Widzac niedosyt takze i twoj ulv72 najpierw pozwole sobie ciebie zacytowac :
"chcialbym aby bylo jasne, ze to spotkanie to raz: nie dyskoteka, dwa: nie bylo organizowane PO TO, aby przyjsc,poznac i wyrwac sobie partnera/partnerke...
spotkalismy sie i te chwile,ktore wspolnie wszyscy przezylismy nawiazaly miedzy nami jakas nic kolezenstwa czy przyjazni... i jak dla mnie jasne bylo to, ze kazde z nas tego wlasnie szukalo... i to bylo WSPANIALE"
hmmm kto mial jakie naprawde zamiary pozostawmy bez komentarza wystarczy wglebic sie w tekst

Nastepnie jesli chodzi o niedosyt obrazow piekna to fakt , bo kocham to co piekne ale nie zawsze sobie z owym pieknem zycie ukladam lecz patrzec i podziwiac to nie planowanie "uprowadzenia agaty" jak to wspominales o wyrywaniu.
Po wtore ostatnio zeba wyrywalem i to mi sie niemile kojarzy zatem jesli ty sie dopatrzyles takich przeslanek w mojej wypowiedzi to niech tak bedzie z wrozka gienia nie bede sie przekomarzal bo ona wie lepiej

Jesli chcialbym popatrzec jak milo bawia sie ludzie to tez grzech bo przeciez nie taki byl cel tej " posiadowki" ( tej nazwy uzylem tez wczesniej ale wymknela ci sie spod tego sokolego wzroku a chyba cos tez oznacza )?
Proponuje jesli takowe sa wytyczne takich " posiadowek " na przyszlosc nie uzywac nazwy " impreza " by nie pluc przypadkowo w twarz odkrywcy ktory dopasowal nazwe do okreslenia stanu

Na koniec zadam pytanie "szklana kulo" nie wiem czy mieszkasz w oslo czy w pcimiu dolnym i jest to bez znaczenia bo gdy sie chce zna to nie ma przeszkod by uzyskac , ale czy byles ty kiedys w operze ? Odwiedziles jakies muzeum ? Wystawe dziel sztuki ? Szczerze watpie ! Bo jesli piekno kobiety i jej gracje w kazdym jednym ruchu ograniczasz do postrzegania jako lalka do wyrwania jak to sie doszukiwales u mnie to ci wspolczuje erotomanie gawedziarzu znajacy wszelkie nazwy , adresy i kontakty instytucji najprawdopodobniej typu "czerwona latarnia " o ktorych ja do tej pory nie slyszalem ( moze za krotko w norge lub mam szacunek do wlasnego siebie lub tez nie jestem tak zdesperowany jak ulv72 by tak zaspakajac swoje pragnienie nazywane przez niego pieknem ) i nie mam takiego problemu jak wacpan ktory mozliwe ze przechodzac obok zwierciadelka wyzwala sam z siebie okrzyk " odejdz ajgorze "
Mam dobry humor wiec reszte zostwie , wole popatrzec na piekno zawarte w kobiecie niz polemizowac z posiadaczem karty stalego klienta w przybytkach gdzie wykonuje sie najstarszy zawod swiata .
Pozdrawiam