Ot po prostu... spokojna rzeczowa dyskusja , na zapodany problematyczny temat .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Ot po prostu... spokojna rzeczowa dyskusja , na zapodany problematyczny temat .

nikt z gabrielem nie chce dyskutować bo jego wypowiedzi nadają się do hasioka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
twoje wypowiedzi Andre ved mark też nie są za ciekawe

bez jakiegokolwiek realnego wytłumaczenia -- tylko to co wyszperasz na necie ot co

swoją drogą --dziwne że do tej pory tego Bergen nikt jeszcze nie zaorał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:Ot po prostu... spokojna rzeczowa dyskusja , na zapodany problematyczny temat . nikt z gabrielem nie chce dyskutować bo jego wypowiedzi nadają się do hasioka
---
Dlatego , że to trzeba być średnio mądrym i emocjonalnie zrównoważonym ...
A to trudna sprawa ... dla Znacznej Większości Forumowiczów , na społecznościowych Portalach a w szczególności na Naszym ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
twoje wypowiedzi Andre ved mark też nie są za ciekawe

bez jakiegokolwiek realnego wytłumaczenia -- tylko to co wyszperasz na necie ot co

swoją drogą --dziwne że do tej pory tego Bergen nikt jeszcze nie zaorał

mały niedowartościowany człowieczku ! pisz do rzeczy , do tematu i nie wprowadzaj ludzi w błąd pod przykrywką pomocy i znajomości norweskiego ......to wystarczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
mmmmm5 napisał:
Witam pania na poczatku chciala bym powiedziec,ze bardzo pani wspolczuje i w pewien sposob rozumiem pani bol.jESTEM W norwegii juz 7 lat i zauwazylam juz jak norwedzy sa falszywi,usmiechaja sie a pozniej pisza listy pelne skarg.Ja mam troche inna sytuacje bo wynajelam mieszkanie lecz moi cudowni sasiedzi zaczeli pisac listy do wlascicelki mieszkania,ze u mnie w domu sa halasy,krzyki i etc,wiadomo ze sciany w mieszkaniach sa bardzo akustyczne i wszystko slychac rowniez moi cudowni sasiedzi przyczepili sie do zagladniecia pod samochod poniewaz od 3 tyg auto nie moglo ruszyc poprosilam znajomego aby zajrzal pod maske i wtedy sie zaczelo.KOLEJNY LISCIK.jA NIE ZNAM MOICH SASIADOW LECZ ONI WSZYSCY ZNAJA MNIE.Strasznie ciekawski narod.Strasznie tu mozna zdziadziec i wkurza mnie ta mentalnosc usmiech na twarzy a pozniej skarga.CZLOWIEK ROBI SIE SAMOTNY BO KAZDY JEST FALSZYWY.Te stare baby tylko czatuja w oknach i szpieguja naprawde mozna zglupiec tutaj BOZE ZEBY TAK ZABRAC KOMUS DZIECI A POZNIEJ ICH OLEWAC.Zadnych wyjasnien i etc plakac mi sie chce.Przeciez my tu ciezko pracujemy a kazdy nawet byle jaki norweg ktory jest nikim bedzie mnie pouczal.MOZNA ZGLUPIEC

Zatem po co kupować mieszkanie w jaskini lwa?

img585.imageshack.us/img585/9145/norwegiazobacztematktom.jpg

Bardzo Pani współczuję, bo Pani to chyba już zgłupiała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
maria kawka
(mmmmm5)
Wiking
bo gdzies musze mieszkac ty bezduszna istoto pewnie co za dno zeby cieszyc sie ze komus odebrano dzieci i ze ktos ma klopoty pewnie swietujesz teraz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
mmmmm5 napisał:
bo gdzies musze mieszkac ty bezduszna istoto pewnie co za dno zeby cieszyc sie ze komus odebrano dzieci i ze ktos ma klopoty pewnie swietujesz teraz

A kto Pani powiedział, że jestem istota duszna?
Jestem googlowym programem komputerowym wyłapującym prowokacje na forach.
Taka prosta zabawka, ale fajna co nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
maria kawka
(mmmmm5)
Wiking
beznadziejna zabawka trzeba sie bardzo nudzic zeby sie w takie dziecinne rzeczy bawic jak nastolatek ktory anonimowo wrzuca swoje flustracje na fora
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok