Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Kowalscy napisał:
Można też się ogłaszać na sąsiednim forum, bo tu to rzeczywiście ludzie jacyś bezduszni...

Bądź silna!

Ciekaw jestem czy byla u darmowego adwokata ktory jej sie nalezy. A procedura wyglada inaczej niz nam opisuje.

Saksprosess:

Fremmer barneverntjenesten sak om omsorgsovertakelse, må saken først behandles i fylkesnemnda. Fylkesnemnda fatter et vedtak som kan overprøves av tingretten. Tingrettens dom kan i spesielle tilfeller behandles av lagmannsretten.
Fylkesnemnda:

Hvert fylke har en særdomstol som blandt annet behandler barnevernssaker. Som regel er det en nemndsleder, en sakkyndig og en legperson som sammen avgjør ("dømmer" saken.
Fri rettshjelp:

Når barnevernet har bestemt seg for å bringe en sak inn for fylkesnemnda, har du rett til gratis advokathjelp. Det samme gjelder når barnevernet har bestemt seg for å bringe saken inn for fylkesnemnda, men deretter bestemmer seg for å trekke saken.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
Kowalscy napisał:
Można też się ogłaszać na sąsiednim forum, bo tu to rzeczywiście ludzie jacyś bezduszni...

Bądź silna!

Ciekaw jestem czy byla u darmowego adwokata ktory jej sie nalezy. A procedura wyglada inaczej niz nam opisuje.

Ja odpadam.
I tak mam dziś wystarczająco dobry humor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Kowalscy napisał:
Optimus napisał:
Kowalscy napisał:

Bądź silna!

Ja odpadam.
I tak mam dziś wystarczająco dobry humor

To wlasnie postulowalem -tez sie zawijam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
dokladnie tez tak mysle ,ze ktos temperature chce podniesc.
przedewszystkim nie zgadza mi sie jedna rzecz;
po cholere bv przyszlo do domu z policja,skoro dzieci juz mieli,czego szukali?
dowodow na bicie dzieci?jesli takie by byly to nie w domu tylko na dzieciach .
niewiem czy sie myle czy tez nie,ale pierwszy twoj post nie byl postem rozzalonej i zarazem wscieklej matki,zbyt ladnie i skladnie napisany.
jak moi przedmowcy jesli sie myle,to tutaj przeprosze.

wystarczy wkleic.......,no wlasnie cos co nas przekona.
a oczy mam na tyle szeroko otwarte ze doskonale wiem o co w tym bajzlu chodzi.
w kazdym razie pozdrawiam ,i mimo tego co dapisalem czekam ..... panie czy tez pani moderator
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Emilia Kostencka
(milako)
Wiking
Nie moge na to nie zareagowac, bo jak to wszystko czytam to cisnienie mi sie podnosi.
Jesli nie macie nic subiektywnego do powiedzenia w tej sprawie to w ogole sie nie odzywajcie!!!

Ja jestem ciocia chlopcow, ktorzy zostali nam zabrani. To nie jest krzywda tylko ich rodzicow, ale nas wszystkich!

Ja tez nie wierzylam, ze takie rzeczy sie dzieja W Norwegii, a jednak..
Chlopcy zostali zabrani ze szkoly i przedszkola bez ostrzezenia czy rozmowy z rodzicami!

Wiemy, ze ta sprawe wygramy i chlopcy do nas wroca. Pytanie tylko kiedy???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
milako napisał:
Nie moge na to nie zareagowac, bo jak to wszystko czytam to cisnienie mi sie podnosi.
Jesli nie macie nic subiektywnego do powiedzenia w tej sprawie to w ogole sie nie odzywajcie!!!

Ja jestem ciocia chlopcow, ktorzy zostali nam zabrani. To nie jest krzywda tylko ich rodzicow, ale nas wszystkich!

Ja tez nie wierzylam, ze takie rzeczy sie dzieja W Norwegii, a jednak..
Chlopcy zostali zabrani ze szkoly i przedszkola bez ostrzezenia czy rozmowy z rodzicami!

Wiemy, ze ta sprawe wygramy i chlopcy do nas wroca. Pytanie tylko kiedy???

Jak wiesz ciociu, ze wygracie to po co zawracasz nam glowe?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
optimus-przymknij sie ja ze swojej strony przepraszam.
wroca jak ich sami odbierzecie,bo zanim przebrniecie przez sady dzieciaki beda pelnoletnie i moze beda juz pluc na polakow i polskich rodzicow.
w tej chwili piora im juz mozgi na norweska modle.

posluchajcie szczegolnie uwaznie malolaty ,a zamiast szwecja wpiszcie norwegia,i bedziecie mieli obraz tego z czym sie zetkneliscie sie,

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
kryss napisał:
optimus-przymknij sie ja ze swojej strony przepraszam.
wroca jak ich sami odbierzecie,bo zanim przebrniecie przez sady dzieciaki beda pelnoletnie i moze beda juz pluc na polakow i polskich rodzicow.
w tej chwili piora im juz mozgi na norweska modle.

posluchajcie szczegolnie uwaznie malolaty ,a zamiast szwecja wpiszcie norwegia,i bedziecie mieli obraz tego z czym sie zetkneliscie sie,

Kryss uspokuj sie To farmazon!! Dzisiaj siedzialem w domu caly dzien i sobie obserwowalem SILNA MATKE. avatar caly dzien jest aktywny z przerwami na posilki. Teks jest schematyczny pelen sztucznie udawanej emocji. Mamusia hula po forum az milo. Czy tak robi matka ktorej zabrali dzieci?
A na koniec loguje sie "CIOCIA" zeby uprawdopodobnic wersje siostrzyczki. To LIPA!!!
Po naszych pytaniach o dowody, nazwisko, cokolwiek - reakcja? ciocia!!

Napisalem, ze pierwszy ja przeprosze jezeli sie myle. Jak dotad zero!

Wiec pierdole ten watek i ani mysle wiecej tu zagladac.

PS: Zapomnialem silnej odpowiedziec na pytanie z tematu- odpowiedz brzmi: Barnevernet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
optimus-niewiem,ja jednak wyznaje zasade domniemanej niewinnosci,pozatym wiem z autopsii jak czuje sie czlowiek skrzywdzony a posadzony jeszcze o klamstwo.
zobaczymy czas pokaze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dominika Hansen
(Silna Matka!)
Wiking
NIE WIEM CO MAM ODPOWIEDZIEC NA TE BEZDUSZNOSC

CHYBA NIE MA SENSU , JEZELI KTOKOLWIEK ZNAJDZIE SIE W TAKIEJ SYTUACJI JAKIEJ JA , MY TERAZ ZAWSZE POMOGE!

JA JUZ OD DZIS , OD TERAZ ZACZYNAM WALKE Z BARNEVERNET!

Z WASZA POMOCA , CZY BEZ!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok